|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 11:29 am
Gumisie, Smerfy i Muminki!!!!!!!!!!!!!!!!!! ryjek rządzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 1:34 pm
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en muminki tylko. i dotąd kocham muminki sweatdrop
a smerfy mają podteksty
naprawdę...
wyobraźcie sobie: cała zgraja smerfów i jedna, biedna smerfetka?
coś tym jest. własnie, jakie te bajki są zboczone. a pomyślcie sobie takiego bolka i lokla. A Gumisie pędzą nielegalnie bimber z jagód ninja A smerfy to bardzo komunistyczne są...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 2:18 pm
Yajo ILikeGreenChickenLegs wicked que.en muminki tylko. i dotąd kocham muminki sweatdrop
a smerfy mają podteksty
naprawdę...
coś tym jest. własnie, jakie te bajki są zboczone. a pomyślcie sobie takiego bolka i lokla. A Gumisie pędzą nielegalnie bimber z jagód ninja A smerfy to bardzo komunistyczne są... Tylko muminki jakieś takie, niewinne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 10:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:58 pm
ichabot Yajo ILikeGreenChickenLegs wicked que.en muminki tylko. i dotąd kocham muminki sweatdrop
a smerfy mają podteksty
naprawdę...
coś tym jest. własnie, jakie te bajki są zboczone. a pomyślcie sobie takiego bolka i lokla. A Gumisie pędzą nielegalnie bimber z jagód ninja A smerfy to bardzo komunistyczne są... Tylko muminki jakieś takie, niewinne biggrin ale przyjżyj się dobrze: mówią że zapadają w sen zimowy, a to tak naprawdę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 5:37 am
chyba przeoczylam ten moment...
ale muminki byly dziwne... te postaci mialy dziwne oczy o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 6:06 am
wilkus chyba przeoczylam ten moment... ale muminki byly dziwne... te postaci mialy dziwne oczy o.O takie psychodeliczne jakby, ale to fajne jest
w ogóle wszystko co psychodeliczne jest fajne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 8:21 am
wicked que.en wilkus chyba przeoczylam ten moment... ale muminki byly dziwne... te postaci mialy dziwne oczy o.O takie psychodeliczne jakby, ale to fajne jest
w ogóle wszystko co psychodeliczne jest fajnei tu się zgadzam. Muminki miały wielki wpływ na mój rozwój. A Włóczykij to w ogóle był moim wzorem. Myślicie, że dlaczego ja na harmonijce piszczę? whee A te białe polipy, które były muminkożerne... oj, jak ja się ich bałam! burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 11:18 am
Buki to ja sie do teraz boję! Yajek, obronisz swoją Panią Kapitan przed Buką?
Białe, muminkożerne polipy to Hatifnatowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 11:59 am
muse chyba to jeszcze kiedys obejrzec... czym oni karmia teraz te dzieci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 1:04 pm
ZebraDeath Buki to ja sie do teraz boję! Yajek, obronisz swoją Panią Kapitan przed Buką? Ależ oczywiście kochanie moje, dla Ciebie oswoję nawet magnetowid whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 11:49 pm
Daedhel wicked que.en wilkus chyba przeoczylam ten moment... ale muminki byly dziwne... te postaci mialy dziwne oczy o.O takie psychodeliczne jakby, ale to fajne jest
w ogóle wszystko co psychodeliczne jest fajnei tu się zgadzam. Muminki miały wielki wpływ na mój rozwój. A Włóczykij to w ogóle był moim wzorem. Myślicie, że dlaczego ja na harmonijce piszczę? whee A te białe polipy, które były muminkożerne... oj, jak ja się ich bałam! burning_eyes Boże, ja przez nie całą noc nie spałem i w przedszkolu oblałem z leżakowania przez bukę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 11:59 pm
widać, że nie oglądacie muminków
przecież
...
BUKA JES DOPRA! domokun
ona się zakochuje później w muminku i próbuje odbić go migotce. no wiecie co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|