|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:45 am
widze ze temat z Brit zszedł na piepszyki...i to dobrze, bo o brit niema co gadac razz tez mam duzo piepszykow, ale sie przyzwyczailam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:50 am
Mroovecka widze ze temat z Brit zszedł na piepszyki...i to dobrze, bo o brit niema co gadac razz tez mam duzo piepszykow, ale sie przyzwyczailam biggrin
trzeba się pszysfyczaidź
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 2:29 pm
A ja chce kom bak Backstreet Boys!!! gonk Tak, dalej lubię ich piosenki i uważam, że A.J. jest najprzystojniejszy z nich wszystkich, a co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 11:59 pm
Yajo A ja chce kom bak Backstreet Boys!!! gonk Tak, dalej lubię ich piosenki i uważam, że A.J. jest najprzystojniejszy z nich wszystkich, a co? tak, tak rozumiem...
chcesz o tym porozmawiać? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 12:19 am
wicked que.en Yajo A ja chce kom bak Backstreet Boys!!! gonk Tak, dalej lubię ich piosenki i uważam, że A.J. jest najprzystojniejszy z nich wszystkich, a co? tak, tak rozumiem...
chcesz o tym porozmawiać? xp dziwi mnie Twoja reakcja mrgreen pewnie Bekstrici są za mało mhroczni i indywidualni, abyś mogła ich lubić rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 6:43 am
Jukatan wicked que.en Yajo A ja chce kom bak Backstreet Boys!!! gonk Tak, dalej lubię ich piosenki i uważam, że A.J. jest najprzystojniejszy z nich wszystkich, a co? tak, tak rozumiem...
chcesz o tym porozmawiać? xp dziwi mnie Twoja reakcja mrgreen pewnie Bekstrici są za mało mhroczni i indywidualni, abyś mogła ich lubić rofl czy to oni t zmieniali kilka razy gatunek swej muzyki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 7:04 am
Jukatan wicked que.en Yajo A ja chce kom bak Backstreet Boys!!! gonk Tak, dalej lubię ich piosenki i uważam, że A.J. jest najprzystojniejszy z nich wszystkich, a co? tak, tak rozumiem...
chcesz o tym porozmawiać? xp dziwi mnie Twoja reakcja mrgreen pewnie Bekstrici są za mało mhroczni i indywidualni, abyś mogła ich lubić rofl mhroczni? oh, przestań nie jestem "metalówą" a fe
nie no, po prostu nie mój "styl" wolę indie...
o tak. indie to co innego heart heart (i domieszka electro heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 8:43 am
ILikeGreenChickenLegs czy to oni t zmieniali kilka razy gatunek swej muzyki? nie wiem, niestety xp Wol wie! XD ale tu nie ma Wol ;_;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 11:31 am
co powiecie na powrót Just5?? Kolorowe snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... coraz bardziej mi odwala...efekt 4 godzin matmy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:06 am
Mroovecka co powiecie na powrót Just5?? Kolorowe snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... coraz bardziej mi odwala...efekt 4 godzin matmy... ooooj, bidulka po czterech godzinach majmy to i ja bym ześwirowała łączmy się w bólu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:13 am
wicked que.en Mroovecka co powiecie na powrót Just5?? Kolorowe snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... coraz bardziej mi odwala...efekt 4 godzin matmy... ooooj, bidulka po czterech godzinach majmy to i ja bym ześwirowała łączmy się w bólu a le że jak cztery godziny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 5:58 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en Mroovecka co powiecie na powrót Just5?? Kolorowe snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... coraz bardziej mi odwala...efekt 4 godzin matmy... ooooj, bidulka po czterech godzinach majmy to i ja bym ześwirowała łączmy się w bólu a le że jak cztery godziny?a ze normalnie...idziesz do szkoly i grzejesz dupsko 4 godziny w lawce na matmie... co wtorek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 6:21 am
Mroovecka ILikeGreenChickenLegs wicked que.en Mroovecka co powiecie na powrót Just5?? Kolorowe snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... coraz bardziej mi odwala...efekt 4 godzin matmy... ooooj, bidulka po czterech godzinach majmy to i ja bym ześwirowała łączmy się w bólu a le że jak cztery godziny?a ze normalnie...idziesz do szkoly i grzejesz dupsko 4 godziny w lawce na matmie... co wtorek biggrin A ile masz matematyk w tygodniu?? Ja mialem miec 7, ale na szczescie mam tylko 5. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 6:40 am
ichabot Mroovecka ILikeGreenChickenLegs wicked que.en Mroovecka co powiecie na powrót Just5?? Kolorowe snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... coraz bardziej mi odwala...efekt 4 godzin matmy... ooooj, bidulka po czterech godzinach majmy to i ja bym ześwirowała łączmy się w bólu a le że jak cztery godziny?a ze normalnie...idziesz do szkoly i grzejesz dupsko 4 godziny w lawce na matmie... co wtorek biggrin A ile masz matematyk w tygodniu?? Ja mialem miec 7, ale na szczescie mam tylko 5. mrgreen 7... biggrin geez, można po dwóch w dekiel dostać, a co dopiero 4... ale cóż... takie życie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|