|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 4:06 am
ok, biorę udział
zaraz coś podeślę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:42 pm
ILikeGreenChickenLegs ILikeGreenChickenLegs Yajo Marudzisz, i tak na pewno masz jakieś z tych itemów xd Ale przynajmniej mogę zrobić 3 avka x3 no, ponieważ tylko ty odważyłaś się to zrobć, no to masz, pobaw się. ale łaskawie wymagam więcej: - biało - pomaranczowy lub biało - złoty preferowany - kasa na avatarka to ok 160000 + jeszcze mythrill halojakie wymagania xd Wogóle to itemy które już masz wliczają się do tej ceny?... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:48 pm
Yajo ILikeGreenChickenLegs ILikeGreenChickenLegs Yajo Marudzisz, i tak na pewno masz jakieś z tych itemów xd Ale przynajmniej mogę zrobić 3 avka x3 no, ponieważ tylko ty odważyłaś się to zrobć, no to masz, pobaw się. ale łaskawie wymagam więcej: - biało - pomaranczowy lub biało - złoty preferowany - kasa na avatarka to ok 160000 + jeszcze mythrill halojakie wymagania xd Wogóle to itemy które już masz wliczają się do tej ceny?... ninja tak twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 11:51 pm
wicked que.en ok, biorę udział
zaraz coś podeślę. i dobrzez, chce wybierać w pomysłąch XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 5:24 am
ups, ten pierwszy trochę za drogi xd
ale to tam taki jeden ajtem jest drogi można go podmienić na coś tańszego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 9:55 am
wicked que.en ups, ten pierwszy trochę za drogi xd
ale to tam taki jeden ajtem jest drogi można go podmienić na coś tańszego fajny jest ten drugi, bo uwielbiam buck teeth 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 11:06 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ups, ten pierwszy trochę za drogi xd
ale to tam taki jeden ajtem jest drogi można go podmienić na coś tańszego fajny jest ten drugi, bo uwielbiam buck teeth 4laugh no to dobrze, że ci się podoba domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 1:24 am
ładny, ale mi się nie podoba XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 5:47 am
mnie tam się najbardziej podobają awki wicked gue.en i w ogóle, jej awek tesz wymiata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:17 am
wicked que.en mnie tam się najbardziej podobają awki wicked gue.en i w ogóle, jej awek tesz wymiata ty jesteś wicked que.en?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 9:23 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en mnie tam się najbardziej podobają awki wicked gue.en i w ogóle, jej awek tesz wymiata ty jesteś wicked que.en? nie, jestem natalja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |