|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 7:48 am
Mogli by zrobić takie mundurki jakie mają w Japonii mhryhyhy 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 8:07 am
NEOZPL Mogli by zrobić takie mundurki jakie mają w Japonii mhryhyhy 4laugh 4laugh byloby słodko ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 8:10 am
jednak nie ma to jak być w liceum biggrin u mojego brata zrobili takie szmaty,że rodzice się zbuntowali i oddali do poprawki krawcowej,bo się nie zgadzały z projektem xp i dzieciaki chodzą bez xd a krawcowej się nie śpieszy,bo poprawić musi za darmo domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 8:12 am
Jukatan NEOZPL Mogli by zrobić takie mundurki jakie mają w Japonii mhryhyhy 4laugh 4laugh byloby słodko ;3 no niezupełnie... bierzcie poprawkę na przestwór dziury kulturowej między naszymi narodami. Założę się, że jakieś 50% dziewczyn byłoby unieszczęśliwionych koniecznością noszenia tych tragicznych miniówek. xp Ja osobiście mając fazę dzieciństwa podstawowego za sobą, z ręką na sercu oświadczam, że przez całe 19 lat mojego żywota nie było godziny, w której jakakolwiek istota śmiertelna byłaby w stanie mnie wpakować w takie coś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 8:13 am
Jukatan NEOZPL Mogli by zrobić takie mundurki jakie mają w Japonii mhryhyhy 4laugh 4laugh byloby słodko ;3 Ojj takkk a zwłaszcza dla mnie XDD i te Ecchi wiatry XD uwielbiam je hahah XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 8:42 am
Jukatan NEOZPL Mogli by zrobić takie mundurki jakie mają w Japonii mhryhyhy 4laugh 4laugh byloby słodko ;3 popieram co do mundurka (pożal się Boże) UdkaKurczakowego czy jak Ci tam ( razz ) to przyznam, że lepszy niż ten worek na kartofle w buraczkowym odcieniu... a u mnie w sql tez jest gim, ale nasza pani dyrektor zrobiła nam ankiete czy chcemy czy nie biggrin no i w ten oto sposob chodzimy wolni, w czym chcemy biggrin (polowa spolecznosci mojej szkoly chodzi na czarno i preferuje glaniaste obuwie xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:02 am
Daedhel Jukatan NEOZPL Mogli by zrobić takie mundurki jakie mają w Japonii mhryhyhy 4laugh 4laugh byloby słodko ;3 no niezupełnie... bierzcie poprawkę na przestwór dziury kulturowej między naszymi narodami. Założę się, że jakieś 50% dziewczyn byłoby unieszczęśliwionych koniecznością noszenia tych tragicznych miniówek. xp Ja osobiście mając fazę dzieciństwa podstawowego za sobą, z ręką na sercu oświadczam, że przez całe 19 lat mojego żywota nie było godziny, w której jakakolwiek istota śmiertelna byłaby w stanie mnie wpakować w takie coś. wróć uwagę na to, że miniówy są tylko w anime. prawdziwe japonki XD noszą spódnice za kolana, do kolan, jeśli mają krótsze, to sobie podwijają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:05 am
Jukatan Daedhel Jukatan NEOZPL Mogli by zrobić takie mundurki jakie mają w Japonii mhryhyhy 4laugh 4laugh byloby słodko ;3 no niezupełnie... bierzcie poprawkę na przestwór dziury kulturowej między naszymi narodami. Założę się, że jakieś 50% dziewczyn byłoby unieszczęśliwionych koniecznością noszenia tych tragicznych miniówek. xp Ja osobiście mając fazę dzieciństwa podstawowego za sobą, z ręką na sercu oświadczam, że przez całe 19 lat mojego żywota nie było godziny, w której jakakolwiek istota śmiertelna byłaby w stanie mnie wpakować w takie coś. wróć uwagę na to, że miniówy są tylko w anime. prawdziwe japonki XD noszą spódnice za kolana, do kolan, jeśli mają krótsze, to sobie podwijają. aaaa... nie wiedziałam xd i tak nie dałoby się mnie przyodziać w spódnicę twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:32 am
pierdolimy na pomaranczowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:35 am
wicked que.en ty do szkoly chodzisz czy jestes w zakladzie karnym??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:38 am
u nas od przyszłego roku robią gimnazjum przy liceum już się nie mogę doczekać w jakie to nieprzeciętnej urody ciuszki powciskają pierwszaczki twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:38 am
Baranina pierdolimy na pomaranczowo hahaha rofl . kiedys na jakims forum byla ankieta z jakim kolorem kojarzy sie sex. ja zaznaczylam wlasnie pomaranczowy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 9:40 am
Insane Lady-sama Baranina pierdolimy na pomaranczowo hahaha rofl . kiedys na jakims forum byla ankieta z jakim kolorem kojarzy sie sex. ja zaznaczylam wlasnie pomaranczowy blaugh mi z ciemnym fioletem i czarnym, no jeszcze kapka czerwieni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|