Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Jak można zarabiać na gai? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co lubicie robic?
  podziwiać moderatorów tej gildii
View Results

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 9:08 am

harab serapel
Insane Lady-sama
harab serapel
ichabot
Najlepiej zarabiać kasę przez handelek na markecie. Harab już to nie pisał i ja jeszcze raz napiszę. Trzeba mieć tylko odpowiedni kapitał i czekać na okazję. Ostatnio siedziałem sobie na markecie i mi taka okazja przeszła obok tylko dlatego, że nie miałem dosyć kasy. zarobiłbym kilka tysiecy na czysto crying

juz to wiele razy pisalem ;] ze az mi palce zygaja razz a najlepszym sposobem na granie na markecie jest uzywanie ff i zapamietanie sobie swojego hasla w potwierdzeniu kupna - wyprzedzicie wszystkich ^^

ta, tylko trzeba miec przy tym szybkie lacze, u mnie to nie przejdzie, mam 256 stare stare stare

a ja mam tylko 2 Mb :/

tja... ja moge o tym pomarzyc rolleyes
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 9:24 am

Za to ja nie mam ani kapitalu ani zdolnosci handlowych mrgreen

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

Insane Lady-sama

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 9:26 am

Zimtca
Za to ja nie mam ani kapitalu ani zdolnosci handlowych mrgreen

no ja mam kapital, zdolnosci handlowe to nie wiem, ale rzadko mi sie zdarza kupic cos tanio wystawionego, ech...
PostPosted: Mon Nov 19, 2007 1:38 pm

harab serapel
ichabot
Najlepiej zarabiać kasę przez handelek na markecie. Harab już to nie pisał i ja jeszcze raz napiszę. Trzeba mieć tylko odpowiedni kapitał i czekać na okazję. Ostatnio siedziałem sobie na markecie i mi taka okazja przeszła obok tylko dlatego, że nie miałem dosyć kasy. zarobiłbym kilka tysiecy na czysto crying

juz to wiele razy pisalem ;] ze az mi palce zygaja razz a najlepszym sposobem na granie na markecie jest uzywanie ff i zapamietanie sobie swojego hasla w potwierdzeniu kupna - wyprzedzicie wszystkich ^^

trik z hasłem też już znam, ej czy ja przypadkiem nie robię sobie konkurencji?? blaugh

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

dziki_wieprz

PostPosted: Wed Nov 21, 2007 12:03 pm

ichabot
harab serapel
ichabot

trik z hasłem też już znam, ej czy ja przypadkiem nie robię sobie konkurencji?? blaugh

ach, amój firefox jest gupi i działa wszędzie, tylko nie gdy jestem na bidowaniu...
PostPosted: Wed Nov 21, 2007 3:57 pm

no tak. czyli jak zwykle zeby miec pieniadze, trzeba miec pieniadze.

aha, na temat predkosci lacza:
a) nie mam netu w ogole
b) w tej chwili siedzie na laptopie mojej matki. predkosc: 46,6 kbps/s
...i kto jest najbiedniejszy...? xp

aha, Opera dziala, jesli chodzi o refreshery. i nie banuja za to. moja znajoma tego uzywa. ale kasa sie nie dzieli razz

aha, Zimtca, jesli Ty nie masz kapitalu, to w takim razie ja chyba mam kapital ujemny razz

...ktos tu jeszcze zbiera 20k przez prawie miesiac...?

no, ale jest bardzo duzy plus tego: kupujesz tylko to, co NAPRAWDE chcesz 3nodding hej, moge sie snobowac biggrin biggrin biggrin

Silvery the Alchemist

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 2:26 am

Silvery the Alchemist

aha, Zimtca, jesli Ty nie masz kapitalu, to w takim razie ja chyba mam kapital ujemny razz

...ktos tu jeszcze zbiera 20k przez prawie miesiac...?

Zeby cos miec, musze sprzedac cos innego - tak to u mnie niestety dziala. W ten sposob powstaja dlugasne listy itemkow, ktore w przyszlosci chcialabym kupic ponownie - bo moze kiedys sie wzbogace. Na razie to jednak tylko zwykle marzenia sad
Zeby uzbierac 20k na jednym koncie potrzebuje wiecej niz miesiaca. Co innego, gdy do akcji wchodza mulki - no ale na mulkowanie trzeba miec czas. neutral

A teraz troche optymizmu: jesli zdecydujecie sie na reportowanie wam announcementow mailem, dostajecie 1000 goldow smile
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 3:17 am

Niestety, to nie będzie trwać wiecznie.... Dla mnie najlepszym sposobem mimo wszystko jest jigsaw. Siedze na tym codziennie w szkole i układam insane. To się tylko wydaje trudne. O wiele łatwiejsze jest kiedy weźmiecie puzzle wielokolorowe z masą szczegółów. Wtedy od razu wiadomo, która część gdzie idzie i zabiera to ok. 40 minut max. Zawsze łatwiej niż na marketplace, no ale ja nie jestem najlepsza w grach na giełdzie ;3

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 3:34 am

Silvery the Alchemist
aha, Opera dziala, jesli chodzi o refreshery. i nie banuja za to. moja znajoma tego uzywa. ale kasa sie nie dzieli razz

do czasu. mnie zbanowali po kilku miesiacach rolleyes
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 9:07 am

Mylenka
Niestety, to nie będzie trwać wiecznie....

O tak, z reszta wyplate dostaje sie jednorazowo. Ale jesli ktos ma duzo mulkow, to moze sie jednorazowo niezle wzbogacic wink

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 9:37 am

Zimtca
Mylenka
Niestety, to nie będzie trwać wiecznie....

O tak, z reszta wyplate dostaje sie jednorazowo. Ale jesli ktos ma duzo mulkow, to moze sie jednorazowo niezle wzbogacic wink

ja mam dwa. czyli 3k do kieszeni ninja
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 11:49 am

Quote:
A teraz troche optymizmu: jesli zdecydujecie sie na reportowanie wam announcementow mailem, dostajecie 1000 goldow smile

Serio? A jak to działa?

Yumea

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 11:53 am

Yumea
Quote:

Serio? A jak to działa?

włączasz opcję, dostajesz 1k i potem wyłączasz xD
PostPosted: Fri Nov 23, 2007 1:45 pm

Ale jeśli tego nie wyłączysz to za miesięczne użytkowanie dostajesz 50 goldów bodajże ... może niewiele ale grosik do grosza ... biggrin

TYSIA36

Dangerous Fairy

7,600 Points
  • Healer 50
  • Hunter 50
  • Survivor 150

Insane Lady-sama

PostPosted: Fri Nov 23, 2007 1:55 pm

TYSIA36
Ale jeśli tego nie wyłączysz to za miesięczne użytkowanie dostajesz 50 goldów bodajże ... może niewiele ale grosik do grosza ... biggrin

tak? o... *idzie wlaczyc z powrotem*
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas