|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:36 am
Zimtca Jukatan Zimtca Jukatan Zimtca Brzmi przerazajaco sweatdrop bo on jest przerazajacy, przerazajoco leniwy, a matka Lady nie wywalila go jeszcze z domu... Kocha pierworodnego? mrgreen drugorodny! XD kocha, dobre slowo, za dobre... Jakis czas temu zauwazylam, ze w wielu rodzinach syn stanowi wartosc nadrzedna. Niewazne, czy jest obibokiem, nieudacznikiem... Czy jest dorosly, czy tez nie... neutral Chocby moja kumpela z liceum - wiecznie ustepuje mlodszemu bratu, nawet gdy ten ja bije czy niszczy jej rzeczy. Rodzice tego wymagaja. talk2hand o, ja nie mam tego problemu z braćmi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:46 am
ZebraDeath Zimtca Jukatan Zimtca Jukatan Zimtca Brzmi przerazajaco sweatdrop bo on jest przerazajacy, przerazajoco leniwy, a matka Lady nie wywalila go jeszcze z domu... Kocha pierworodnego? mrgreen drugorodny! XD kocha, dobre slowo, za dobre... Jakis czas temu zauwazylam, ze w wielu rodzinach syn stanowi wartosc nadrzedna. Niewazne, czy jest obibokiem, nieudacznikiem... Czy jest dorosly, czy tez nie... neutral Chocby moja kumpela z liceum - wiecznie ustepuje mlodszemu bratu, nawet gdy ten ja bije czy niszczy jej rzeczy. Rodzice tego wymagaja. talk2hand o, ja nie mam tego problemu z braćmi 3nodding Ja jestem jedynaczka i czasem zaluje, ze nigdy nie mialam brata sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:55 am
no tooo była jego woda!!! nie rozumiesz? xp zagotuj sobie swoją obiboku xd xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:56 am
hm... posiadanie siostry [zwlaszcza mlodszej] to tez nie taka dobra sprawa... zaluje, ze nie mam starszego brata rodzonego... ale z ciotecznym dogaduje sie dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:05 am
wilkus hm... posiadanie siostry [zwlaszcza mlodszej] to tez nie taka dobra sprawa... zaluje, ze nie mam starszego brata rodzonego... ale z ciotecznym dogaduje sie dobrze xd ja nie cierpię mojej starszej siostry. wszyscy którzy ją poznawali twierdzili to samo. dzieki bogu, ze moj chlopak ja chociaz toleruje... i nie zrywa ze mna z jej powodu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 11:52 am
Jukatan wilkus hm... posiadanie siostry [zwlaszcza mlodszej] to tez nie taka dobra sprawa... zaluje, ze nie mam starszego brata rodzonego... ale z ciotecznym dogaduje sie dobrze xd ja nie cierpię mojej starszej siostry. wszyscy którzy ją poznawali twierdzili to samo. dzieki bogu, ze moj chlopak ja chociaz toleruje... i nie zrywa ze mna z jej powodu stare Dla Twojego chlopaka powinnas liczyc sie Ty, a nie Twoi krewni mrgreen Moj jakos przezyl ma rodzicielke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:18 pm
I w takich momentach szczrzę się cieszę, że jestem jedynaczką sweatdrop A mieć 30 lat i mieszkać z rodzicami to już patologia i niestety, albo drastyczne środki, albo pomoc psychologa... Mieliśmy takiego jednego w rodzinie co to do 40-stki mieszkał w ojcem w domu- gnój się zrobił samodzielny dopiero jak mój dziadek zmarł evil rolleyes mad stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:25 pm
Zimtca Jukatan wilkus hm... posiadanie siostry [zwlaszcza mlodszej] to tez nie taka dobra sprawa... zaluje, ze nie mam starszego brata rodzonego... ale z ciotecznym dogaduje sie dobrze xd ja nie cierpię mojej starszej siostry. wszyscy którzy ją poznawali twierdzili to samo. dzieki bogu, ze moj chlopak ja chociaz toleruje... i nie zrywa ze mna z jej powodu stare Dla Twojego chlopaka powinnas liczyc sie Ty, a nie Twoi krewni mrgreen Moj jakos przezyl ma rodzicielke. ano ano, ale bywa tak, że nienormalna rodzina może przestraszyć potencjalnego kandydata :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 12:32 pm
Jukatan Zimtca Jukatan wilkus hm... posiadanie siostry [zwlaszcza mlodszej] to tez nie taka dobra sprawa... zaluje, ze nie mam starszego brata rodzonego... ale z ciotecznym dogaduje sie dobrze xd ja nie cierpię mojej starszej siostry. wszyscy którzy ją poznawali twierdzili to samo. dzieki bogu, ze moj chlopak ja chociaz toleruje... i nie zrywa ze mna z jej powodu stare Dla Twojego chlopaka powinnas liczyc sie Ty, a nie Twoi krewni mrgreen Moj jakos przezyl ma rodzicielke. ano ano, ale bywa tak, że nienormalna rodzina może przestraszyć potencjalnego kandydata :/ Chyba tylko wtedy, gdy sie wtraca nadmiernie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:34 pm
Jukatan wilkus hm... posiadanie siostry [zwlaszcza mlodszej] to tez nie taka dobra sprawa... zaluje, ze nie mam starszego brata rodzonego... ale z ciotecznym dogaduje sie dobrze xd ja nie cierpię mojej starszej siostry. wszyscy którzy ją poznawali twierdzili to samo. dzieki bogu, ze moj chlopak ja chociaz toleruje... i nie zrywa ze mna z jej powodu stare mnie twoja siostra tez denerwuje. uwaza sie za pepek swiata, a wcale nie jest taka idealna rolleyes . a brata mozesz obrazac, prosze bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 12:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 2:49 am
Jukatan ja nie cierpię mojej starszej siostry. wszyscy którzy ją poznawali twierdzili to samo. dzieki bogu, ze moj chlopak ja chociaz toleruje... i nie zrywa ze mna z jej powodu stare ale to nie zanczy, ze wszystkie sa zle.. [prawda?] moze to jest jakos w kontrakt wpisane xd Jukatan ano ano, ale bywa tak, że nienormalna rodzina może przestraszyć potencjalnego kandydata :/ ta, poweidz mi cos o tym rofl [to nie byl potencjalny kandydat, ale] moja babcia z poczatku napchala go zupa grzybowa a potem zmusila do ogladania z nia wiadomsci, gdy ja sie mylam xd myslalam, ze mi leb urwie pozniej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 3:05 am
wilkus Jukatan ja nie cierpię mojej starszej siostry. wszyscy którzy ją poznawali twierdzili to samo. dzieki bogu, ze moj chlopak ja chociaz toleruje... i nie zrywa ze mna z jej powodu stare ale to nie zanczy, ze wszystkie sa zle.. [prawda?] moze to jest jakos w kontrakt wpisane xd Jukatan ano ano, ale bywa tak, że nienormalna rodzina może przestraszyć potencjalnego kandydata :/ ta, poweidz mi cos o tym rofl [to nie byl potencjalny kandydat, ale] moja babcia z poczatku napchala go zupa grzybowa a potem zmusila do ogladania z nia wiadomsci, gdy ja sie mylam xd myslalam, ze mi leb urwie pozniej whee Eeeheee pewnie myslala, ze robi ci przysluge, zajmujac sie twoim gosciem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 3:54 am
Zimtca Eeeheee pewnie myslala, ze robi ci przysluge, zajmujac sie twoim gosciem mrgreen ano, ano. ciekawe, czy nie bedzie mial oporow, zeby sie u mnie jeszcze pokazac kiedykolwiek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|