Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Mój brat jest idiotą Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Zgadzasz się ze mną?
  tak, to idiota
  nie, to tylko mężczyzna
View Results

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sat Nov 17, 2007 9:36 am

Zimtca
Jukatan
Zimtca
Jukatan
Zimtca

Brzmi przerazajaco sweatdrop
bo on jest przerazajacy, przerazajoco leniwy, a matka Lady nie wywalila go jeszcze z domu...

Kocha pierworodnego? mrgreen
drugorodny! XD

kocha, dobre slowo, za dobre...

Jakis czas temu zauwazylam, ze w wielu rodzinach syn stanowi wartosc nadrzedna. Niewazne, czy jest obibokiem, nieudacznikiem... Czy jest dorosly, czy tez nie... neutral Chocby moja kumpela z liceum - wiecznie ustepuje mlodszemu bratu, nawet gdy ten ja bije czy niszczy jej rzeczy. Rodzice tego wymagaja. talk2hand

o, ja nie mam tego problemu z braćmi 3nodding
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 9:46 am

ZebraDeath
Zimtca
Jukatan
Zimtca
Jukatan
Zimtca

Brzmi przerazajaco sweatdrop
bo on jest przerazajacy, przerazajoco leniwy, a matka Lady nie wywalila go jeszcze z domu...

Kocha pierworodnego? mrgreen
drugorodny! XD

kocha, dobre slowo, za dobre...

Jakis czas temu zauwazylam, ze w wielu rodzinach syn stanowi wartosc nadrzedna. Niewazne, czy jest obibokiem, nieudacznikiem... Czy jest dorosly, czy tez nie... neutral Chocby moja kumpela z liceum - wiecznie ustepuje mlodszemu bratu, nawet gdy ten ja bije czy niszczy jej rzeczy. Rodzice tego wymagaja. talk2hand

o, ja nie mam tego problemu z braćmi 3nodding

Ja jestem jedynaczka i czasem zaluje, ze nigdy nie mialam brata sad

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

baby-kid

PostPosted: Sat Nov 17, 2007 9:55 am

no tooo była jego woda!!! nie rozumiesz? xp zagotuj sobie swoją obiboku xd xd xd xp
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 9:56 am

hm... posiadanie siostry [zwlaszcza mlodszej] to tez nie taka dobra sprawa... zaluje, ze nie mam starszego brata rodzonego... ale z ciotecznym dogaduje sie dobrze xd

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Sat Nov 17, 2007 10:05 am

wilkus
hm... posiadanie siostry [zwlaszcza mlodszej] to tez nie taka dobra sprawa... zaluje, ze nie mam starszego brata rodzonego... ale z ciotecznym dogaduje sie dobrze xd
ja nie cierpię mojej starszej siostry. wszyscy którzy ją poznawali twierdzili to samo. dzieki bogu, ze moj chlopak ja chociaz toleruje... i nie zrywa ze mna z jej powodu stare
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 11:52 am

Jukatan
wilkus
ja nie cierpię mojej starszej siostry. wszyscy którzy ją poznawali twierdzili to samo. dzieki bogu, ze moj chlopak ja chociaz toleruje... i nie zrywa ze mna z jej powodu stare

Dla Twojego chlopaka powinnas liczyc sie Ty, a nie Twoi krewni mrgreen Moj jakos przezyl ma rodzicielke.

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

Chesteros

PostPosted: Sat Nov 17, 2007 12:18 pm

I w takich momentach szczrzę się cieszę, że jestem jedynaczką sweatdrop
A mieć 30 lat i mieszkać z rodzicami to już patologia i niestety, albo drastyczne środki, albo pomoc psychologa...
Mieliśmy takiego jednego w rodzinie co to do 40-stki mieszkał w ojcem w domu- gnój się zrobił samodzielny dopiero jak mój dziadek zmarł evil rolleyes mad stare
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 12:25 pm

Zimtca
Jukatan
wilkus

Dla Twojego chlopaka powinnas liczyc sie Ty, a nie Twoi krewni mrgreen Moj jakos przezyl ma rodzicielke.
ano ano, ale bywa tak, że nienormalna rodzina może przestraszyć potencjalnego kandydata :/

Jukatan

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 12:32 pm

Jukatan
Zimtca
Jukatan
wilkus

ano ano, ale bywa tak, że nienormalna rodzina może przestraszyć potencjalnego kandydata :/

Chyba tylko wtedy, gdy sie wtraca nadmiernie :/
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 9:34 pm

Jukatan
wilkus

mnie twoja siostra tez denerwuje. uwaza sie za pepek swiata, a wcale nie jest taka idealna rolleyes . a brata mozesz obrazac, prosze bardzo.

Insane Lady-sama

dziki_wieprz

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 12:27 am

milutko
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 2:49 am

Jukatan
ale to nie zanczy, ze wszystkie sa zle.. [prawda?] moze to jest jakos w kontrakt wpisane xd

Jukatan
ta, poweidz mi cos o tym rofl [to nie byl potencjalny kandydat, ale] moja babcia z poczatku napchala go zupa grzybowa a potem zmusila do ogladania z nia wiadomsci, gdy ja sie mylam xd myslalam, ze mi leb urwie pozniej whee

wilkus
Crew

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 3:05 am

wilkus
Jukatan
ale to nie zanczy, ze wszystkie sa zle.. [prawda?] moze to jest jakos w kontrakt wpisane xd

Jukatan
ta, poweidz mi cos o tym rofl [to nie byl potencjalny kandydat, ale] moja babcia z poczatku napchala go zupa grzybowa a potem zmusila do ogladania z nia wiadomsci, gdy ja sie mylam xd myslalam, ze mi leb urwie pozniej whee

Eeeheee pewnie myslala, ze robi ci przysluge, zajmujac sie twoim gosciem mrgreen
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 3:54 am

Zimtca
Eeeheee pewnie myslala, ze robi ci przysluge, zajmujac sie twoim gosciem mrgreen
ano, ano. ciekawe, czy nie bedzie mial oporow, zeby sie u mnie jeszcze pokazac kiedykolwiek xd

wilkus
Crew

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out