Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Matka wyjechała do sanatorium <3 Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Cieszycie się ze mna?
  tak :D
  nie >.>
  parówka z keczapem
View Results

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 4:47 am

Kasmizar
Wiecie co jest fajne?

Mamusia pojechała do sanatorium, czyli jak rozumiem musiała ze wzgledu na dolegliwosci.

A nikt się nie spytał czy coś nie grozi itp xp W pełni to rozumiem. Matka teraz studiuje zaocznie i do 14 rodzinka ma luz. Jaki spokoj w domu, nikt nie lata i nie krzyczy.

Jukatan
a mojej matce dzisiaj, olaboga, złamał się ząb. na parówce! XD

pojechała bidulka ze starym i jej albo wstawią nowego, albo nie wiem.

w kazdym badz razie bedzie po lekach i nei bedzie trula, ze jej nie szanuje, bo mam papierka na biurku.

Insane Lady-sama
Mojej matce nic powaznego nie jest, narzeka tylko ze wszystko ja boli mrgreen . Swoje lata kobieta ma xD

Mówie wam to jest jakas klątwa. Zbyt dużo zbiegów okoliczności... zbyt dużo wypadków!!! Aaaa!!! Ja już biegne swojej mamy pilnowac zanim przydarzy jej sie cos złego xd
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 5:02 am

Insane Lady-sama
Baranina
Insane Lady-sama
Baranina
Insane Lady-sama
imprezki nie bedzie, bo sa brat i ojciec, ale i tak jest lepiej, niz wtedy, kiedy mi gada nad glowa mrgreen
a kiedy twoj tata jedzie odwiedzic mame w tym sanatorium?? whee

nie jedzie. ale i tak przez wiekszosc dnia nie mam go w domu xp . tylko brat jest. caly dzien siedzi. kurwa, znalazlby se prace iwlasne mieszkanie, zawadza mi, ja chce byc sama w domu, pospiewalabym sobie, a tak to sie wstydze redface
to u ciebie w dzien poimprezujemy a potem lecimy do mnie do akademika, zabieramy twojego brata i gitara whee

ooooo, mozesz go sobie wziasc, nawet za zawsze, ale ciezko z nim wytrzymac, sztywny jest stare
to za ile go sprzedasz?? bo tak mysle ze olce moglabym go kupic na urodziny xd

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Jukatan

PostPosted: Sat Nov 17, 2007 5:15 am

Insane Lady-sama
Mojej matce nic powaznego nie jest, narzeka tylko ze wszystko ja boli mrgreen . Swoje lata kobieta ma xD

Jukatan: jak to na parówce?! Z keczapem czy bez dramallama ?
mama nie chce powiedziec, mowi, ze ja to denerwuje. a po powrocie od dentysty oddala wszystkie psu XD nigdy wiecej w domu mym parowka nie zagosci!
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 5:48 am

Baranina
Insane Lady-sama
Baranina
Insane Lady-sama
Baranina
Insane Lady-sama
imprezki nie bedzie, bo sa brat i ojciec, ale i tak jest lepiej, niz wtedy, kiedy mi gada nad glowa mrgreen
a kiedy twoj tata jedzie odwiedzic mame w tym sanatorium?? whee

nie jedzie. ale i tak przez wiekszosc dnia nie mam go w domu xp . tylko brat jest. caly dzien siedzi. kurwa, znalazlby se prace iwlasne mieszkanie, zawadza mi, ja chce byc sama w domu, pospiewalabym sobie, a tak to sie wstydze redface
to u ciebie w dzien poimprezujemy a potem lecimy do mnie do akademika, zabieramy twojego brata i gitara whee

ooooo, mozesz go sobie wziasc, nawet za zawsze, ale ciezko z nim wytrzymac, sztywny jest stare

ile dasz ninja ?

@Jukatan: wspolczuje, ja lubie parowki... ale jak na tym mozna se zeba zlamac Oo?

Insane Lady-sama

Jukatan

PostPosted: Sat Nov 17, 2007 5:50 am

Insane Lady-sama

@Jukatan: wspolczuje, ja lubie parowki... ale jak na tym mozna se zeba zlamac Oo?
no wlasnie nie wiem. jej zab i tak byl zepsuty, wiec w koncu, za ktoryms gryzem... sie zlamal sie.
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 6:22 am

Jaa też uwielbiam parówki ^^ z majonezem albo ketchup'em XDD kurde juz wiem co dzisiaj bede jadl na kolacje ^^

NEOZPL

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 6:50 am

Insane Lady-sama
Baranina
Insane Lady-sama
Baranina
Insane Lady-sama

ile dasz ninja ?
2zl? rolleyes
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 7:21 am

Baranina
Insane Lady-sama
Baranina
Insane Lady-sama
Baranina
Insane Lady-sama

ile dasz ninja ?
2zl? rolleyes

malo stare . moze on mnie wkurza, ale jak mozna zarobic, to czemu nie ninja

Insane Lady-sama

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 8:14 am

Parowki bywaja niebezpieczne, to fakt. Mozna w nich znalezc rozne swinstwa. neutral
PostPosted: Sat Nov 17, 2007 10:20 am

Zimtca
Parowki bywaja niebezpieczne, to fakt. Mozna w nich znalezc rozne swinstwa. neutral
ano wlasnie.

Jukatan

Silvery the Alchemist

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 6:39 am

zazdroszcze... v.v Ja jestem sama tylko jak starzy spia:/ nazwijmy to swietym spokojem:/
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 7:30 am

a dzisiaj kot zaatakowal ojca, ba za matka teskni xD. dostal kapciem.

Insane Lady-sama

Jukatan

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 9:47 am

Insane Lady-sama
mi dzisiaj kot znowu sie wchrzanial przed obiektyw jak robilam anusce zdjecia XD przynajmniej wyszly takie smieszne, swieze, a nie znowu siedzaca na tle przescieradla! XD
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 9:59 am

Jukatan
Insane Lady-sama
mi dzisiaj kot znowu sie wchrzanial przed obiektyw jak robilam anusce zdjecia XD przynajmniej wyszly takie smieszne, swieze, a nie znowu siedzaca na tle przescieradla! XD

a kto to anuska?

koty sa fajne xD.

Insane Lady-sama

Jukatan

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 10:14 am

Insane Lady-sama
Jukatan
Insane Lady-sama

a kto to anuska?

koty sa fajne xD.
moja lalka
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items