|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 8:18 am
przepraszam, to było nie na temat... hm, uważam, że nowe itemy są spoko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 8:19 am
wilkus ano, ano. gÓpia baba. ale kaczka dobra xd szkoda, ze w Polsce takie te kaczki nieudane xd za co on jej przywalil? hm, dla jej dobra albo dla dobra ogółu.... no bo zwykle dla jakiegoś dobra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 8:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 8:34 am
mi te wild things sie nie podobają . guppie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 2:51 pm
No może nie są idealne, ale ja i tak się cieszę ... prawie modliłam się o tygryska i proszę jest tiger 4laugh ... szkoda tylko że tak mało pieniążków mam ... ale powolutku powolutku i sobie uzbieram i na to blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:52 pm
wilkus to ta kaczka od tej baby z pustyni! [One Piece] ms wednesday? Jak dla mnie to jest na 99% Chocobo z "Final Fantasy".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:55 pm
a wiecie czemu kaczki nie rządzą już Polską? bo jeziorko zamarzło i musiały odlecieć do ciepłych krajów rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 1:52 am
Yajo wilkus to ta kaczka od tej baby z pustyni! [One Piece] ms wednesday? Jak dla mnie to jest na 99% Chocobo z "Final Fantasy". to swoja droga. ale tamta wersja jest dla Ramona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 4:22 am
cieszcie się ja nie kupię, bo jestem biedna jak zwykle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 4:47 am
a mi jeszcze zostalo na koncie 16k ninja *zastanawia sie na co wydac, zeby sie oplacilo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 8:27 am
wychodziłam z siebie,żeby uzbierać kasę przez cały miesiąc a tu lipa gonk nie podobają mi się ani zwierzaki ani listki stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:00 am
Nszo-czi wychodziłam z siebie,żeby uzbierać kasę przez cały miesiąc a tu lipa gonk nie podobają mi się ani zwierzaki ani listki stressed Mozesz oszczedzic na nastepny miesiac albo kupic cos z cash shopu wink Ewentualnie cos ze starszych itemkow. mrgreen Nie ma co narzekac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:26 am
Zimtca Nszo-czi wychodziłam z siebie,żeby uzbierać kasę przez cały miesiąc a tu lipa gonk nie podobają mi się ani zwierzaki ani listki stressed Mozesz oszczedzic na nastepny miesiac albo kupic cos z cash shopu wink Ewentualnie cos ze starszych itemkow. mrgreen Nie ma co narzekac. a wy nie umiecie być chmurą ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:32 am
sorry wilkus.... ale twój wilk ma niesymetrycznego assa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:55 am
ZebraDeath sorry wilkus.... ale twój wilk ma niesymetrycznego assa xd Ano rzeczywiscie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|