Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Kingdom Hearts Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Graliscie w ktoras czesc KH?
  tak
  nie, bo nie mam konsoli
  nie, bo nie mam rak
  nie, bo jestem ciolek ;)
View Results

Yajo

PostPosted: Thu Nov 15, 2007 11:48 am

harab serapel
LolaPi
Ja nie grałam- parę razy się przymierzałam, ale doszłam do wniosku, że najpierw muszę sobie sprawić ps >w<
Generalnie coraz bardziej przeraża mnie ilość wszelkich fanartów, layoutów, amv-ek i wszystkiego innego z KH związanego- i żeby było jeszcze lepiej to wszystko to YAOI stare
hmmm tak samo jest z sol'em i ky'em :/ jak jest jakas mocniejsza przyjazn/uczucie (nienawisci np) miedzy 2 mezczyznami/chlopcami to predzej czy pozniej ktos wytknie to palcem i na caly glos ryknie PEDALY!!!

a sam jestem najwiekszym przeciwnikiem yaoi zeby nie bylo smile
Hm, ja się mogę nie znac, ale robienie yaoi z czegoś nie-yaoi chyba raczej nie polega na wytykaniu paluchem i wrzeszczeniu "pedały" stare Nawet nie będe wspominac o tym, że to, co napisałes ma negatywny wydzwięk, a yaoi nie ma na celu poniżania i obrażania kogoś.
PostPosted: Fri Nov 16, 2007 2:52 am

Yajo
harab serapel
LolaPi
Ja nie grałam- parę razy się przymierzałam, ale doszłam do wniosku, że najpierw muszę sobie sprawić ps >w<
Generalnie coraz bardziej przeraża mnie ilość wszelkich fanartów, layoutów, amv-ek i wszystkiego innego z KH związanego- i żeby było jeszcze lepiej to wszystko to YAOI stare
hmmm tak samo jest z sol'em i ky'em :/ jak jest jakas mocniejsza przyjazn/uczucie (nienawisci np) miedzy 2 mezczyznami/chlopcami to predzej czy pozniej ktos wytknie to palcem i na caly glos ryknie PEDALY!!!

Hm, ja się mogę nie znac, ale robienie yaoi z czegoś nie-yaoi chyba raczej nie polega na wytykaniu paluchem i wrzeszczeniu "pedały" stare Nawet nie będe wspominac o tym, że to, co napisałes ma negatywny wydzwięk, a yaoi nie ma na celu poniżania i obrażania kogoś.

Akurat teraz nie mialem na mysli tworcow yaoi, tylko szydercow ktorym sie gra nie podoba/nie umieja w nia grac i chca ja oczernic....

A tworcy yaoi to napewno nie wysmiewaja xD tylko slinia sie jeszcze razz

harab serapel

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Nov 16, 2007 3:01 am

*Babci o świecie wiedza wspaniała*

A co to jest ta gra? O co w niej biega i w ogóle? ninja
PostPosted: Fri Nov 16, 2007 5:53 am

Daedhel
*Babci o świecie wiedza wspaniała*

A co to jest ta gra? O co w niej biega i w ogóle? ninja

wujek google i ciocia wikipedia wiedzą wszystko.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Yajo

PostPosted: Fri Nov 16, 2007 3:27 pm

harab serapel
Yajo
harab serapel
LolaPi

Akurat teraz nie mialem na mysli tworcow yaoi, tylko szydercow ktorym sie gra nie podoba/nie umieja w nia grac i chca ja oczernic....

A tworcy yaoi to napewno nie wysmiewaja xD tylko slinia sie jeszcze razz
A to z czymś takim się jeszcze nie spotkałam ninja
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out