|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:48 am
harab serapel LolaPi Ja nie grałam- parę razy się przymierzałam, ale doszłam do wniosku, że najpierw muszę sobie sprawić ps >w< Generalnie coraz bardziej przeraża mnie ilość wszelkich fanartów, layoutów, amv-ek i wszystkiego innego z KH związanego- i żeby było jeszcze lepiej to wszystko to YAOI stare hmmm tak samo jest z sol'em i ky'em :/ jak jest jakas mocniejsza przyjazn/uczucie (nienawisci np) miedzy 2 mezczyznami/chlopcami to predzej czy pozniej ktos wytknie to palcem i na caly glos ryknie PEDALY!!! a sam jestem najwiekszym przeciwnikiem yaoi zeby nie bylo smile Hm, ja się mogę nie znac, ale robienie yaoi z czegoś nie-yaoi chyba raczej nie polega na wytykaniu paluchem i wrzeszczeniu "pedały" stare Nawet nie będe wspominac o tym, że to, co napisałes ma negatywny wydzwięk, a yaoi nie ma na celu poniżania i obrażania kogoś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 2:52 am
Yajo harab serapel LolaPi Ja nie grałam- parę razy się przymierzałam, ale doszłam do wniosku, że najpierw muszę sobie sprawić ps >w< Generalnie coraz bardziej przeraża mnie ilość wszelkich fanartów, layoutów, amv-ek i wszystkiego innego z KH związanego- i żeby było jeszcze lepiej to wszystko to YAOI stare hmmm tak samo jest z sol'em i ky'em :/ jak jest jakas mocniejsza przyjazn/uczucie (nienawisci np) miedzy 2 mezczyznami/chlopcami to predzej czy pozniej ktos wytknie to palcem i na caly glos ryknie PEDALY!!! a sam jestem najwiekszym przeciwnikiem yaoi zeby nie bylo smile Hm, ja się mogę nie znac, ale robienie yaoi z czegoś nie-yaoi chyba raczej nie polega na wytykaniu paluchem i wrzeszczeniu "pedały" stare Nawet nie będe wspominac o tym, że to, co napisałes ma negatywny wydzwięk, a yaoi nie ma na celu poniżania i obrażania kogoś. Akurat teraz nie mialem na mysli tworcow yaoi, tylko szydercow ktorym sie gra nie podoba/nie umieja w nia grac i chca ja oczernic.... A tworcy yaoi to napewno nie wysmiewaja xD tylko slinia sie jeszcze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:01 am
*Babci o świecie wiedza wspaniała*
A co to jest ta gra? O co w niej biega i w ogóle? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 5:53 am
Daedhel *Babci o świecie wiedza wspaniała* A co to jest ta gra? O co w niej biega i w ogóle? ninja wujek google i ciocia wikipedia wiedzą wszystko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:27 pm
harab serapel Yajo harab serapel LolaPi Ja nie grałam- parę razy się przymierzałam, ale doszłam do wniosku, że najpierw muszę sobie sprawić ps >w< Generalnie coraz bardziej przeraża mnie ilość wszelkich fanartów, layoutów, amv-ek i wszystkiego innego z KH związanego- i żeby było jeszcze lepiej to wszystko to YAOI stare hmmm tak samo jest z sol'em i ky'em :/ jak jest jakas mocniejsza przyjazn/uczucie (nienawisci np) miedzy 2 mezczyznami/chlopcami to predzej czy pozniej ktos wytknie to palcem i na caly glos ryknie PEDALY!!! a sam jestem najwiekszym przeciwnikiem yaoi zeby nie bylo smile Hm, ja się mogę nie znac, ale robienie yaoi z czegoś nie-yaoi chyba raczej nie polega na wytykaniu paluchem i wrzeszczeniu "pedały" stare Nawet nie będe wspominac o tym, że to, co napisałes ma negatywny wydzwięk, a yaoi nie ma na celu poniżania i obrażania kogoś. Akurat teraz nie mialem na mysli tworcow yaoi, tylko szydercow ktorym sie gra nie podoba/nie umieja w nia grac i chca ja oczernic.... A tworcy yaoi to napewno nie wysmiewaja xD tylko slinia sie jeszcze razz A to z czymś takim się jeszcze nie spotkałam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|