|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 2:52 am
harab serapel tak to chocobo ^^ ale jak wejdziesz na niego to zgubisz spodnie skarpety i buty ... no i wsszystko inne co masz ponizej pasa :/ liscie mi sie nie podobaja, a zwierzaka mozna miec tylko jednego zalozonego :/ wiec zachomikuje ze 2 koperty i jedna narazie bede mial equipnieta .... chce ktos koperte? bo mam jedna extra smile EDIT: A nie mowilem ze beda takie listy?! xD mowice mi prorok ja bym chciala ale nimam kasy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 4:53 am
harab serapel tak to chocobo ^^ ale jak wejdziesz na niego to zgubisz spodnie skarpety i buty ... no i wsszystko inne co masz ponizej pasa :/ liscie mi sie nie podobaja, a zwierzaka mozna miec tylko jednego zalozonego :/ wiec zachomikuje ze 2 koperty i jedna narazie bede mial equipnieta .... chce ktos koperte? bo mam jedna extra smile EDIT: A nie mowilem ze beda takie listy?! xD mowice mi prorok A za ile bys ja opchnal? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 5:29 am
mnie się tam ani jedno ani drugie specjalnie nie podoba chociaż pomysł na zwierzaki był fajny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 7:43 am
podzielam zdanie przedmówcy, fajny pomysł ze zwierzakami, ale zbyt duze... ale ogolnie to raczej nie wykazali sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 7:46 am
mwahahaha, to wlasnie byly [sa] listy stworane wrecz dla mnie! jesien i wilki! łiiiiiii!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 9:41 am
no takie niespecjalne te zwierzaki.. tylko 3 i to w dodatku takie ogromniaste.. ale liscie sa spoko. choc tez nie rewelacyjne.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 10:55 am
wilkus mwahahaha, to wlasnie byly [sa] listy stworane wrecz dla mnie! jesien i wilki! łiiiiiii! wiedzialam ze to napiszesz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:10 am
Z jednym sie zgodze: zwierzeta moglyby by byc mniejsze. Sa ladne, ale troche nie w gaiowym stylu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:16 am
Zimtca Z jednym sie zgodze: zwierzeta moglyby by byc mniejsze. Sa ladne, ale troche nie w gaiowym stylu wink moze czesciej beda teraz dawac duuziiiee misie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:47 am
Baranina Zimtca Z jednym sie zgodze: zwierzeta moglyby by byc mniejsze. Sa ladne, ale troche nie w gaiowym stylu wink moze czesciej beda teraz dawac duuziiiee misie 4laugh Lubisz wielkie misie? Mozesz pisac petycje do adminow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:53 am
Zimtca Baranina Zimtca Z jednym sie zgodze: zwierzeta moglyby by byc mniejsze. Sa ladne, ale troche nie w gaiowym stylu wink moze czesciej beda teraz dawac duuziiiee misie 4laugh Lubisz wielkie misie? Mozesz pisac petycje do adminow mrgreen taaakk duzy mis jest miziaśny 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 12:12 pm
Baranina Zimtca Baranina Zimtca Z jednym sie zgodze: zwierzeta moglyby by byc mniejsze. Sa ladne, ale troche nie w gaiowym stylu wink moze czesciej beda teraz dawac duuziiiee misie 4laugh Lubisz wielkie misie? Mozesz pisac petycje do adminow mrgreen taaakk duzy mis jest miziaśny 4laugh No ten Twoj tygrysek przy avku za sympatycznego "usmiechu" nie ma wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 12:14 pm
Baranina wiedzialam ze to napiszesz sweatdrop ano. przeca nie od dzis sie znamy. [zaczynam sie nad soba zastanawiac. jakas dziwnie radosnam ostatnio]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 1:05 pm
wilkus Baranina wiedzialam ze to napiszesz sweatdrop ano. przeca nie od dzis sie znamy. [zaczynam sie nad soba zastanawiac. jakas dziwnie radosnam ostatnio] dziecka sie spodziewasz?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 1:06 pm
Zimtca Baranina Zimtca Baranina Zimtca Z jednym sie zgodze: zwierzeta moglyby by byc mniejsze. Sa ladne, ale troche nie w gaiowym stylu wink moze czesciej beda teraz dawac duuziiiee misie 4laugh Lubisz wielkie misie? Mozesz pisac petycje do adminow mrgreen taaakk duzy mis jest miziaśny 4laugh No ten Twoj tygrysek przy avku za sympatycznego "usmiechu" nie ma wink a mi sie podoba, jest milutki i slodziasny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|