|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 3:02 pm
ach..WoW.. to były czasy.. blaugh a coś innego, tego pokroju?
No, i witam witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 3:51 pm
Runya_EithelNar Jakie tytuły Yuri mogłabyś polecić question wink ostatnio z dziką przyjemnością obejrzałam kannaduki no miko (kapłanki przeklętych dni, wydane zresztą przez nasze kochane anime gate). ooo i bardzo podobało mi się mai hime (shouyo-ai). poza tym mam kilka krótkich, mało znanych mang na dysku... taaa, hentajce XD ale tylko w wersji rysowanej, zadnego hentai anime. (jeszcze? czy ktos mi cos poleci?) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 3:58 pm
Vingha ach..WoW.. to były czasy.. blaugh a coś innego, tego pokroju? No, i witam witam! poczekam na gaia battle xd czasem myślę o l2, bo ładne. ale nie wiem, czy bym polubiła. mam instalkę do anarchy online, ale się jeszcze nie odważyłam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 12:15 pm
witam! oo.. też uwielbiam zielony.. i tygryski tambien. zajrzę na twoje dA prz najblirzszej okazji.. tymczasem zapraszam do mnie (: http://kitty-boo.deviantart.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 1:21 pm
green-tigergirl Runya_EithelNar Jakie tytuły Yuri mogłabyś polecić question wink ostatnio z dziką przyjemnością obejrzałam kannaduki no miko (kapłanki przeklętych dni, wydane zresztą przez nasze kochane anime gate). ooo i bardzo podobało mi się mai hime (shouyo-ai). poza tym mam kilka krótkich, mało znanych mang na dysku... taaa, hentajce XD ale tylko w wersji rysowanej, zadnego hentai anime. (jeszcze? czy ktos mi cos poleci?) whee Dziękuję, arigato sensei *kłania się tiger*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 11:58 am
Runya_EithelNar green-tigergirl Runya_EithelNar Jakie tytuły Yuri mogłabyś polecić question wink ostatnio z dziką przyjemnością obejrzałam kannaduki no miko (kapłanki przeklętych dni, wydane zresztą przez nasze kochane anime gate). ooo i bardzo podobało mi się mai hime (shouyo-ai). poza tym mam kilka krótkich, mało znanych mang na dysku... taaa, hentajce XD ale tylko w wersji rysowanej, zadnego hentai anime. (jeszcze? czy ktos mi cos poleci?) whee Dziękuję, arigato sensei *kłania się tiger* ehhh, no jakie tam sensei, gdzie... *rumieni się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 12:10 pm
No to jak mai hime to tez mai otome te same bohaterki tylko inna scenografia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 13, 2007 2:07 pm
tk_hermes No to jak mai hime to tez mai otome te same bohaterki tylko inna scenografia wiem, mam, tylko czasu brakuje na razie. jest też mai hime specials - krótkie zabawne historyjki. noooo a później jeszcze jest mai otome zwei... heh. na razie filmiki shinkai'a. zakochałam się w "she and her cat".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 4:33 am
green-tigergirl Vingha ach..WoW.. to były czasy.. blaugh a coś innego, tego pokroju? No, i witam witam! poczekam na gaia battle xd czasem myślę o l2, bo ładne. ale nie wiem, czy bym polubiła. mam instalkę do anarchy online, ale się jeszcze nie odważyłam. Z Anarchą Online nie miałam do czynienia, natomiast z l2 taaaaaaak i to baaaaardzo bardzo bardzo często xd Zależy, co oczekujesz od tego typu gier. Mnie stosunkowo szybko znudził się WoW; natomiast na serwerze Allseronu siedze już dobrych ponad dwóch lat. Na dłuższą metę - mnie znudziło się tzw. "bicie mobków" tylko i wyłącznie, a na Allseronie można poszaleć, jeśli chodzi o stronę "fabularną". Historia postaci itp - istna sesja rpg ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 12:46 pm
Vingha green-tigergirl Vingha ach..WoW.. to były czasy.. blaugh a coś innego, tego pokroju? No, i witam witam! poczekam na gaia battle xd czasem myślę o l2, bo ładne. ale nie wiem, czy bym polubiła. mam instalkę do anarchy online, ale się jeszcze nie odważyłam. Z Anarchą Online nie miałam do czynienia, natomiast z l2 taaaaaaak i to baaaaardzo bardzo bardzo często xd Zależy, co oczekujesz od tego typu gier. Mnie stosunkowo szybko znudził się WoW; natomiast na serwerze Allseronu siedze już dobrych ponad dwóch lat. Na dłuższą metę - mnie znudziło się tzw. "bicie mobków" tylko i wyłącznie, a na Allseronie można poszaleć, jeśli chodzi o stronę "fabularną". Historia postaci itp - istna sesja rpg ;] mój facet swego czasu był gm na eternal desire, może znasz, taki polski serwer l2 ;P a co do WoW - bo gra na oficjalu to coś zupeeełnie innego niż takie tam granie gdzie indziej biggrin nie wierzyłam, póki się nie przekonałam - wszystko działa, moby coś robią i czasem mówią, są niesamowite łańcuchy questów... no i bez questów się nie da levelować. jak się wejdzie na serwer rpg, to też jest jeszcze inaczej... no miodzio po prostu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:33 am
green-tigergirl Vingha green-tigergirl Vingha ach..WoW.. to były czasy.. blaugh a coś innego, tego pokroju? No, i witam witam! poczekam na gaia battle xd czasem myślę o l2, bo ładne. ale nie wiem, czy bym polubiła. mam instalkę do anarchy online, ale się jeszcze nie odważyłam. Z Anarchą Online nie miałam do czynienia, natomiast z l2 taaaaaaak i to baaaaardzo bardzo bardzo często xd Zależy, co oczekujesz od tego typu gier. Mnie stosunkowo szybko znudził się WoW; natomiast na serwerze Allseronu siedze już dobrych ponad dwóch lat. Na dłuższą metę - mnie znudziło się tzw. "bicie mobków" tylko i wyłącznie, a na Allseronie można poszaleć, jeśli chodzi o stronę "fabularną". Historia postaci itp - istna sesja rpg ;] mój facet swego czasu był gm na eternal desire, może znasz, taki polski serwer l2 ;P a co do WoW - bo gra na oficjalu to coś zupeeełnie innego niż takie tam granie gdzie indziej biggrin nie wierzyłam, póki się nie przekonałam - wszystko działa, moby coś robią i czasem mówią, są niesamowite łańcuchy questów... no i bez questów się nie da levelować. jak się wejdzie na serwer rpg, to też jest jeszcze inaczej... no miodzio po prostu. A wiem wiem.. grałam na orgu smile L2 = serewr Allseronu jedynie i póki co, nie wybieram się nygdzie indzyj ;] Dobrze mi tam, hihi. Polecam ogólnie woa grę (ostrzegam - totalny pożeracz czasu -_-')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|