|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:29 pm
hmmmm, nie wiem, zalezy kiedy to bylo xd kurde, u mnie to ni dziala. jak powiedzialam matce o tych mieszkaniach, zrobila dziwna mine i zapytala sie, czy on przypadkiem nie ma jakiegos podtekstu seksualnego. ze nie powiem o Mistrzominie, jak poszlam sie go poradzic dzisiaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:32 pm
wilkus hmmmm, nie wiem, zalezy kiedy to bylo xd kurde, u mnie to ni dziala. jak powiedzialam matce o tych mieszkaniach, zrobila dziwna mine i zapytala sie, czy on przypadkiem nie ma jakiegos podtekstu seksualnego. ze nie powiem o Mistrzominie, jak poszlam sie go poradzic dzisiaj xd ...czy twoja mama uwaza ze ja tez mialam podstep seksualny?? sweatdrop chodzi o kolege comatusa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:38 pm
heheheheh, beze przesady xd a;e powiedziala, ze wolalaby, zebym z nim mieszkala o.O ale szczesliwie Jarek powiedzial dzisiaj, ze tez by chcial sie przeprowadzic, wiec bede miala okazje go troche poodwiedzac/molestowac ozby, Comatus o pieknym imieniu <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:41 pm
wilkus heheheheh, beze przesady xd a;e powiedziala, ze wolalaby, zebym z nim mieszkala o.O ale szczesliwie Jarek powiedzial dzisiaj, ze tez by chcial sie przeprowadzic, wiec bede miala okazje go troche poodwiedzac/molestowac ozby, Comatus o pieknym imieniu <3 *mysli* twoi rodzice sa do mnie dziwnie uprzedzeni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:43 pm
co najmniej... swoja droga, ciekawe w ktorym momencie to wyniklo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:54 pm
wilkus co najmniej... swoja droga, ciekawe w ktorym momencie to wyniklo potraktuje to jako sarkazm, bo znam odpowiedz na to pytanie, nie kryje ze dziwi mnie mocno zal twych rodzicow... no coz zawziente ludziska łoj zawziente... mrgreen a z drugiej strony... noze to i dobrze rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:55 pm
Argumenty twoich rodzicow zawsze mnie powalaja swoja a-logicznościa. Robia wielka afere jak narzyczony chce spac z dziewczyna, a obcy chłopak moze. Chociaż kto w takiej sytuacji jest obcy?
i tak oni płaca, wiec wymagaja. a o wyniku rozmow i tak dowiem sie z gai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:56 pm
jak dla mnei to ciezko stwierdzic, bo jest duzo mozliwosci xd ozby, pewnie, ze dobrze..... ne beda dupy zawracac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 2:02 pm
Kasmizar Argumenty twoich rodzicow zawsze mnie powalaja swoja a-logicznościa. Robia wielka afere jak narzyczony chce spac z dziewczyna, a obcy chłopak moze. Chociaż kto w takiej sytuacji jest obcy? i tak oni płaca, wiec wymagaja. a o wyniku rozmow i tak dowiem sie z gai. ja tez nie jestem w stanie zrozumiec jakos ich toku rozumowania mimo ze znam ich juz jakies 21 lat.. no ale coz.. nie nadajemy na tych samych falach niestety stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 2:04 pm
wilkus jak dla mnei to ciezko stwierdzic, bo jest duzo mozliwosci xd ozby, pewnie, ze dobrze..... ne beda dupy zawracac inne mozliwosci sa mi obce.. wiec moze uswiadom, bede miala z czego wybierac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 2:10 pm
mi bardziej o ogol tworczosci chodzilo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 2:42 pm
wilkus mi bardziej o ogol tworczosci chodzilo xd az taka tworcza jestem? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 12:06 am
Baranina wilkus mi bardziej o ogol tworczosci chodzilo xd az taka tworcza jestem? mrgreen zaiste. nawet chybanie zdajesz sobie sprawy. jak bardzo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 7:02 am
wilkus Baranina wilkus mi bardziej o ogol tworczosci chodzilo xd az taka tworcza jestem? mrgreen zaiste. nawet chybanie zdajesz sobie sprawy. jak bardzo rofl łoj łoj łoj whee nio niedoceniałam siebie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 7:57 am
ale jesteś pewna,że nie robili sobie z Ciebie jaj?
moi by w życiu na takie coś na szczęście nie wpadli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|