|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 12:24 pm
opcy Silvery the Alchemist opcy Insane Lady-sama No właśnie, faworyzują USA! Nacjonaliści stare taa.. faszysci masoni i zydokomunisci.. nie dorabiajmy zbednych filozofii do najnormalniejszego biznesu.. moze i racja, ale pomysl jaki z tego MOGLBY byc biznes gdyby uwzglednili caly swiat! wystarczy zeby Cash Cards byly w Gaia Store... tzn. i tak bym nie kupowala bo Gaia od zawsze miala filozofie "a my jestesmy DARMOWI" - pomijajac Monthly Collectibles, of course. I uwazam za skandal, dyzgust, dyshonor i w ogole dys razz ze teraz chca ciagnac kase z czego tylko sie da, a przy tym olewaja kompletnie caly swiat poza US/Kanada. Typowa dla Amerykanow krotkowzrocznosc, no sorry... a Zebra ma racje. Tez sie wku&$*#$^#... razz widocznie amerykance lepiej placa / sa bardziej wyplacalni.. opcuch masz rację. popatrzmy ma to tak - Gaia to nie ogólnoświatowa siatka wielkiego formowego molocha. I Kanady tez nie uwzględniają, tak swoją drogą, moi mili państwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 3:14 pm
ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 12:47 am
Cash, czyli gajowa kasa za dolary. To sobie już zamówiłeś!? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 3:10 am
hm... te itemy będą straszliwie drogie na markecie. a ja mam propozycję: niech w slotsach albo w cardsach się pytają, czy chcesz dostać cash, czy 5 razy więcej ticketów. i gaia cash to ok 25 gold, a ticket 5... więc wszystko się wyrównuje... hm... nie wiedziałem że jestem taki genialny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 8:58 am
calkiem niezla ajdija biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 11:16 am
ZebraDeath Cash, czyli gajowa kasa za dolary. To sobie już zamówiłeś!? eek tak ale sie rozmyslilem bo MCs lepiej wychodza ;] a co do tego cash shopa to on dopiero wyjdzie, jeszcze go nie ma co nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 1:45 pm
to miesieczne bagno, na ktore tyramy co jakis czas xd
ogolnie widzialam kilka ciekawych propozycji... ale moze nie beda takie drogie, jezeli bedzie nieograniczona ilosc, a ludzie sie rzuca na to.... sie obaczy. hmmm. nie lubie amerykanow.... trudno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 25, 2007 2:38 pm
a kto ich lubi ;] banda tlustych, zarozumialych idiotow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:21 am
xBardielx ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;] a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 2:14 am
Insane Lady-sama xBardielx ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;] a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.
to zależy jeśli swą kartę kredytową zarejestrujesz na paypalu no to tylko musisz kliknąć tam w gstorze kliknąć w p[rze;ew przez paypala i wszystko.. a 1 kolektibl osztuje 2.50 dolar , a więc ok 7.50 polskich XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 3:04 am
ILikeGreenChickenLegs Insane Lady-sama xBardielx ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;] a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.
to zależy jeśli swą kartę kredytową zarejestrujesz na paypalu no to tylko musisz kliknąć tam w gstorze kliknąć w p[rze;ew przez paypala i wszystko.. a 1 kolektibl osztuje 2.50 dolar , a więc ok 7.50 polskich XDczy eKonto, takie najzwyklejsze z mBanku da radę zarejestrować w PayPalu xD? i nie dodają żadnych opłat, tylko walutę przeliczają?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 7:25 am
Silvery the Alchemist opcy Insane Lady-sama No właśnie, faworyzują USA! Nacjonaliści stare taa.. faszysci masoni i zydokomunisci.. nie dorabiajmy zbednych filozofii do najnormalniejszego biznesu.. moze i racja, ale pomysl jaki z tego MOGLBY byc biznes gdyby uwzglednili caly swiat! wystarczy zeby Cash Cards byly w Gaia Store... tzn. i tak bym nie kupowala bo Gaia od zawsze miala filozofie "a my jestesmy DARMOWI" - pomijajac Monthly Collectibles, of course. I uwazam za skandal, dyzgust, dyshonor i w ogole dys razz ze teraz chca ciagnac kase z czego tylko sie da, a przy tym olewaja kompletnie caly swiat poza US/Kanada. Typowa dla Amerykanow krotkowzrocznosc, no sorry... a Zebra ma racje. Tez sie wku&$*#$^#... razz przecież możesz kupować Gaia Cash i Monthly Collectibles on-line, płacąc kartą kredytową. Jeszcze by mieli nie dać ludziom z całego świata możliwości płacenia im kasy! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 12:19 pm
ja bym tam ich wszystkich wykastrował, kto ma ochote na wycieczke do kwaterry gai? twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 1:07 pm
s[z]poko xd ozby, ja sie boje, ze jak zaczna kupowac kase, to wzrosna znowu ceny..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|