Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Cash Shop Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

wściekłam się. a ty?
  &^$@!(@$#%*^~!!!!!!
  $@!@#%^*(**#!!!!!
View Results

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Oct 24, 2007 12:24 pm

opcy
Silvery the Alchemist
opcy
Insane Lady-sama
No właśnie, faworyzują USA! Nacjonaliści stare
taa.. faszysci masoni i zydokomunisci..

nie dorabiajmy zbednych filozofii do najnormalniejszego biznesu..

moze i racja, ale pomysl jaki z tego MOGLBY byc biznes gdyby uwzglednili caly swiat! wystarczy zeby Cash Cards byly w Gaia Store...

tzn. i tak bym nie kupowala bo Gaia od zawsze miala filozofie "a my jestesmy DARMOWI" - pomijajac Monthly Collectibles, of course. I uwazam za skandal, dyzgust, dyshonor i w ogole dys razz ze teraz chca ciagnac kase z czego tylko sie da, a przy tym olewaja kompletnie caly swiat poza US/Kanada. Typowa dla Amerykanow krotkowzrocznosc, no sorry...

a Zebra ma racje. Tez sie wku&$*#$^#... razz
widocznie amerykance lepiej placa / sa bardziej wyplacalni..

opcuch masz rację. popatrzmy ma to tak - Gaia to nie ogólnoświatowa siatka wielkiego formowego molocha.

I Kanady tez nie uwzględniają, tak swoją drogą, moi mili państwo.
PostPosted: Wed Oct 24, 2007 3:14 pm

ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;]

harab serapel

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Oct 25, 2007 12:47 am

Cash, czyli gajowa kasa za dolary. To sobie już zamówiłeś!? eek
PostPosted: Thu Oct 25, 2007 3:10 am

hm...
te itemy będą straszliwie drogie na markecie.
a ja mam propozycję:
niech w slotsach albo w cardsach się pytają, czy chcesz dostać cash, czy 5 razy więcej ticketów.
i gaia cash to ok 25 gold,
a ticket 5...
więc wszystko się wyrównuje...
hm... nie wiedziałem że jestem taki genialny

dziki_wieprz

Silvery the Alchemist

PostPosted: Thu Oct 25, 2007 8:58 am

calkiem niezla ajdija biggrin
PostPosted: Thu Oct 25, 2007 11:16 am

ZebraDeath
Cash, czyli gajowa kasa za dolary. To sobie już zamówiłeś!? eek

tak ale sie rozmyslilem bo MCs lepiej wychodza ;]

a co do tego cash shopa to on dopiero wyjdzie, jeszcze go nie ma co nie?

harab serapel

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Oct 25, 2007 11:53 am

O.o MC? czyli co?
PostPosted: Thu Oct 25, 2007 1:45 pm

to miesieczne bagno, na ktore tyramy co jakis czas xd

ogolnie widzialam kilka ciekawych propozycji... ale moze nie beda takie drogie, jezeli bedzie nieograniczona ilosc, a ludzie sie rzuca na to.... sie obaczy. hmmm. nie lubie amerykanow.... trudno

wilkus
Crew

harab serapel

PostPosted: Thu Oct 25, 2007 2:38 pm

a kto ich lubi ;] banda tlustych, zarozumialych idiotow
PostPosted: Fri Oct 26, 2007 1:21 am

xBardielx
ummm nie wiem czy chodzi o ten cash o ktorym mysle, ale jakos ja nie mialem porblemu z jego zamowieniem - tzn juz zamawialem ale przekalkulowalem sobie ze jednak MC sie lepiej oplacaja smile jakby cos to zawsze bede mogl wam sprzedac troche cash itemow ;]

a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.

Insane Lady-sama

dziki_wieprz

PostPosted: Fri Oct 26, 2007 2:14 am

Insane Lady-sama
xBardielx

a ile w złotówkach to wychodzi? łącznie z opłatami, które dodaje bank za przelew.

to zależy
jeśli swą kartę kredytową zarejestrujesz na paypalu no to tylko musisz kliknąć tam w gstorze kliknąć w p[rze;ew przez paypala i wszystko..
a 1 kolektibl osztuje 2.50 dolar , a więc ok 7.50 polskich XD
PostPosted: Fri Oct 26, 2007 3:04 am

ILikeGreenChickenLegs
Insane Lady-sama
xBardielx

to zależy
jeśli swą kartę kredytową zarejestrujesz na paypalu no to tylko musisz kliknąć tam w gstorze kliknąć w p[rze;ew przez paypala i wszystko..
a 1 kolektibl osztuje 2.50 dolar , a więc ok 7.50 polskich XD

czy eKonto, takie najzwyklejsze z mBanku da radę zarejestrować w PayPalu xD? i nie dodają żadnych opłat, tylko walutę przeliczają?

Insane Lady-sama

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Oct 26, 2007 7:25 am

Silvery the Alchemist
opcy
Insane Lady-sama
No właśnie, faworyzują USA! Nacjonaliści stare
taa.. faszysci masoni i zydokomunisci..

nie dorabiajmy zbednych filozofii do najnormalniejszego biznesu..

moze i racja, ale pomysl jaki z tego MOGLBY byc biznes gdyby uwzglednili caly swiat! wystarczy zeby Cash Cards byly w Gaia Store...

tzn. i tak bym nie kupowala bo Gaia od zawsze miala filozofie "a my jestesmy DARMOWI" - pomijajac Monthly Collectibles, of course. I uwazam za skandal, dyzgust, dyshonor i w ogole dys razz ze teraz chca ciagnac kase z czego tylko sie da, a przy tym olewaja kompletnie caly swiat poza US/Kanada. Typowa dla Amerykanow krotkowzrocznosc, no sorry...

a Zebra ma racje. Tez sie wku&$*#$^#... razz
przecież możesz kupować Gaia Cash i Monthly Collectibles on-line, płacąc kartą kredytową. Jeszcze by mieli nie dać ludziom z całego świata możliwości płacenia im kasy! xd
PostPosted: Fri Oct 26, 2007 12:19 pm

ja bym tam ich wszystkich wykastrował, kto ma ochote na wycieczke do kwaterry gai? twisted pirate

Gem_ma

wilkus
Crew

PostPosted: Fri Oct 26, 2007 1:07 pm

s[z]poko xd
ozby, ja sie boje, ze jak zaczna kupowac kase, to wzrosna znowu ceny..
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces