|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:13 am
wilkus Baranina W regulaminie nie ma przypisu mówiącego że moderator nie może wykorzystywać swej pozycji do zmuszania innych by świadczyli mu usługi o charakterze seksualnym w zamian za możliwość przebywania na terenie Gidli pośle Gemmiński zalozmy druga samoobrone rofl obawiam sie ze przy tobie kaju po roku bylo by tam w **uj comatusow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:18 am
Baranina wilkus Baranina W regulaminie nie ma przypisu mówiącego że moderator nie może wykorzystywać swej pozycji do zmuszania innych by świadczyli mu usługi o charakterze seksualnym w zamian za możliwość przebywania na terenie Gidli pośle Gemmiński zalozmy druga samoobrone rofl obawiam sie ze przy tobie kaju po roku bylo by tam w **uj comatusow ano! czemu nie ? xd ale tez pewne kryteria byc musza spelnione 3nodding ozby, ale jak bedzie duzo Comatusow, to moga zawyzyc srednia intelgencji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:23 am
jakas Feniksio chce dolaczyc do gildii... myslisz ze jaka oplate od niej wziac w zamian za przychylna decyzje ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:23 am
Baranina jakas Feniksio chce dolaczyc do gildii... myslisz ze jaka oplate od niej wziac w zamian za przychylna decyzje ? mrgreen standardowa xd ozby, wiesz, ze znow czynimy offtopa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:37 am
wilkus Baranina jakas Feniksio chce dolaczyc do gildii... myslisz ze jaka oplate od niej wziac w zamian za przychylna decyzje ? mrgreen standardowa xd ozby, wiesz, ze znow czynimy offtopa xd no to cioo redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:45 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma co?!?! zbiorowa dezercja?!?!? evil mozesz potraktowac banem twisted słyszycie? mogiem jak kcem! evil evil twisted chociarz osobiscie wole bacik.... redface W regulaminie nie ma przypisu mówiącego że moderator nie może wykorzystywać swej pozycji do zmuszania innych by świadczyli mu usługi o charakterze seksualnym w zamian za możliwość przebywania na terenie Gidli pośle Gemmiński kukukukuuuu... o seksualnym nie ma, a materialnym? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:50 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma co?!?! zbiorowa dezercja?!?!? evil mozesz potraktowac banem twisted słyszycie? mogiem jak kcem! evil evil twisted chociarz osobiscie wole bacik.... redface W regulaminie nie ma przypisu mówiącego że moderator nie może wykorzystywać swej pozycji do zmuszania innych by świadczyli mu usługi o charakterze seksualnym w zamian za możliwość przebywania na terenie Gidli pośle Gemmiński kukukukuuuu... o seksualnym nie ma, a materialnym? pirate chyba tez nie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:51 am
nie beda.. xp ide sprzatac bo nabrudzilam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:53 am
Baranina nie beda.. xp ide sprzatac bo nabrudzilam powodzenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 3:03 am
Moj boze... moderatorzy strzelaja takie offtopy biggrin
Widziałem to... coś. Mimo, że jestem w klimatach RPGowych ta strona zupełnie mi nie odpowiada. Niewyrazna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 6:19 am
Kasmizar Moj boze... moderatorzy strzelaja takie offtopy biggrin Widziałem to... coś. Mimo, że jestem w klimatach RPGowych ta strona zupełnie mi nie odpowiada. Niewyrazna. ona jest co najmnie denna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 1:05 am
Baranina Kasmizar Moj boze... moderatorzy strzelaja takie offtopy biggrin Widziałem to... coś. Mimo, że jestem w klimatach RPGowych ta strona zupełnie mi nie odpowiada. Niewyrazna. ona jest co najmnie denna xp Na to wyglada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 1:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 5:07 am
poszukaj jakis polakow. Nawrocimy ich na Gaie.
ps. Przegladałem ja troche. jakis człowieczek w sygnaturce miał naszego zielonego krolika xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|