|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 11:22 pm
Polecam zwłaszcza smsy od widzów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 1:49 am
*siedzi na Necie w poszukiwaniu wszystkich perełek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 23, 2007 10:32 am
Czy Wy aby nie zajmujeicie się jawno reklamą question razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 12:38 am
Ummmm....nie? sweatdrop
Co najwyżej kryptoreklamą 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 1:43 am
Ja tam chcę tylko fajnych rzeczy pooglądać...
*siada skulowna w kącie i się kiwa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 4:58 am
Dzisiaj jest Władca Pierścieni O.o No cóż....skoro nie ma nic lepszego... rolleyes
Właśnie przeglądam dodatek do piątkowego "Głosu Wielkopolski"- gazetę z programem telewizyjnym na cały tydzień- i natknęłam się na recenzję "Naruto" z "Jetixa". Co prawda nie przepadam za tym tutyłem, ale bulwersuje mnie prostacki język tej recenzji. Jakby moher pisał =.="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 11:28 pm
O kurcze! Szkoda że nie wiedziałam... Poszłabym i poszukała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 1:02 am
Ja po prostu wyznaję religię, że krytykę też trzeba umieć pisać confused A autor tej recenzji posługuje się takimi stereotypami, że śmiać się chce-taki ciemnogród!
Jeżli ktoś jeszcze nie wie- na YT są polscy Slaye , ci z tvn7 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 3:43 am
Ja chcę do domu exclaim Tam przynajmniej mam głośniki, by posłuchać...dubbingu question exclaim eek to polskie Slaye miały Dubbing a'la Jetix question exclaim eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 5:53 am
Runiku, już nie pamiętasz? wink Slayersi mieli lektora. W Naruciaka poszła większa kasa i każdy bohater ma swój głos. Chociaż prawdę mówiąc Lina i spółka nie mają czego żałować, bo kadra aktorska nie jest wysokich lotów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 12:03 pm
głosy nadane serialowi Naruto w jetix są wprost okropne ==' np Hinaty lub Neiego... Fee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 3:22 am
Ale Kakashi ma fantastyczny, sexi głos heart
Wiaterek, latasz za pomocą tej parasolki question blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:47 am
Jego wiatry go unoszą rofl rofl rofl Przepraszam, to było poniżej pasa talk2hand
Hinaty i Neji'ego nie miałam przyjemności słyszeć, bo nei posiadam Jetixa. Widziałam tylko pierwszy odcinek na YT, ale nie było trudno wyrobić sobie po nim opinii. Będę wdzieczna jak ktoś sypnie linkiem do polskich odcinków, bo po tym tekście zżera mnie ciekawość twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 6:46 am
Ja też nie wiem jak brzmią. I szczerze móiąc mało mnie to obchodzi... Zwłaszcze, jeśli to jest tak genialne jak to wielu ludzi mówi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|