|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 12:59 pm
Kasmi, powodzenia!!!
Jak sie bardzo nudzicie, to moze poscielcie mi lozko? Tak mi sie nieeeeee chceeeeeee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 1:07 pm
Zimtca Kasmi, powodzenia!!! Jak sie bardzo nudzicie, to moze poscielcie mi lozko? Tak mi sie nieeeeee chceeeeeee.... Dziekować 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 11:26 pm
wilkus czy w Twojej sygnaturze jest kot, czy ja mam juz przewidzenia? xd
kot? mhm, być może. ja tam tak bardziej widzę jakiegoś konia albo antylopę czy jakieś inne koniopodobne co biegnie w stronę, mhmm, jakiejś kuli ognia albo ogromnej piłeczki do ping-ponga... mało to podobne do kota, ale interpretacja tego czegoś może odbiegać naprawdę daleko. możnaby założyć temat: "co widzisz w mojej sygnaturze?" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:04 am
A ja najpierw zobaczyłam tam kładącego się kota, a potem liska.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:19 am
ja widzę ogień po lewej i głowe zwierzęta kopytnego po prawej xp
a po za tym.... Widzę 5! zdałem prace licencjacka. Piątka z pracy i piątka z obrony rofl Myślałem, że uściskam profesora jak się dowiedziałem xp Oto dzień chwały mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 9:25 am
cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine
Ja cię bardzo kiss i Gemma też! heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 9:28 am
zgodnie z wynikiem ankiety: CZAS NA SEX! xD muahahahahaha
:sciaga spodnie:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 9:49 am
ichabot Jutro sprawdzian z fizyki a ja pisze na temacie, który ma do zaoferowania opcję pollwhore i wymyślenie jakiegos tekstu mającego zainteresować Gemme. Ludzie ratujcie mnie!!!!! gonk i tak ma byc! twisted i cos wymiśliłej? jak tam sprawdzianek? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 11:03 am
wicked que.en
kot? mhm, być może. ja tam tak bardziej widzę jakiegoś konia albo antylopę czy jakieś inne koniopodobne co biegnie w stronę, mhmm, jakiejś kuli ognia albo ogromnej piłeczki do ping-ponga... mało to podobne do kota, ale interpretacja tego czegoś może odbiegać naprawdę daleko. możnaby założyć temat: "co widzisz w mojej sygnaturze?" xp cos w tym jest.. ale milam dluzsza rozkminke nad tym.. i dalej widze kota xd Kasmizar ja widzę ogień po lewej i głowe zwierzęta kopytnego po prawej xp a po za tym.... Widzę 5! zdałem prace licencjacka. Piątka z pracy i piątka z obrony rofl Myślałem, że uściskam profesora jak się dowiedziałem xp Oto dzień chwały mrgreen oz! gratulacje!!! [ja chce zdac ten rok....]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 12:19 pm
wilkus oz! gratulacje!!! [ja chce zdac ten rok....] ja bym wolala nie zdac, bo wtedy zmienie kierunek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 12:21 pm
ZebraDeath cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine cheese_whine Ja cię bardzo kiss i Gemma też! heart heart Twoje odwzajemniam, za Gemme dziękuje biggrin Wilkus oz! gratulacje!!! [ja chce zdac ten rok....] Z tego co widze... kto miałby zdać, jak nie ty smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:02 pm
Kasmizar ja widzę ogień po lewej i głowe zwierzęta kopytnego po prawej xp a po za tym.... Widzę 5! zdałem prace licencjacka. Piątka z pracy i piątka z obrony rofl Myślałem, że uściskam profesora jak się dowiedziałem xp Oto dzień chwały mrgreen a ze czesc tej5 jest moja to juz sie malpa nie przyzna blaugh rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 3:29 pm
wicked que.en wilkus czy w Twojej sygnaturze jest kot, czy ja mam juz przewidzenia? xd
kot? mhm, być może. ja tam tak bardziej widzę jakiegoś konia albo antylopę czy jakieś inne koniopodobne co biegnie w stronę, mhmm, jakiejś kuli ognia albo ogromnej piłeczki do ping-ponga... mało to podobne do kota, ale interpretacja tego czegoś może odbiegać naprawdę daleko. możnaby założyć temat: "co widzisz w mojej sygnaturze?" xp Indianin. Lezy na prawym boku. Z lewej strony głowa z pióropuszem i rece, po lewej nogi. Rozkraczone xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 8:36 pm
Baranina Kasmizar ja widzę ogień po lewej i głowe zwierzęta kopytnego po prawej xp a po za tym.... Widzę 5! zdałem prace licencjacka. Piątka z pracy i piątka z obrony rofl Myślałem, że uściskam profesora jak się dowiedziałem xp Oto dzień chwały mrgreen a ze czesc tej5 jest moja to juz sie malpa nie przyzna blaugh rolleyes NIe mowie, bo tak to z pracy byłaby 4 smile No wiem, że Baraninka przyłożyła raciczkę do tego heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 1:52 am
Spóźnione, ale jak najbardziej GRATULEJSZYNS~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|