Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Neveink eredete, avagy miért ez a neved Gaián? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 8 9 10 11 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

spikerorult

PostPosted: Wed Oct 24, 2007 8:58 am

hát az én nevem onnan származik,hogy amikor még régen ment a buffy,the vampire slayer imádtam,és volt benne egy vámoír,és a neve spike volt biggrin
innen már nem nehéz kitalálni biggrin
PostPosted: Wed Oct 24, 2007 11:54 am

Gladkathie
Én egy bulin kaptam a Kathie becenevet, mert el kellett mutogatni a kedvenc színészünket. Nekem abban az időben Kate Mulgrew (Star Trek Voyager: Kathryn Janeway kapitány smile ) volt. Rám ragadt az előadásom után a Kathie név. Tetszett, meg angol táborokban néha tolmácsolok, ott meg az amcsik nem tudják kimondani az igazi nevem (Györgyi). Megszerettem, elkezdtem volna használni email címben, meg ilyenek de általában már foglalt volt. Assztán coolkathie lett, de ez is sok helyen nem volt available, szóval mivel alapvetően vidám vagyok, így lettem Gladkathie.

Kate Mulgrew az istennő! A legjobb nő az egész földön! Stipi-stopi! Kate az én nőm!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

LordMelchior

PostPosted: Wed Oct 24, 2007 12:07 pm

Sok nevem van a játékokban és a neten, de ez egy negatív hőstől származik, elismerésem jeléül.
PostPosted: Sun Oct 28, 2007 2:11 pm

Nekem az első nevem itt gaia-n Naivka volt amit rámragasztottak suliban ("jaaaaaaaaj andiiiiii te olyan kis naivkaaaaaaaa vaaaaaaaagy!" kiráz a hideg ha arra az időszakra gondolok. rózsaszín plázacicák, agyatlan retrogirlök... gonk )
Molylepkére nemrégiben változtattam. Ezt magam találtam ki, gondoltam illik a szemlyiségemhez. biggrin (könyvmoly -> molylepke -> te rohadék - a gondolatmenetemben nem szükséges logikát keresni... xd )

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Oct 30, 2007 9:48 am

4laugh Nekem a honlapom utánn jött ez a név, de most már van pár hely ahol használom razz
PostPosted: Sat Nov 03, 2007 3:06 am

Lehet én vagyok még álmos, merzt nemrég keltem.. nade hogy jön egy molylepke (ami amúgy aranyos, amíg nem a nagyid szőrmekabátjaira izgul rá sweatdrop ) szval hogy jön a személyiségedhez?
Jaja, Kate Mulgrewnál nincs jobb.. úúúgy megnéztem volna amikor a Broawayen játszott a Tea at Five-ban T.T De csak azért kiruccani Nyúl Yorkba kicsit drága lett volna stare

Sage Seliah

Riguna

PostPosted: Sat Nov 03, 2007 4:01 am

Az én a történetem egyik szereplőjétől vettem kölcsön a nevem. Amúgy én találtam ki egy unalmas órán a suliban...
PostPosted: Sun Nov 04, 2007 4:55 am

Az unalmas órákon jó történetek szoktak születni. xd Én már csak tudom... Egyik osztálytársamról, így született egy egész regény... Matek órán kezdődött két éve és azóta is újabb és újabb részletek látnak napvilágot... twisted

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Riguna

PostPosted: Sun Nov 04, 2007 5:07 am

Ja, én nem a sztorira gondoltam, hanem a szereplőmre, de jó ötletek a fejezetekhez szoktak születni órán, ez tény biggrin
PostPosted: Tue Nov 13, 2007 8:34 pm

Eleonóra a keresztanyám, és így az én harmadik nevem is.

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200

Akitta-chan

PostPosted: Wed Nov 14, 2007 9:13 am

Eleonóra? Túl szépnek hangzik. 3nodding
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 12:58 pm

Ha tőlem függött volna most nem lenne harmadik nevem sweatdrop

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 2:44 pm

Kereszténység ellenes vagy? LOL! Nekem is van harmadik nevem, de egy millió aranyért sem mondanám meg, mert annyira utálom. Nem is használom.

viszont, csatlakoznom kell Akitta-chan-hoz. Nagyon szép neved van. 3nodding
PostPosted: Wed Nov 14, 2007 10:27 pm

Valahogy nem jön be nekem ez a jézus kér,megbocsát stb.
Elgondolkodtató, hogy van 60 kereszténynek vallott szekta
/csak Magyarországon/ és mind AZ istenben hisz, csak más formában.
Hacsak nincs istennek tudathasadása (és itt elnézést az Úrtól)
ez lehetetlen.Külömben a szekták 90%-a nyereségvágyból van
(támogatás, és elnézést de:birka hívők kizsákmányolása miatt)
A másik típus a ló másik oldala, fanatisták, noháteznekemnemkell.
Én is hiszek istenben épelmélyű határokon belül.

Pfúúúúh........

Azta micsoda Offtopic. confused Szorry.
Csinálni kéne ilyen formályú topicot is.
Én mint szektavezér jó lennék rofl

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200
PostPosted: Thu Nov 15, 2007 2:10 am

OFF

Na igen, a vallás egy érdekes téma (és nem véletlenül tabu a pénzzel együtt pl. az USA-ban). Végül is, az istenhit a lényeg, amiről a mai világban (mint minden másról is) ezerrel húzzák le a pénzt...
A vallás nem egyenlő a szektákkal, léteznek olyanok, hogy "történelmi egyházak", és nem azért állnak fenn még mai is, mert 2000 éven át képesek voltak megtéveszteni az embereket. Erről mit gondolsz? A szekták csak pár éves/évtizedes múltra tekinthetnek vissza (egy-két kivételtől eltekintve), és nem is áll mögöttük értelmes eszmei háttér.
A legjobb, hogy a "nem hívők" (=nem tartoznak vmilyen egyházhoz) ebből magyarázzák meg, hogy a vallás mekkora ökörség, mert csak ámítanak, semmi értelme. Ha így gondolod, csak sajnálni tudlak. Minden különösebb mellveregetés nélkül mondom, hogy én hívő vagyok, és vannak olyan dolgok, amikkel nem értek egyet, és vannak, amikkel igen (nem katolikus vagyok) - ez többnyire a más vallásokra vonatkozik, a saját vallásom tanait teljesen elfogadom (ezért az a vallásom...).
Tudtommal még egy fának sem volt tudathasadása attól, hogy én fának nevezem, egy angol meg tree-nek... - gondolok itt arra, hogy attól hogy valaki Úrnak, Istennek, Allahnak, Atyának, világszellemnek szólítja még lehet ugyanaz a személy... (téged is más emberek másként szólítanak, mégse vagy skizo, nem?)
Amúgy meg nem véletlenül vannak ezek a dolgok: esetleg az együttélés szabályait - vagy legalábbis a javaslatokat rá - mutathatják a vallások. Lásd: melyik jobb? Megbocsátani másoknak és békésen élni együtt vagy nem megbocsátani, dögöljön meg a r0h4dt g€c1 ott, ahol van (háború, tömegpusztítás, halál)... Persze a mostani mélydepis generáció az utóbbi három szót szereti hangoztatni, de tényleg jó ez vagy csak trendi ilyenekkel telefirkálni a falat, füzetet,.. az életed? Jaj, mert "nyálas"... Hát ez megint divatos kifogás a "kemény" srácok részéről. És kamu is. Ez nem gyengeség, hanem ésszerű gondolkodás.
A vallások utat nyitnak Istenhez, aki nem függ a vallásoktól. A földi dolgok sosem tökéletesek (ehhez nem kell semmilyen hit, hogy észrevedd), a vallások sem kivételek. De ettől még maga hit nem rossz dolog, csak sokan próbálják rosszul tálalni és emellett elveszik az a kevés, ahol igazi, értékes dolgokat találnál.
+ nem vagyok az a buzgó hívő fajta, szóval nekem is rengeteg ilyen hibám van e téren. De igyekszem jól megférni másokkal. Talán mindenkinek erre kéne törekedni, függetlenül, hogy magától jön rá erre, vagy egy "szakállas apó" mondja neki.

ON

a fentiekkel senkit nem szándékozok megsérteni vagy minősíteni. ha tényleg ennyire téma a dolog, topicot neki. (ne mindig én)
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 8 9 10 11 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces