|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 8:09 am
ZebraDeath dlatego kwitnie handel śródforumowy... To pewnie dlatego sprzedaż jest na tak nikim poziomie stare ... Moze zrobimy sobie przyklejony temacik na handel droższymi itemami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 8:20 am
Yajo ZebraDeath dlatego kwitnie handel śródforumowy... To pewnie dlatego sprzedaż jest na tak nikim poziomie stare ... Moze zrobimy sobie przyklejony temacik na handel droższymi itemami? ale ejst juz temat do sprzedazy. ja moge komus sprzedac KiKi i CoCo xD. ale duzo z ceny nie opuszcze... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 9:36 am
No to niech ktoś przyklei tego temata. Chyba ze juz jest sticky tylko ja slepa nie zauwazyłam xp Bywa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 9:39 am
był taki normalny, ale gdzieś zleciał w dół i chyba już na drugą stronę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 10:06 am
dostałam zwrot dostałam zwrot *skacze jak kucyk z krainy tęczy* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 7:45 am
"With the release of the new Gaia Marketplace, it’s no longer necessary to buy a vending license in order to sell your items. If you already bought one, you’re probably feeling like a sucker for wasting 1000 gold, right?
Don’t worry! We’re currently in the process of refunding everyone’s vending license fees. If you own a vending license, you should receive a PM notifying you of the refund. If you don't get a PM notification, don't worry, you'll still receive the refund.
Buy yourself somethin’ pretty!" Nowy announcement i wszystko jasne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 7:54 am
ah mogli da c więcej, że bylismy wtedy, kiedy jeszcze trzeba było płacić.... nie lubie ich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 9:46 am
ZebraDeath był taki normalny, ale gdzieś zleciał w dół i chyba już na drugą stronę... Był i się zmył, dupa ninja A ja teraz na ciutkę drogiego itema zbieram... lol... mam 6k z ok. 44k rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 10:06 am
a ja dalej nie dostalam... eh. ozby, Yajo, na co zbieracie, jesli wiedziec mozna? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 10:55 am
Jeszcze dostaniesz, nie martw się *głasku głasku* Na cos tam blue satin corset xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 11:00 am
Yajo Jeszcze dostaniesz, nie martw się *głasku głasku* Na cos tam blue satin corset xd  a to męskie avki też... tego... mogą to założyć??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 12:38 am
oz! to nie moge sie doczekac, coby to obaczyc xd *idzie poszukac tematu, by przykleic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 2:18 pm
Daedhel Yajo Jeszcze dostaniesz, nie martw się *głasku głasku* Na cos tam blue satin corset xd  a to męskie avki też... tego... mogą to założyć??? sweatdrop No, juz od paru miesięcy nie ma podziału na męskie i damskie itemy. Fajno xd Szkoda tylko, że starych to nie dotyczy, bo jest kilka fajnych demskich to by na męskich wyglądały ożby cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 1:07 pm
Yajo Daedhel Yajo Jeszcze dostaniesz, nie martw się *głasku głasku* Na cos tam blue satin corset xd  a to męskie avki też... tego... mogą to założyć??? sweatdrop No, juz od paru miesięcy nie ma podziału na męskie i damskie itemy. Fajno xd Szkoda tylko, że starych to nie dotyczy, bo jest kilka fajnych demskich to by na męskich wyglądały ożby cool o i wice versa rolleyes przez kilka dni nie byłam na Gai! Horror! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 1:44 am
Yajo Daedhel Yajo Jeszcze dostaniesz, nie martw się *głasku głasku* Na cos tam blue satin corset xd  a to męskie avki też... tego... mogą to założyć??? sweatdrop No, juz od paru miesięcy nie ma podziału na męskie i damskie itemy. Fajno xd Szkoda tylko, że starych to nie dotyczy, bo jest kilka fajnych demskich to by na męskich wyglądały ożby cool no tobie wszystko wygląda dobrze, mrrrauf 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|