|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 8:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 8:09 am
cos sie nie podoba? hę? evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 9:09 am
Jukatan nie interesuje mnie, co wolisz. a cosplay był właśnie z Guilty Gear, ja byłam Millią, panną, która walczyła włosami. stare jak lubię gdy ktoś mnie tak oschle traktuje, zwłaszcza gdy ja staram się być w porządku... ech... życie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 10:35 am
Możecie mnie oświecić? Na czym polega fenomen Guilty Gear? Grałem w to z kolegą na kompie przez jakiś czas, nawet mi się podobało, ale po jakimś czasie stało się nudne. Specjalnie się cosplayami nie interesuję, ale większość tych, które widziałem są poświęcone tej serii gier. Czy to tylko malowniczość postaci występujących w grze decyduje o jej popularności w cosplay'ach czy coś jeszcze? btw. Milią grało mi się najłatwiej xd Gratulacje zwycięstwa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 10:45 am
o, a ja chciałam zapytać, czy poza przebieraniem się coś jeszcze się w takich cosplay'ach robi, np. odgrywa jakieś scenki czy cóś. Niech ktoś oświeci nieżyciową Babcię. xp
Gratulacje, choć naprawdę nie jarzę, o co w tym chodzi. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 11:08 am
ichabot Możecie mnie oświecić? Na czym polega fenomen Guilty Gear? Grałem w to z kolegą na kompie przez jakiś czas, nawet mi się podobało, ale po jakimś czasie stało się nudne. Specjalnie się cosplayami nie interesuję, ale większość tych, które widziałem są poświęcone tej serii gier. Czy to tylko malowniczość postaci występujących w grze decyduje o jej popularności w cosplay'ach czy coś jeszcze? btw. Milią grało mi się najłatwiej xd Gratulacje zwycięstwa 3nodding Millia to taki czołg razz niestety, tez nie rozumiem fenomenu GG, gralam pare razy, by zobaczyc, jak sie porusza Mill. wieksozsc cosplayi serii GG? nie, moze na Bace akurat tak bylo, w polsce bylismy pierwsza tak duza grupa. pomysl zrobienia wyszedl od n. i kairi, one chcialy zrobic Sola i Ky'a, a potem powiedziały "hej, a moze ktos sie dolaczy?". zrobilam Millie tylko po to, by wziac udzial w najwiekszym przedsiewzieciu cosplayowym w naszym kraju P: Dead: mozna tlyko zaprezentowac stroj, ale takze zrobic scenke - wziecie maja te smieszne P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 11:24 am
Jukatan Dead: mozna tlyko zaprezentowac stroj, ale takze zrobic scenke - wziecie maja te smieszne P: a... ale ja nie jestem martwa .___. ten cały cosplay wygląda mi na fajną zabawę. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 13, 2007 12:55 pm
Daedhel Jukatan Dead: mozna tlyko zaprezentowac stroj, ale takze zrobic scenke - wziecie maja te smieszne P: a... ale ja nie jestem martwa .___. ten cały cosplay wygląda mi na fajną zabawę. razz kotku, ja bardzo dobrze wiem, jaki masz nick, po prostu lubie pisac na Ciem "Dead" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 12:32 am
a za to sa jakies nagrody?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 12:55 am
ale przyznam, że bardzo udany był ten cosplay stroje pierwsza klasa (czemu nie pojechałam na ten konwent crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 1:53 am
wilkus a za to sa jakies nagrody? jak sie wygra... ayeczka: nie ma czego żałować, była bardzo słabo zorganizowana - właściwie nie było co robić. Gdyby nie cosplay, fakt, że musieliśmy ćwiczyć, potem ubierać się dwie godziny, to nie wiem, cóż mielibyśmy robić całą sobotę :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 12:44 pm
Jukatan ja tez kiedys nie rozumialam, ba! myslalam, ze trzeba byc zrytym, aby się tak przebierać, ale dzięki negiconowi przekonałam się do tego P: mi to juz nie grozi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|