|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 10:23 am
Martines.PL Bardzo prosze o nie podwazanie autorytetu Gem_ma To tu jest co podkopywać? neutral ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 12:21 pm
w poszukiwaniu straconego czasu będzie jak B. powróci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 12:56 pm
zaczyna sie normować wszystko wiec juz bede tu wpadala przynajmniej raz na dzien, oluczyc co piszecie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 12:58 pm
Kasmizar Dostąpiliśmy zaszczytu przeprosin za brak czasu. Grzeczne, tylko szkoda, że muszę na Gaie wchodzić, żeby to przeczytać. stare wiesz o tym od dosc długiego czasu, nie zgrywaj prosze pokrzywdzonego. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 2:29 am
Baranina Kasmizar Dostąpiliśmy zaszczytu przeprosin za brak czasu. Grzeczne, tylko szkoda, że muszę na Gaie wchodzić, żeby to przeczytać. stare wiesz o tym od dosc długiego czasu, nie zgrywaj prosze pokrzywdzonego. xp 10 minut po poscie.... no fakt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 5:13 am
nie prawda bo jeden dzien przed xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 7:27 am
Jeden dzien.... chciałbym.
Dobrze, juz wiadomo, ze nie bedzie czasu.
Pytanie czy na slub zdazysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 2:11 pm
zdążymy zdążymy, jeszcze bzynac sie przed damy rade redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 9:50 pm
redface
no ciiichooo, przeciez my sie tylko za rece trzymamy xp
To sie nie nazywa bzkanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 11:04 pm
chciałam być trendi sweatdrop emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 11:09 pm
Baranina chciałam być trendi sweatdrop emo Jestes jestes... Najsłodszy kiziaczek pysznoscia przebijajacy wate cukrowa i teletubisie razem wziete. ps. Drodzy gaiowicze, jeszcze tylko kilka godzin zostało do ataku .... ,.,.......... ................. CzaszkoŁapki twisted release.... soon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 11:43 pm
Kasmizar Baranina chciałam być trendi sweatdrop emo Jestes jestes... Najsłodszy kiziaczek pysznoscia przebijajacy wate cukrowa i teletubisie razem wziete.. gonk nie rob mi obciachu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 12:40 am
Baranina Kasmizar Baranina chciałam być trendi sweatdrop emo Jestes jestes... Najsłodszy kiziaczek pysznoscia przebijajacy wate cukrowa i teletubisie razem wziete.. gonk nie rob mi obciachu gonk "pysiaczku-misiaczku"? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 1:54 am
Przeciez nie robie Ci obciachu, pimpusiu kochany blaugh
*cieszy sie z obciachu*
ps. Co za słodkość, zaraz mnie zemdli xp W zyciu bym nie wytrzymał tak ciągle mowiac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|