|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 7:29 am
Már van pénz még két alfórumra (ami nem jelenti, hogy azonnal venni is kell), szóval lehet gondolkodni, milyen téma ér meg külön alfórumot. Biztos van elég, de várom az ötleteket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 1:54 pm
Hát... ebben a pillanatban nicns semmi ötletem. De, ha lesz, mondom. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 3:28 am
Hmm mit szólnátok egy rpg-s topichoz? smile Amúgy én meg DÖK elnök voltam anno régi szép időkben.. dejó is volt razz Csak ne törték volna le minden próbálkozásunk a tanárok -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 4:05 am
RPG subforum? Nem rossz ötlet (bár roleplayben nem mozgok otthonosan) - várjuk a véleményeket!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 10:32 am
Az exemmel, éveken át RPéztünk Gaián. 3nodding
Szerintem jó ötlet. 3nodding Bár, még ne verjünk el ennyi pénzt. Várjuk a többi véleményt! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 10:40 am
Jah, nem akartam azonnal megvenni smile Ezért várom a véleményeket - meg valakit, aki le tudja vezetni, mert én, mint említettem, nem igazán vagyok otthon benne.. sweatdrop Csak nem sokan olvassák ezt a topicot, (vagy nincs ötletük.. smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 4:40 am
Az előbbi és utóbbi együtt... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 14, 2007 2:52 pm
Nem akarlak elkeseríteni, tényleg. De én pont ezért nem hoztam idáig létre ilyen guildet... Mert ismerem a magyarok összetartását... Erről ennyit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 9:52 am
Lehetne csinálni egy avi készítő versenyt. Fordulónként témát kritériumokat megadni: ár, bőr, horror, szivárvány, emo, állat.... Kétlem, hogy mást is izgatna a téma, de azért felvetettem, mint ötlet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:03 am
Malreni Nem akarlak elkeseríteni, tényleg. De én pont ezért nem hoztam idáig létre ilyen guildet... Mert ismerem a magyarok összetartását... Erről ennyit. Ez egy sztereotípia. Szerintem az "összetartás" amiről szó van alapvető emberi hajlam. Nem vagyunk különbek az amerikaiaknál, spanyoloknál... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:19 am
Még soha nem RP-ztem. Csak halvány fogalmam van arról, hogy konkrétan mit kell csinálni. sweatdrop Ki kell találni magunknak egy karaktert részletesen és e szerint kell viselkedni.... kb. eddig jutottam elméletben, utána nem tudom mi a teendő.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:28 am
bibortetu Lehetne csinálni egy avi készítő versenyt. Fordulónként témát kritériumokat megadni: ár, bőr, horror, szivárvány, emo, állat.... Kétlem, hogy mást is izgatna a téma, de azért felvetettem, mint ötlet. Ilyen, már létezik. Álsd: Animation corner...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:29 am
bibortetu Még soha nem RP-ztem. Csak halvány fogalmam van arról, hogy konkrétan mit kell csinálni. sweatdrop Ki kell találni magunknak egy karaktert részletesen és e szerint kell viselkedni.... kb. eddig jutottam elméletben, utána nem tudom mi a teendő. Kell egy alapszituáció és utána egy mesélő, aki tereli előre a történetet. 3nodding Ennyi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:39 am
Malreni bibortetu Lehetne csinálni egy avi készítő versenyt. Fordulónként témát kritériumokat megadni: ár, bőr, horror, szivárvány, emo, állat.... Kétlem, hogy mást is izgatna a téma, de azért felvetettem, mint ötlet. Ilyen, már létezik. Álsd: Animation corner... Elnézést...de szerintem Bibor arra gondolt, hogy a saját avatarunkal versenyezzünk...nem rajzolni...elnézést ha rosszúl gondolom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|