Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Hhehehehe Hhahahaha Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

??
  Gówniarz -_-;
  Pierdziel O_o;
View Results

Flynnes

PostPosted: Tue Sep 18, 2007 11:55 am

ichabot
wszystkiego najlepszego, moja 18-stka w 2008 smile
edit: Zaraz przywdzieje cos na te okazje xd
2nd edit: No to mozemy zaczynac imprezke ( nie musisz mnie demoralizowac, ja tego nie chce 3nodding )

moja w 2013 lubię 13 (;
PostPosted: Tue Sep 18, 2007 11:58 am

Evil123Angel
ichabot
2nd edit: No to mozemy zaczynac imprezke ( nie musisz mnie demoralizowac, ja tego nie chce 3nodding )

moja w 2013 lubię 13 (;

Kurcze to ty masz jeszcze "fajne czasy", ja nie cierpie chodzenia do mojego liceum (oprocz zajec z chemii i biologii rzecz jasna biggrin )
Zeby nie posadzono mnie o offtop: Stawiam kolejke!!!! cheese_whine cheese_whine cheese_whine xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Mroovecka

PostPosted: Tue Sep 18, 2007 12:01 pm

stawiam kolejke też... imprezka??
*rozsuwa stoły na bok, zapiernicza po radyjo*
panowie, panie, wiewiórki i świnki morskie...ekhmmm, poloneza czas zacząc domokun xp
PostPosted: Tue Sep 18, 2007 12:02 pm

*marked: gówniarz* XDDDD
najlepsiejszego biggrin cheese_whine

Silvery the Alchemist

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Sep 18, 2007 12:04 pm

A w realu tez masz teraz imprezke? 4laugh 4laugh
PostPosted: Tue Sep 18, 2007 12:05 pm

ichabot

najn, nie nie nie, w domu w niedziele, w klunie za tydzień biggrin biggrin biggrin

Mroovecka

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Sep 18, 2007 12:08 pm

Mroovecka
ichabot

najn, nie nie nie, w domu w niedziele, w klunie za tydzień biggrin biggrin biggrin

To nic nie szkodzi jeszcze jedna kolejka na gai cheese_whine cheese_whine cheese_whine rofl
PostPosted: Tue Sep 18, 2007 12:09 pm

ichabot
Evil123Angel
ichabot

moja w 2013 lubię 13 (;

Kurcze to ty masz jeszcze "fajne czasy", ja nie cierpie chodzenia do mojego liceum (oprocz zajec z chemii i biologii rzecz jasna biggrin )
Zeby nie posadzono mnie o offtop: Stawiam kolejke!!!! cheese_whine cheese_whine cheese_whine xd

mnie tam offtop nie obchodzi (; moją zmorą jest WF... i głupi facet, który ma humor sprzed 30 lat! np. na 'Głowa mnie boli.' odpowie 'Mnie też wczoraj bolała po nalewce' albo 'Zawsze boli najsłabsza strona' albo do takiej dziewczyny, co trochę wolno szła powiedział 'Spiesz się, bo ci kolejka w monopolowym ucieknie' ;/ Co za człowiek...

Flynnes

Mroovecka

PostPosted: Tue Sep 18, 2007 12:09 pm

ichabot
Mroovecka
ichabot

To nic nie szkodzi jeszcze jedna kolejka na gai cheese_whine cheese_whine cheese_whine rofl

w kluBie miało być!! a co tam...*idzie do lodowki i wyciąga torcik*
nie pchać się, dla wszystkich wystarczy!!
PostPosted: Tue Sep 18, 2007 1:17 pm

Evil123Angel
mnie tam offtop nie obchodzi (; moją zmorą jest WF... i głupi facet, który ma humor sprzed 30 lat! np. na 'Głowa mnie boli.' odpowie 'Mnie też wczoraj bolała po nalewce' albo 'Zawsze boli najsłabsza strona' albo do takiej dziewczyny, co trochę wolno szła powiedział 'Spiesz się, bo ci kolejka w monopolowym ucieknie' ;/ Co za człowiek...
eek rofl rofl rofl dobre, dobre! rofl rofl rofl

*chwila refleksji*

eee... niedobre? sweatdrop

... beznadziejne?

emo

Wszystkiego najprzebardziejszego, Mrówa! blaugh heart Specjalnie dla Ciebie dziś nie tłukę moich faraonek! 3nodding

Carcassandra

Anxious Carpenter

Mroovecka

PostPosted: Wed Sep 19, 2007 6:19 am

Daedhel

Wszystkiego najprzebardziejszego, Mrówa! blaugh heart Specjalnie dla Ciebie dziś nie tłukę moich faraonek! 3nodding

jak miło, cóż za zaszczyt biggrin biggrin biggrin xp pozostaje mi tylko podziękować w imieniu moich krewnych biggrin
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 7:43 am

Mroovecka
Daedhel

jak miło, cóż za zaszczyt biggrin biggrin biggrin xp pozostaje mi tylko podziękować w imieniu moich krewnych biggrin
xd zawsze do usług!

Carcassandra

Anxious Carpenter

Mroovecka

PostPosted: Wed Sep 19, 2007 8:54 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

lol
PostPosted: Wed Sep 19, 2007 9:00 am

eek karaluchy! *cap za kapcia i dalej rozgniatać*

Carcassandra

Anxious Carpenter

Mroovecka

PostPosted: Wed Sep 19, 2007 10:44 am

Daedhel
eek karaluchy! *cap za kapcia i dalej rozgniatać*

SAMA JESTEŚ KARALUCH!! TO SĄ MRÓWKI!!!!!!!!!!!!! *bezceremonialnie pozbawią Daedhel kapcia*
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces