|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 11:55 am
ichabot wszystkiego najlepszego, moja 18-stka w 2008 smile edit: Zaraz przywdzieje cos na te okazje xd 2nd edit: No to mozemy zaczynac imprezke ( nie musisz mnie demoralizowac, ja tego nie chce 3nodding ) moja w 20 13 lubię 13 (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 11:58 am
Evil123Angel ichabot wszystkiego najlepszego, moja 18-stka w 2008 smile edit: Zaraz przywdzieje cos na te okazje xd 2nd edit: No to mozemy zaczynac imprezke ( nie musisz mnie demoralizowac, ja tego nie chce 3nodding ) moja w 20 13 lubię 13 (; Kurcze to ty masz jeszcze "fajne czasy", ja nie cierpie chodzenia do mojego liceum (oprocz zajec z chemii i biologii rzecz jasna biggrin ) Zeby nie posadzono mnie o offtop: Stawiam kolejke!!!! cheese_whine cheese_whine cheese_whine xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 12:01 pm
stawiam kolejke też... imprezka?? *rozsuwa stoły na bok, zapiernicza po radyjo* panowie, panie, wiewiórki i świnki morskie...ekhmmm, poloneza czas zacząc domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 12:02 pm
*marked: gówniarz* XDDDD najlepsiejszego biggrin cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 12:04 pm
A w realu tez masz teraz imprezke? 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 12:05 pm
ichabot A w realu tez masz teraz imprezke? 4laugh 4laugh najn, nie nie nie, w domu w niedziele, w klunie za tydzień biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 12:08 pm
Mroovecka ichabot A w realu tez masz teraz imprezke? 4laugh 4laugh najn, nie nie nie, w domu w niedziele, w klunie za tydzień biggrin biggrin biggrin To nic nie szkodzi jeszcze jedna kolejka na gai cheese_whine cheese_whine cheese_whine rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 12:09 pm
ichabot Evil123Angel ichabot wszystkiego najlepszego, moja 18-stka w 2008 smile edit: Zaraz przywdzieje cos na te okazje xd 2nd edit: No to mozemy zaczynac imprezke ( nie musisz mnie demoralizowac, ja tego nie chce 3nodding ) moja w 20 13 lubię 13 (; Kurcze to ty masz jeszcze "fajne czasy", ja nie cierpie chodzenia do mojego liceum (oprocz zajec z chemii i biologii rzecz jasna biggrin ) Zeby nie posadzono mnie o offtop: Stawiam kolejke!!!! cheese_whine cheese_whine cheese_whine xd mnie tam offtop nie obchodzi (; moją zmorą jest WF... i głupi facet, który ma humor sprzed 30 lat! np. na 'Głowa mnie boli.' odpowie 'Mnie też wczoraj bolała po nalewce' albo 'Zawsze boli najsłabsza strona' albo do takiej dziewczyny, co trochę wolno szła powiedział 'Spiesz się, bo ci kolejka w monopolowym ucieknie' ;/ Co za człowiek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 12:09 pm
ichabot Mroovecka ichabot A w realu tez masz teraz imprezke? 4laugh 4laugh najn, nie nie nie, w domu w niedziele, w klunie za tydzień biggrin biggrin biggrin To nic nie szkodzi jeszcze jedna kolejka na gai cheese_whine cheese_whine cheese_whine rofl w kluBie miało być!! a co tam...*idzie do lodowki i wyciąga torcik* nie pchać się, dla wszystkich wystarczy!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 18, 2007 1:17 pm
Evil123Angel mnie tam offtop nie obchodzi (; moją zmorą jest WF... i głupi facet, który ma humor sprzed 30 lat! np. na 'Głowa mnie boli.' odpowie 'Mnie też wczoraj bolała po nalewce' albo 'Zawsze boli najsłabsza strona' albo do takiej dziewczyny, co trochę wolno szła powiedział 'Spiesz się, bo ci kolejka w monopolowym ucieknie' ;/ Co za człowiek... eek rofl rofl rofl dobre, dobre! rofl rofl rofl *chwila refleksji* eee... niedobre? sweatdrop ... beznadziejne? emo Wszystkiego najprzebardziejszego, Mrówa! blaugh heart Specjalnie dla Ciebie dziś nie tłukę moich faraonek! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 6:19 am
Daedhel Wszystkiego najprzebardziejszego, Mrówa! blaugh heart Specjalnie dla Ciebie dziś nie tłukę moich faraonek! 3nodding jak miło, cóż za zaszczyt biggrin biggrin biggrin xp pozostaje mi tylko podziękować w imieniu moich krewnych biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 7:43 am
Mroovecka Daedhel Wszystkiego najprzebardziejszego, Mrówa! blaugh heart Specjalnie dla Ciebie dziś nie tłukę moich faraonek! 3nodding jak miło, cóż za zaszczyt biggrin biggrin biggrin xp pozostaje mi tylko podziękować w imieniu moich krewnych biggrin xd zawsze do usług!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 8:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 9:00 am
eek karaluchy! *cap za kapcia i dalej rozgniatać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 10:44 am
Daedhel eek karaluchy! *cap za kapcia i dalej rozgniatać* SAMA JESTEŚ KARALUCH!! TO SĄ MRÓWKI!!!!!!!!!!!!! *bezceremonialnie pozbawią Daedhel kapcia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|