|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 11:02 am
Insane Lady-sama Lady-sama się wzięło od tego, że jedna osoba mnie tak nazwała i bardzo mi się to spodobało whee (coś z seme we mnie siedzi), a Insane to dlatego, że nazywam siebie nienormalną xp Sama seme? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 2:28 pm
Yajo Insane Lady-sama Lady-sama się wzięło od tego, że jedna osoba mnie tak nazwała i bardzo mi się to spodobało whee (coś z seme we mnie siedzi), a Insane to dlatego, że nazywam siebie nienormalną xp Sama seme? ninja seme z charakteru, a w łóżku uke 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 2:38 pm
cienki nick, cieeenki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 2:45 pm
happy_goth_buf cienki nick, cieeenki blaugh mi się podoba dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 2:53 pm
Insane Lady-sama happy_goth_buf cienki nick, cieeenki blaugh mi się podoba dramallama lucky you wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 4:46 pm
Hmmm, a ja tam nie wiem. Do Revanii mialam chyba największy sentyment.
Aco taaam, ważne, że Tobie wygodnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 21, 2007 4:49 pm
Charatka_nyo Hmmm, a ja tam nie wiem. Do Revanii mialam chyba największy sentyment. Aco taaam, ważne, że Tobie wygodnie. Revanii też jeszcze czasem będę używała ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 12:50 am
..? odbanowali Cie, czy po prostu bedziesz sie tak nazywac?
BTW, Charatka: bardzo mi sie Twoj avatar podoba 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 2:11 am
wilkus ..? odbanowali Cie, czy po prostu bedziesz sie tak nazywac? BTW, Charatka: bardzo mi sie Twoj avatar podoba 3nodding ogólnie będę używała, a ban niestety na stałe jest stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 2:31 am
Charatka_nyo Hmmm, a ja tam nie wiem. Do Revanii mialam chyba największy sentyment. Aco taaam, ważne, że Tobie wygodnie. nie powiedzialabym, ze wpisywanie tego nicka nalezy do wygodnych wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 2:33 am
happy_goth_buf Charatka_nyo Hmmm, a ja tam nie wiem. Do Revanii mialam chyba największy sentyment. Aco taaam, ważne, że Tobie wygodnie. nie powiedzialabym, ze wpisywanie tego nicka nalezy do wygodnych wink mam firefoxa i mi go zapamietuje dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 2:42 am
Insane Lady-sama happy_goth_buf Charatka_nyo Hmmm, a ja tam nie wiem. Do Revanii mialam chyba największy sentyment. Aco taaam, ważne, że Tobie wygodnie. nie powiedzialabym, ze wpisywanie tego nicka nalezy do wygodnych wink mam firefoxa i mi go zapamietuje dramallama witaj w klubie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 7:59 am
co wy nie powiecie xd
oz,to straszne dupsko, jak na stale... ale bywa. idziem dalej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 8:41 am
wilkus oz,to straszne dupsko, jak na stale... ale bywa. idziem dalej ... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 8:45 am
happy_goth_buf wilkus oz,to straszne dupsko, jak na stale... ale bywa. idziem dalej ... question w sensie ban to byla juz inna mysl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|