|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 3:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 7:15 am
AaaaaAAaAaAaAAaaaaaAaaach whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 9:24 am
Andareen nie podoba sie? czemu crying ? bluzka mi nie pasuje. w sensie, ze jest jedynym bialym akcentem w calosci 3nodding oprocz tego, jest dobry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 9:38 am
wilkus Andareen nie podoba sie? czemu crying ? bluzka mi nie pasuje. w sensie, ze jest jedynym bialym akcentem w calosci 3nodding oprocz tego, jest dobry. moze masz inna propozycje ninja ? ja ja dalam, bo akurat mialam na stanie w inventory mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 9:40 am
moze ta od Duremu, albo jakas zwykla czarna 3nodding ale ja sie nie znam, wiec sie nie sugeruj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 10:03 am
ja! ja! ja zaznaczyłam, że mi się nie podoba! Bo mi się nie podoba, poza tym też chcę mieć taki szalik i jestem wredna i nie mam szacunku dla cudzych starań twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 10:10 am
wilkus moze ta od Duremu, albo jakas zwykla czarna 3nodding ale ja sie nie znam, wiec sie nie sugeruj xd a ta od duremu jak sie nazywa? Quote: ja! ja! ja zaznaczyłam, że mi się nie podoba! Bo mi się nie podoba, poza tym też chcę mieć taki szalik i jestem wredna i nie mam szacunku dla cudzych starań icon_twisted.gif a szalik pożyczony, to nie mój blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 10:12 am
Durem Water Festival Shirt/ chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 10:18 am
Eeh, co to za okrutny świat, gdzie nawet szalik musisz pożyczyć, bo cię nie stać... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 10:18 am
wilkus Durem Water Festival Shirt/ chyba kupiłam sobie i założyłam. teraz lepiej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 10:44 am
calkiem fajny, troche mi przypomina INO z Guilty Geara...na Arenie mozesz miec wysokie oceny ale pierwsze miejsce...nie sadze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 11:29 am
fajny, ale jak dla mnie żadna rewelacja. to tylko moje zdanie of kors mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 12:24 pm
nom. teraz i sie podoba 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 1:50 pm
wilkus nom. teraz i sie podoba 3nodding no, chyba rzeczywiscie lepiej z ta bluzka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 5:08 pm
Silvery the Alchemist calkiem fajny, troche mi przypomina INO z Guilty Geara...na Arenie mozesz miec wysokie oceny ale pierwsze miejsce...nie sadze. yup ino jak nic ^^ luv it! off topic: o.O widze ze jestes z mojej rasy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|