|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 11:41 am
A ja jestem wielką, tłustą ropuchą. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 12:56 pm
Baranina ten topic jest conajmniej zajefajnym pomyslem whee bo mój mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 12:57 pm
Daedhel A ja jestem wielką, tłustą ropuchą. mrgreen zaraz zaraz! TO JA TU JESTEM ROPUCHA!!! scream Bufo Marinus (taki gatunek ropuchy) jest przetlumaczony ROPUCHA AGA! a ze ja Agnieszka ze chrztu... to wyszlo Buf 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 12:59 pm
Daedhel A ja jestem wielką, tłustą ropuchą. mrgreen jak ktoś jest tu tłusty, to tylko ja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:00 pm
ichabot łaaa!!! skad macie kase na te nowe itemki?!? ja tez chce... crying No fajny pomysl na ten offtop, tylko czy sie sprawdzi... hmmm.... na tyle na ile moge ocenic mozliwosci do offtopowania Baraniny, Wilkusa i HappyGothBuff to sa duze szanse mrgreen znalazl sie znawaca naszych mozliwosci rofl a pomysl? juz sie sprawdza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:01 pm
Andareen Daedhel A ja jestem wielką, tłustą ropuchą. mrgreen jak ktoś jest tu tłusty, to tylko ja stare o tlustosci prosze nie wspominac na offtopie! ja mam kompleksy... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:04 pm
happy_goth_buf Andareen Daedhel A ja jestem wielką, tłustą ropuchą. mrgreen jak ktoś jest tu tłusty, to tylko ja stare o tlustosci prosze nie wspominac na offtopie! ja mam kompleksy... gonk nie tylko ty *ziemniak mode=on*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:06 pm
Quote: heil! hm... to nie ja omijam ludzi 5cie metowym lukiem icon_xd.gif owszem, sa takie jednostki, ale znakomita wiekszosc [nie wiem, jak teraz] to wspaniali ludzie icon_3nodding.gif wiekszosci nie znam. ale z tego co znam to znakomita wiekszosc owszem xd Quote: i cale szczescie icon_rofl.gif nie wyobrazam sobie mimo wszystko takich ludzi n waznych stanowiskach pozniej. cos w tym jest mrgreen taka Buf w fartuchu i glanach robiaca dzieciom zastrzyki... whee Quote: moze to jakas newypowiedziana radosc/trema przed jutrem ? eee to ja prosze obie wersyje... sweatdrop swoja droga Wilkus blagam pozycz mi jeden summoning tome bo mi fuche podkradaja xd (jak zarobie oddam jeszcze troche... sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:07 pm
Andareen happy_goth_buf Andareen Daedhel A ja jestem wielką, tłustą ropuchą. mrgreen jak ktoś jest tu tłusty, to tylko ja stare o tlustosci prosze nie wspominac na offtopie! ja mam kompleksy... gonk nie tylko ty *ziemniak mode=on* ale jak to powiedzial jeden madry pan (tzw. tu i ówdzie Mistrz wink ) kobieta od wieszaka rozni sie tym, ze ma troche mieska xd wiec leczmy sie z kompleksow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:10 pm
happy_goth_buf Andareen happy_goth_buf Andareen Daedhel A ja jestem wielką, tłustą ropuchą. mrgreen jak ktoś jest tu tłusty, to tylko ja stare o tlustosci prosze nie wspominac na offtopie! ja mam kompleksy... gonk nie tylko ty *ziemniak mode=on* ale jak to powiedzial jeden madry pan (tzw. tu i ówdzie Mistrz wink ) kobieta od wieszaka rozni sie tym, ze ma troche mieska xd wiec leczmy sie z kompleksow mrgreen no wlasnie, a ja mam jeszcze tluszcz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:13 pm
Andareen happy_goth_buf Andareen happy_goth_buf Andareen Daedhel A ja jestem wielką, tłustą ropuchą. mrgreen jak ktoś jest tu tłusty, to tylko ja stare o tlustosci prosze nie wspominac na offtopie! ja mam kompleksy... gonk nie tylko ty *ziemniak mode=on* ale jak to powiedzial jeden madry pan (tzw. tu i ówdzie Mistrz wink ) kobieta od wieszaka rozni sie tym, ze ma troche mieska xd wiec leczmy sie z kompleksow mrgreen no wlasnie, a ja mam jeszcze tluszcz stare o rety ja tez! to bylo w domysle blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:17 pm
happy_goth_buf wiekszosci nie znam. ale z tego co znam to znakomita wiekszosc owszem xd racja. czescie sie nie zauwaza mad D happy_goth_buf cos w tym jest mrgreen taka Buf w fartuchu i glanach robiaca dzieciom zastrzyki... whee to akurat bedzie dobre xd happy_goth_buf eee to ja prosze obie wersyje... sweatdrop to tak, jak i ja xd happy_goth_buf swoja droga Wilkus blagam pozycz mi jeden summoning tome bo mi fuche podkradaja xd (jak zarobie oddam jeszcze troche... sweatdrop ) spoko, zaraz sle 3nodding happy_goth_buf ale jak to powiedzial jeden madry pan (tzw. tu i ówdzie Mistrz wink ) kobieta od wieszaka rozni sie tym, ze ma troche mieska xd wiec leczmy sie z kompleksow mrgreen mojego Mistrza cytuja 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:23 pm
koffam Cie WILKUS!!! 4laugh heart
tearz widac moja ropusza nature blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 1:48 pm
happy_goth_buf Andareen happy_goth_buf Andareen happy_goth_buf o tlustosci prosze nie wspominac na offtopie! ja mam kompleksy... gonk nie tylko ty *ziemniak mode=on* ale jak to powiedzial jeden madry pan (tzw. tu i ówdzie Mistrz wink ) kobieta od wieszaka rozni sie tym, ze ma troche mieska xd wiec leczmy sie z kompleksow mrgreen no wlasnie, a ja mam jeszcze tluszcz stare o rety ja tez! to bylo w domysle blaugh no i tu jet problem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2007 7:52 am
happy_goth_buf ichabot łaaa!!! skad macie kase na te nowe itemki?!? ja tez chce... crying No fajny pomysl na ten offtop, tylko czy sie sprawdzi... hmmm.... na tyle na ile moge ocenic mozliwosci do offtopowania Baraniny, Wilkusa i HappyGothBuff to sa duze szanse mrgreen znalazl sie znawaca naszych mozliwosci rofl a pomysl? juz sie sprawdza mrgreen 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|