Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Dlaczego yaoi jest tak popularne wśród kobiet? Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yaoi czy shoujo? [pytanko do pań]
  ewidentnie "yałoi"! :D
  "yałoi" beeeee.... shoujo rulez!
  dawaj goldy [opcja dla panów XD]
View Results

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:25 am

Andareen
happy_goth_buf
Andareen
happy_goth_buf
szczerze? to juz mi chyba mniej przeszkadzaj calujace sie dziewczyny. i to tez jakos czesciej spotykam niz facetow xp
ale i tak zwiazki hetero to podstawa wink

całujące sięd dziewczyny też mi się cholernie podobają, ale to dlatego, bo lubię dziewczynki 4laugh

a związki hetero? na razie Lejdi mówi nie. xD

a ja mowie narazie (i tak juz zostanie... xp ) tak tylko zwiazkom hetero 3nodding jednak jak dla mnie natura jakis cel w tym miala, zeby wykombinowac tak a nie inaczej. chcoiaz nie powiem, kiedys mialam zagwostke jak to jest calowac sie z dziewczyna... eh glupia mlodosc... sweatdrop

wiesz, u mnie to chyba z racji orientacji. bi zdecydowanie w strone kobiet xD

to ja zdecydowanie hetero 3nodding
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:26 am

happy_goth_buf
to sie stalo po prostu modne. jednak jak mozna zauwazyc, swiat dazy do ujednolicenia plci. sam styl emo o tym swiadczy, czasem juz nie wiadomo czy to kobieta czy mezczyzna. metroseksualnosc mezczyzn i ta przesadna emancypacja kobiet (i nawiedzone feministki)... juz niedlugo po swiecie beda chodzic same obojnaki gonk
hmm, ja podobno, jak facet wygladam sweatdrop e, zawsze znajda sie i normalni ludzie. chociazby po to, zeby byc innym niz caly tlum.
Terry Pratchet
wspolczynnik IQ tlumu rowny jest wspolczynnikowi najlupszej jednostki, podizelonym przez liczbe ludzi.
czy jakos tak.

wilkus
Crew

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:29 am

Andareen
polskie fiki zazwyczaj są do dupy. ja czytam głównie te po angielsku. moim zdaniem są dużo lepsze, bo jest ich więcej, mam większy wybór autorów, a w Polsce jest kilka osób, które piszą dobrze, reszta tak sobie...
nie, w zycieu nie zajze do polskich fikow. chyba nasz narod pod wzgledem pisarskim jest uposledzony... [nic dziwnego, jezeli taki Mickiewicz jest wieszczem narodowym].
wybacz, ale dla mnei to glupota ludzi, ktory tylko w ten sposob moga swoje chore fantazje wyrazic. 3nodding
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:32 am

oz. smieszny cytat.

podobno Wilkus... podobno...

happy_goth_buf

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:32 am

wilkus
Andareen
polskie fiki zazwyczaj są do dupy. ja czytam głównie te po angielsku. moim zdaniem są dużo lepsze, bo jest ich więcej, mam większy wybór autorów, a w Polsce jest kilka osób, które piszą dobrze, reszta tak sobie...
nie, w zycieu nie zajze do polskich fikow. chyba nasz narod pod wzgledem pisarskim jest uposledzony... [nic dziwnego, jezeli taki Mickiewicz jest wieszczem narodowym].
wybacz, ale dla mnei to glupota ludzi, ktory tylko w ten sposob moga swoje chore fantazje wyrazic. 3nodding

akurat Mickiewicza mi nie ruszac!
Ballady i Romanse wymiataja! whee
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:34 am

bleeeeeeeeeeeeeeeee xd
ta, ale jezeli w dziekanacie 2 razy z rzedu chcieli "pana nazwisko" to chyb cos jest nie tak >.<
ale kurde blade nie bede sie jak rozowa lancpudra ubierac domokun

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:36 am

wilkus
bleeeeeeeeeeeeeeeee xd
ta, ale jezeli w dziekanacie 2 razy z rzedu chcieli "pana nazwisko" to chyb cos jest nie tak >.<
ale kurde blade nie bede sie jak rozowa lancpudra ubierac domokun

ei nie od razu jak lancpudra... ale jakis dekolcik moglabys czasem zaserwowac, tym bardziej, ze masz sie czym pochwalic wink nie mowie od razu o dekolcie do pasa i miniowie w kolorze ostry roz... jest tyle slicznych czarnych (i fioletowych heart ) ciuchow! 4laugh mrgreen
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:38 am

kocham moje bojowki i t-shirty.
chce, zeby ludzie mnie szanowali za to jaka jestem, a nie jaki mam dekolt xd

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:42 am

wilkus
kocham moje bojowki i t-shirty.
chce, zeby ludzie mnie szanowali za to jaka jestem, a nie jaki mam dekolt xd

szacunek to jedno, tlum wielbicieli drugie wink
tym bardziej, ze eleganckim strojem mozna duzo wiecej zalatwic. niesamowite ale taka jest prawda - przetestwoalam nie raz... surprised
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:44 am

nie chce tlumu wielbicieli.
wystrczy mi grupa zaufanych ludzi [ale zabrzmialo] i jeden ten czlowiek.
zalatwiac tez nie chce w ten sposob. niech te wszystmie swinie sie wypchaja. szczerze ich nienawidze.
poza tym mam swoje zasady. moze bedzie mi ciezej w zyciu, ale przejde je hunorowo i po swojemu 3nodding

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:50 am

kurde to zabrzmialo jakby ubieranie sie elegancko bylo niehonorowe xp
a ja lubie sie tak ubierac, ostatnio coraz bardziej... eh, starzeje sie sweatdrop
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:53 am

nie w tym sek. chodzilo mi o dekolty.
moge wygladac elegancko bez wielkiego dekoltu, szpilek etc....
poza tym, zeby ubierac sie elegancko, musze miec dla kogo xd
hehhehehehehehe, no nie bedziemy zawsze dziecmi

wilkus
Crew

happy_goth_buf

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 4:58 am

a szkoda... dziecinstwo jest takie... beztroskie. sweatdrop

ja dekoltow nie stosuje bo w moim przypadku to i tak nie ma sensu rofl
do szpilek jestem za wysoka i chyba bym sie w nich zabila xp

miec dla kogo... no ja sie najpierw ubieram elegancko po to by potem miec dla kogo mrgreen xd
PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:01 am

heeheheehehe, ale tera rozumiemy duzo wiecej, niz kiedys. z reszta, co ja bede pierdzielic.. nie pamietam praktycznie nic z dziecinstwa >.<

a ja wlasnie nie. jezeli ktos mnie pokocha taka, jaka jestem, wtedy moge sie ubierac elegancko, zeby sie ze mna lepiej czul 3nodding
poza tym.. naprawde lubie tak chodzic, jak mnie widujesz... wic mysle, ze to troche bez sensu robic cos na sile, zeby sie komus spodobac 3nodding

wilkus
Crew

Nimfadora Tonks

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 5:04 am

ale wy kobietki offtopujecie mi w topicu emo
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers