|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:25 am
Andareen happy_goth_buf Andareen happy_goth_buf szczerze? to juz mi chyba mniej przeszkadzaj calujace sie dziewczyny. i to tez jakos czesciej spotykam niz facetow xp ale i tak zwiazki hetero to podstawa wink całujące sięd dziewczyny też mi się cholernie podobają, ale to dlatego, bo lubię dziewczynki 4laugh a związki hetero? na razie Lejdi mówi nie. xD a ja mowie narazie (i tak juz zostanie... xp ) tak tylko zwiazkom hetero 3nodding jednak jak dla mnie natura jakis cel w tym miala, zeby wykombinowac tak a nie inaczej. chcoiaz nie powiem, kiedys mialam zagwostke jak to jest calowac sie z dziewczyna... eh glupia mlodosc... sweatdrop wiesz, u mnie to chyba z racji orientacji. bi zdecydowanie w strone kobiet xD to ja zdecydowanie hetero 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:26 am
happy_goth_buf to sie stalo po prostu modne. jednak jak mozna zauwazyc, swiat dazy do ujednolicenia plci. sam styl emo o tym swiadczy, czasem juz nie wiadomo czy to kobieta czy mezczyzna. metroseksualnosc mezczyzn i ta przesadna emancypacja kobiet (i nawiedzone feministki)... juz niedlugo po swiecie beda chodzic same obojnaki gonk hmm, ja podobno, jak facet wygladam sweatdrop e, zawsze znajda sie i normalni ludzie. chociazby po to, zeby byc innym niz caly tlum. Terry Pratchet wspolczynnik IQ tlumu rowny jest wspolczynnikowi najlupszej jednostki, podizelonym przez liczbe ludzi. czy jakos tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:29 am
Andareen polskie fiki zazwyczaj są do dupy. ja czytam głównie te po angielsku. moim zdaniem są dużo lepsze, bo jest ich więcej, mam większy wybór autorów, a w Polsce jest kilka osób, które piszą dobrze, reszta tak sobie... nie, w zycieu nie zajze do polskich fikow. chyba nasz narod pod wzgledem pisarskim jest uposledzony... [nic dziwnego, jezeli taki Mickiewicz jest wieszczem narodowym]. wybacz, ale dla mnei to glupota ludzi, ktory tylko w ten sposob moga swoje chore fantazje wyrazic. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:32 am
oz. smieszny cytat.
podobno Wilkus... podobno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:32 am
wilkus Andareen polskie fiki zazwyczaj są do dupy. ja czytam głównie te po angielsku. moim zdaniem są dużo lepsze, bo jest ich więcej, mam większy wybór autorów, a w Polsce jest kilka osób, które piszą dobrze, reszta tak sobie... nie, w zycieu nie zajze do polskich fikow. chyba nasz narod pod wzgledem pisarskim jest uposledzony... [nic dziwnego, jezeli taki Mickiewicz jest wieszczem narodowym]. wybacz, ale dla mnei to glupota ludzi, ktory tylko w ten sposob moga swoje chore fantazje wyrazic. 3nodding akurat Mickiewicza mi nie ruszac! Ballady i Romanse wymiataja! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:34 am
bleeeeeeeeeeeeeeeee xd ta, ale jezeli w dziekanacie 2 razy z rzedu chcieli "pana nazwisko" to chyb cos jest nie tak >.< ale kurde blade nie bede sie jak rozowa lancpudra ubierac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:36 am
wilkus bleeeeeeeeeeeeeeeee xd ta, ale jezeli w dziekanacie 2 razy z rzedu chcieli "pana nazwisko" to chyb cos jest nie tak >.< ale kurde blade nie bede sie jak rozowa lancpudra ubierac domokun ei nie od razu jak lancpudra... ale jakis dekolcik moglabys czasem zaserwowac, tym bardziej, ze masz sie czym pochwalic wink nie mowie od razu o dekolcie do pasa i miniowie w kolorze ostry roz... jest tyle slicznych czarnych (i fioletowych heart ) ciuchow! 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:38 am
kocham moje bojowki i t-shirty. chce, zeby ludzie mnie szanowali za to jaka jestem, a nie jaki mam dekolt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:42 am
wilkus kocham moje bojowki i t-shirty. chce, zeby ludzie mnie szanowali za to jaka jestem, a nie jaki mam dekolt xd szacunek to jedno, tlum wielbicieli drugie wink tym bardziej, ze eleganckim strojem mozna duzo wiecej zalatwic. niesamowite ale taka jest prawda - przetestwoalam nie raz... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:44 am
nie chce tlumu wielbicieli. wystrczy mi grupa zaufanych ludzi [ale zabrzmialo] i jeden ten czlowiek. zalatwiac tez nie chce w ten sposob. niech te wszystmie swinie sie wypchaja. szczerze ich nienawidze. poza tym mam swoje zasady. moze bedzie mi ciezej w zyciu, ale przejde je hunorowo i po swojemu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:50 am
kurde to zabrzmialo jakby ubieranie sie elegancko bylo niehonorowe xp a ja lubie sie tak ubierac, ostatnio coraz bardziej... eh, starzeje sie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:53 am
nie w tym sek. chodzilo mi o dekolty. moge wygladac elegancko bez wielkiego dekoltu, szpilek etc.... poza tym, zeby ubierac sie elegancko, musze miec dla kogo xd hehhehehehehehe, no nie bedziemy zawsze dziecmi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:58 am
a szkoda... dziecinstwo jest takie... beztroskie. sweatdrop
ja dekoltow nie stosuje bo w moim przypadku to i tak nie ma sensu rofl do szpilek jestem za wysoka i chyba bym sie w nich zabila xp
miec dla kogo... no ja sie najpierw ubieram elegancko po to by potem miec dla kogo mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:01 am
heeheheehehe, ale tera rozumiemy duzo wiecej, niz kiedys. z reszta, co ja bede pierdzielic.. nie pamietam praktycznie nic z dziecinstwa >.<
a ja wlasnie nie. jezeli ktos mnie pokocha taka, jaka jestem, wtedy moge sie ubierac elegancko, zeby sie ze mna lepiej czul 3nodding poza tym.. naprawde lubie tak chodzic, jak mnie widujesz... wic mysle, ze to troche bez sensu robic cos na sile, zeby sie komus spodobac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|