|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:49 am
Andareen rozciągasz rolleyes . mam 800x600 rolleyes to zaraz wywalę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 11:49 pm
moj plan jest kochany <3
dwa razy zaczynam o 8, dwa razy o 11:30, raz o 9:30, zawsze koncze o 16:30, procz czwartku, gdzie mam zajecia w Państwowym Muzeum Archeologicznym i koncze o 15:30 <3
przedmioty... takie cuda jak Prahistoria, Geografia Historyczna Basenu Morza Śródziemnego, Historia Grecji, Łacina, Greka, Logika, Nauki pomocnicze historii, czy wreszcie egiptologia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 1:07 am
jezuuuuuuuuuuuu
ja ma po 9 godzin dziennie, od 8.15.
a w sobotę i niedzielę od 9 do 16/17/18.
i kto ma gorzej!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 4:37 am
Zaczelo sie pieknie, bo zajecia mialam tylko w poniedzialek i wtorek. Planu nie mam przeladowanego, sroda i piatek - wolny, tyle ze niektore zajecia zaczynaja sie dopiero za miesiac i wowczas bede sie zmagac z dluuuugimi okienkami. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 8:15 am
mrgreen pogrubione są wykłady. MIK - mikroekonomia ALG - algebra liniowa WDI - wstęp do informatyki POZA - podstawy zarządzania ANM - analiza matematyczna AM - microeconmics - angielska wersja kursu do wyboru (trzeba się zapisać) z joja to mam JO1 i JO7 - niemiecki kontynuowany i JO3 - francuski początkujący ogólnie to uroki życia jak chodzi o rozkład zajęć w znaczący sposób psuje mi francuski i ćwiczenia z analizy matematycznej... poza tym plan boski! 4laugh *wyciąga ostrzałkę i ostrzy sobie zęby na jutrzejszą analizę matematyczną* choć szczerze mówiąc, mika i pozy mogłoby nie być. Trochę przynudzają. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 8:35 am
analiza matematyczna eek
ja mam:
Logika, Antropologiczne podstawy kulturoznawstwa, Podstawy warsztatu naukowego, Wstęp do kulturoznawstwa, Wiedza o plastyce, Historia filozofii, Wiedza o muzyce, Psychologia. i ze wszystkiego mam egzaminy gonk (i wszystko się licz razy dwa - bo wykłady i ćwiczenia)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 8:41 am
Ja mam najfajniej we wtorek- od 8 do 12:30 cool ale gdyby doliczyc dojazd do domu to do 13:15.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 11:29 am
mrgreen już nie mogę się doczekać! Pierwszy wykład jutro! 4laugh ZebraDeath ja mam: Logika, Antropologiczne podstawy kulturoznawstwa, Podstawy warsztatu naukowego, Wstęp do kulturoznawstwa, Wiedza o plastyce, Historia filozofii, Wiedza o muzyce, Psychologia. i ze wszystkiego mam egzaminy gonk (i wszystko się licz razy dwa - bo wykłady i ćwiczenia) burning_eyes ja bym przetrwała tylko logikę, wiedzę o muzyce i psychologię... sweatdrop Nie zazdroszczę nawału zajęć. Ja też mam ze wszysktich przedmiotów egzaminy, ale o ile się orientuję, wszystkie w czerwcu. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 7:49 am
oz. wasze przedmioty brzmia strasznie nauko[/a]wo... ja mam tylko fizyke, matematyke, chemie ogolna, angielski i filozofie [i wf=_=]. mam juz swoja szafeczke i sprzet laboratoryjny... RAWR.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 8:20 am
ja mam Kurwa jego mać prawie codziennie 10 godz. doobrez ze sam sobie robie wolne bo bym chyba ocipiał w szkole (nawet takiej jak moja)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 15, 2007 10:31 pm
Na dzisiaj mam zwalony plan: pobudka o 5.30 bo pociag mam 6.24 Do pracy na 7.30 i do 17. Jeszcze dodatkowy bajer: obrona pracy licencjackiej na godzinę 13. Zobaczymy o ktorej wejde, bo maksymalnie mogę przeczekać do 15.30 bo kolezanka wtedy wychodzi. Czyli musze urwać się z pracy na niewiadomo ile i wywędrować na uczelnie.
Oby dzisiaj zaden ćwok nie przyszedł talk2hand
ps. Dziekuje Dziubaski za wsparcie. Zimtce bede mógł wytulic osobiscie, a Zeberka wirtualnie zostanie wyczochrana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 18, 2007 6:15 am
mi do tego planu lekcji doszło multum kółek... zastrzelić się można -.-
pon. 8.00-15.20/16.00 wt. 8.00-17.05(z tzw. okienkiem jednogodzinnym, w czasie którego lecę do domu[ha! potrafi ktoś z Was pokonać w godzinę 2 km i to bez biegania? xP] i biorę rzeczy na angielski i informatykę) śr. 9.50-15.20 małe okienko, w czasie którego idę do domu albo czekam pod szkołą 16.00-ok. 19.00 basen ((; czw. 8.00-13.30 pt. 8.50-13.30 + jakieś tam nabożeństwa o 16.30
najlepszy mimo wszystko jest poniedziałek, bo nie ma matematyki ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |