|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 11:13 am
Justinka Insane Lady-sama lubię naleśniki z serem żółtym, ketchupem i ziołami. mówię wam, pycha 3nodding @_@ Jezus! I ty po tym zyjesz? A czemu miała by nie żyć? Gdybyś zobaczyła jakiś mój omlet alboi jejecznicę.... To wtedy byś się przestraszyła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 12:27 pm
No właśnie, czemu ma nie zyć? ^^ Nalesniki z ziołami są super! A jak się jeszcze zawinie w nie parówkę i starty żółty ser z ketchupem i zapiecze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 25, 2007 10:51 am
Mylenka No właśnie, czemu ma nie zyć? ^^ Nalesniki z ziołami są super! A jak się jeszcze zawinie w nie parówkę i starty żółty ser z ketchupem i zapiecze domokun Niezłe... mrgreen A próbowałaś kiedyś jajecznicę z serem, cebulą, odrobinką kiełbasy i pieczarkami polaną odrobiuną ketchupu? Też dobre....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 12:38 pm
To ja moze pozostane tradycjonalistka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 10:16 am
Justinka To ja moze pozostane tradycjonalistka biggrin A czemu? Wiesz jakie to dobre?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 30, 2007 1:04 pm
Insane Lady-sama lubię naleśniki z serem żółtym, ketchupem i ziołami. mówię wam, pycha 3nodding Zjem takie coś przed sesją @.@ Jak mnie szlag nie trafi, to znaczy, że jestem nieśmiertelna xD Btw. jak to smakuje? ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 2:37 am
A w jakiej postaci ten ser wrzucić do jajecznicy? Bo z serem to ja jeszcze nie jadłam.... ( a ten ketchup i reszta mnie nie przeraza, choć wolę z musztardą. Musztarda jest pycha! =D)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 2:53 am
Mylenka A w jakiej postaci ten ser wrzucić do jajecznicy? Bo z serem to ja jeszcze nie jadłam.... ( a ten ketchup i reszta mnie nie przeraza, choć wolę z musztardą. Musztarda jest pycha! =D) Ja dodaję ser żółty. Tylko przed wrzuceniem na patelnię radziłabym go pokroić w kostkę i zmieszać z jajkami - łatwiej się wtedy to wszystko robi. Ja z koleji musztardy nie znoszę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 10:15 am
Mylenka - pokrój pomidory, podsmac troche i dopiero wrzucaj jajka z serem. Tylko uważaj, zeby się za bardzo nie ścięło ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 9:59 pm
Tak też można, ale jak tak nigdy nie robiłam z prostego powodu - nie znoszę pomidorów....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 7:01 am
Jak można nie lubic pomidorów? >.>...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 7:02 am
Widocznie można x"D
Btw. dla mnie to też dziwne, ale cóż...bywa i tak rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 8:10 am
To i tak nie było pytanie na serio... ... Ale jak tak można? >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 11:08 am
No można. Tak samo jak można nie lubić różowego, chamstwa i zboczonych kolesi..... Czy czego tam nie lubicie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 10:14 am
No cóż... Ja też nie lubię pomidorów whee Po prostu dokonujemy rzeczy niemozliwych =P
A z tym serem to mnie chodziło o to, czy go zetrzeć, czy pokroić, no bo jak biały ser smazyć? =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|