Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
to mowisz wilkus ze melon ci sie podoba? Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

oz
  by
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Sep 08, 2007 10:31 am

Baranina
a ja zakladalam zawsze na angielski... no moze wlasnie dzieki temu Aliński postawil mi 4,5? lol
niezle eek heheh, a ja bede miala filozofie przez 1szy semestr xd
PostPosted: Sat Sep 08, 2007 10:45 am

a czemu się uczymy filozofii?
przeciez to jedna z nauk
niespecjalna
trzeba nad tym
pomyśleć...

dziki_wieprz

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Sep 08, 2007 10:50 am

ILikeGreenChickenLegs
a czemu się uczymy filozofii?
przeciez to jedna z nauk
niespecjalna
trzeba nad tym
pomyśleć...
nie wiem, jestem na kierunku pt chemia xd nie mam pojecia skad to sie tam wzielo, ale to bedzie chociaz jakis przedmiot, na ktorym nie trzeba liczyc :Xd o i pozniej podstawy programowania z takich smieszniejszych sa xd podoba mi sie to
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 5:06 am

wilkus
Baranina
a ja zakladalam zawsze na angielski... no moze wlasnie dzieki temu Aliński postawil mi 4,5? lol
niezle eek heheh, a ja bede miala filozofie przez 1szy semestr xd
nieesz sie... pewnie bedziesz miala z misiem albo ze slomskim sweatdrop nie wiem ktory bardziej poje...ny confused
ale gorzej bedzie jak bedziesz miala z puchatko - miś (zona misia) ta baba potrafi wywalic czlowieka za drzwi bo jej sie ubranie tej osoby nie podoba sweatdrop
modlij sie bys miala zpilatem - nudny ale idzie u niego zdac.
mis i slomski potrafia caly rok uwalic sweatdrop

mam fajne streszczenie tatarkiewicza - mysle ze bedzie ci potrzebne rofl rofl no chyba ze chcesz go przeczytac osobiscie - to radze juz teraz poczac mrgreen tez mam jak by ci potrzeba byla

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 09, 2007 5:09 am

Baranina
nieesz sie... pewnie bedziesz miala z misiem albo ze slomskim sweatdrop nie wiem ktory bardziej poje...ny confused
ale gorzej bedzie jak bedziesz miala z puchatko - miś (zona misia) ta baba potrafi wywalic czlowieka za drzwi bo jej sie ubranie tej osoby nie podoba sweatdrop
a ja sie ciesze mimo wszystko. ozby, a czemu myslisz, ze akurat oni? sa ci sami na wszystkich uczelniach eek
zmolestuje Jarka, jezeli bede miala problemy - on ma profil mat/fil w liceum, wiec bedzie umial mi pomoc xd
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 5:14 am

wilkus
Baranina
a ja sie ciesze mimo wszystko. ozby, a czemu myslisz, ze akurat oni? sa ci sami na wszystkich uczelniach eek
zmolestuje Jarka, jezeli bede miala problemy - on ma profil mat/fil w liceum, wiec bedzie umial mi pomoc xd
nie.. ale my mamy kadre filozoficzna z uw bo u nas nie bylo potrzeby budowac osobnej. wiec poprostu wiem kto mnie uczyl i u kogo nie zdalam xd

najlepiej by bylo jak bys miala z pilusiem - ten czlowiek mimo ze nudny to rozumie ze nie wszyscy lubia filozofie i ze tatarkiewicza nie da sie przetrawic w jeden semestr bez zielska

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 09, 2007 5:16 am

Baranina
nie.. ale my mamy kadre filozoficzna z uw bo u nas nie bylo potrzeby budowac osobnej. wiec poprostu wiem kto mnie uczyl i u kogo nie zdalam xd

najlepiej by bylo jak bys miala z pilusiem - ten czlowiek mimo ze nudny to rozumie ze nie wszyscy lubia filozofie i ze tatarkiewicza nie da sie przetrawic w jeden semestr bez zielska
sie obaczy... ale to w sumie nie jest takie straszne... z reszta to ma byc dodatkowy przedmiot na te cholerne punkty... bo nie chce rozszerzenia matematyki ani fizyki brac>.<
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 5:22 am

wilkus
Baranina

sie obaczy... ale to w sumie nie jest takie straszne... z reszta to ma byc dodatkowy przedmiot na te cholerne punkty... bo nie chce rozszerzenia matematyki ani fizyki brac>.<
u nas tez to byl dodatkowy... sweatdrop nie bylo sensu sie uczyc bo slomski i tak stawial oceny nie sprawdzajac pracy sweatdrop poprostu... wybieral losowo 10% ktore zda.. ja zdalam w trzecim losowan iu... powiem wiedzej, ludzie na 4 roku nadal go poprawiaja... sweatdrop

tez idziecie tym usosem? kurna nie lubie tego systemu... nic nie daje poza zamieszaniem i bledami... wlasciwie to nie bylo sesji gdzie by usos działal ok. zawsze komus co zwali.. mi np przypadl angielski u 2 roznych lektorow w tej samej godzinie stressed

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 09, 2007 5:31 am

nie wiem, jakis europejski system punktowy to ma byc.. ja nie jarze o co w tym w ogole chodzi. mam miec min.30 na semestr.
zreszta filozofie mamy tylko wlasnie przez pol roku, wiec raczej duzo nie bedzie tam xd
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 5:49 am

wilkus
nie wiem, jakis europejski system punktowy to ma byc.. ja nie jarze o co w tym w ogole chodzi. mam miec min.30 na semestr.
zreszta filozofie mamy tylko wlasnie przez pol roku, wiec raczej duzo nie bedzie tam xd
tez mialam pol roku xp
to bankowo usos. *sprawdza na stronie* tak jest niezawodny usos na ktory bedziesz klela po nocach mrgreen
zawsze jak sie zawiesza to Garfield sie pokazuje neutral

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 09, 2007 5:59 am

Baranina
tez mialam pol roku xp
to bankowo usos. *sprawdza na stronie* tak jest niezawodny usos na ktory bedziesz klela po nocach mrgreen
nie, musze zaliczyc za 1szym razem bo inaczej nei bede miala 30 punktow i nie zalicze calego semestru >.< nie wiem, mi sie zawiesil i w ogole wszystko poszlo w cholere xd
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 9:36 am

Melon jest fajny whee

Pszczola_M

Owiec

PostPosted: Sun Sep 09, 2007 10:08 am

wilkus
Baranina
tez mialam pol roku xp
nie, musze zaliczyc za 1szym razem bo inaczej nei bede miala 30 punktow i nie zalicze calego semestru >.< nie wiem, mi sie zawiesil i w ogole wszystko poszlo w cholere xd
wcale nie musisz xp mozesz zawsze poprawic i wowczas dostaniesz ten pkt. ehh.. ja tam mam w pupie te pkt. nie wiem po co to jest.. chyba zeby mi utrudnic zycie doborem fakultetow za okreslona liczbe pkt ;/
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 10:44 am

Owiec
wcale nie musisz xp mozesz zawsze poprawic i wowczas dostaniesz ten pkt. ehh.. ja tam mam w pupie te pkt. nie wiem po co to jest.. chyba zeby mi utrudnic zycie doborem fakultetow za okreslona liczbe pkt ;/
nie moge w ogole wlezc na strone z tymi cholernymi punktami. trafi mnie dzisiaj, oi trafi...
wiesz moze, kidy trzeba sie na tym logowac?

wilkus
Crew

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Sep 09, 2007 10:52 am

wilkus
Owiec
nie moge w ogole wlezc na strone z tymi cholernymi punktami. trafi mnie dzisiaj, oi trafi...
wiesz moze, kidy trzeba sie na tym logowac?
jak dobierasz fakultety, jak wybierasz specjalizacje, no i podczas sesji by sie dowiedziec czy zaliczylas. to glowne powody logowania... nooo i jeszcze wybor promotora czy innego downa ;/
nie dobrze jest sie w terminie nie zmiescic bo wowczas cie wysylaja na przymusowy urlop dziekanski lub jak wredny dziekan to skreslaja z listy
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces