|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 3:39 am
kijowy ten item za pobicie rekordu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 3:58 am
ZebraDeath kijowy ten item za pobicie rekordu... oj nie narzekaj razz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 10:38 am
a przecież motor jest kijowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 11:38 am
Andareen baby-kid Maris274 baby-kid ShilvaRays Tą słomkę to sobie zaraz w oko wsadzi. ninja bo ona pije okiem pirate moj kolega dmucha okiem xD arbuz jest jako prezent z kazji pobicia rekordu...wejdz sobie w nowy annoucement jam też znam jednego co umie okiem dmuchac, jak oni to robią? masz fajnego avka T_________T zerżnęłaś ode mnie fryzurę, już nie jestem orydżinal, wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju crying crying crying crying crying crying crying crying crying *idzie się zabić* ja pomyślałam to samo jak zobaczyłam twojego avka crying że też pasemka mamy takie same crying a już się cieszyłam że jako jedyna będe miała tą fryzurkę na ppc crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 1:43 pm
baby-kid Andareen baby-kid Maris274 baby-kid ShilvaRays Tą słomkę to sobie zaraz w oko wsadzi. ninja bo ona pije okiem pirate moj kolega dmucha okiem xD arbuz jest jako prezent z kazji pobicia rekordu...wejdz sobie w nowy annoucement jam też znam jednego co umie okiem dmuchac, jak oni to robią? masz fajnego avka T_________T zerżnęłaś ode mnie fryzurę, już nie jestem orydżinal, wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju crying crying crying crying crying crying crying crying crying *idzie się zabić* ja pomyślałam to samo jak zobaczyłam twojego avka crying że też pasemka mamy takie same crying a już się cieszyłam że jako jedyna będe miała tą fryzurkę na ppc crying crying crying crying a mi ta kolorystyka pasowala akurat do ava gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 10:00 am
Ale macie problem rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 10:05 am
Andareen baby-kid Andareen baby-kid Maris274 moj kolega dmucha okiem xD arbuz jest jako prezent z kazji pobicia rekordu...wejdz sobie w nowy annoucement jam też znam jednego co umie okiem dmuchac, jak oni to robią? masz fajnego avka T_________T zerżnęłaś ode mnie fryzurę, już nie jestem orydżinal, wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju crying crying crying crying crying crying crying crying crying *idzie się zabić* ja pomyślałam to samo jak zobaczyłam twojego avka crying że też pasemka mamy takie same crying a już się cieszyłam że jako jedyna będe miała tą fryzurkę na ppc crying crying crying crying a mi ta kolorystyka pasowala akurat do ava gonk a mi do charakteru xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 10:27 am
Yajo Ale macie problem rolleyes a ty masz teczowe gatki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:37 am
*exponuje tęczowe majtki* aj waj, mam je i świece nimi na lewo i prawo gorsząc lub podniecając ludzi mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 12:43 pm
Yajo *exponuje tęczowe majtki* aj waj, mam je i świece nimi na lewo i prawo gorsząc lub podniecając ludzi mrgreen twisted ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 5:16 am
ZebraDeath kijowy ten item za pobicie rekordu... a mi się jak rzadko podoba. Zawsze marzyłam, by założyć sobie arbuza na głowę. TO JEST TO! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 11:10 am
uuu. moje ciche marzenie też się ziściło. Moge se zeobić itema!...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 11:31 am
Insane Lady-sama nie taniej byloby dla nich zalozyc wlasny serwer rolleyes ? a kolezanka wie ile kosztuje taki przykladowy serwer, ktory musi obluzyc tyle polaczen? nawet jakby mieli swoj sprzet to i tak musza zaplacic za pasmo od providera.. nie ma lekcy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|