|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 1:23 am
chyba tak.
fabuła do TYŁKA! boszszsz, same kalectwa fabularne i graficzne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 4:11 am
moze to mialo byc wzruszajace, ze zagryzl wilka a nie Moire [szkoda, ze nie odwrotnie] i co.. teraz bedzie wielka milosc miedzy Comatusem a panna w za malym, rozowym topie [nie wspominajac, ze obcislym]? burning_eyes burning_eyes burning_eyes wtf?!?!?!? veto, co najmniej! ...ei... moze jestem malo spostregawcza, ale.. czy to znaczy, ze Ian jest bratem Louiego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 10:33 am
Wg mnie jego siostrą, ale jak była mała to jej tego no... Bo trafiła do przybranej rodziny gdzie była jakas szurnieta wieszczka, która słuzyła kiedys w tym całym wampirzym zamku a Moira jest jej wnuczką. A Ian tak wogóle jest adoptowany, bo go wsadzili do koszyka i wsadzili do rzeczki a tuz za zakretem był wodospad i go znalazło wilcze stado prawie martwego na skałach i wychowało, i dlatego ten wilk został zagryziony - to zemsta! Bo on myślał ze te wilki go porwały a tak naprawde to siostra bliźniaczka babci Moiry go wykradła! Bo była zazdrosna o siostre, bo tak naprawdę to babcia Mopiry jest mamusią tych bliźniąt i Moira w obcisłym, rózowym topie i ten chłoptas to przyrodnie rodzeństwo, ale o tym wie tylko ejdna osoba ale siedzi cicho bo jak oni się tentegna to się wypełni mroczna przepowiednia i do żywych wróci ich prawdziwy ojciec. I wtedy to już wogóle będzie sajgon z napalmem. Buachachachachachachachacha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:24 am
Yajo..... mój boże...
To chyba nie była Moira. nie wyglądała mi w każdym razie zbyt na nią.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 1:33 am
buahhaha, Yajo, wielbie Cie normalnie rofl mi sie wydaje, ze to ona byla... aczkolwiek nie miala tatuaza na mordzie >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 7:37 am
*wchodzi na cokól i daje się uwielbiać* cool
Ja tam nie wiem, wyłączyłam ten filmik po ok. pól minucie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 7:40 am
ze tak powiem, duzo nie stracilas xd co mam zrobic, zeby moj skaner ozyl crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 8:00 am
Podłącz do komputera? Wywal oprogramowanie i zainstaluj na nowo? Idz z nim do serwisu? Umyj question Zrób żałobe i jak skończysz to kup se nowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 10:04 am
naprawil sie sam.... co za wredna machina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 12:14 pm
To na pewno nie było jego ostatnie słowo i jeszcze Ci pokaże, na co go stać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 1:33 pm
pewnie tak.. przez jakis czas dzialal tylko, jak sie go pod katem trzymalo... eh... ale i tak go kocham heart sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 9:56 am
Przywiązywanie się do przedmiotów jest złe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 11:13 am
oi taak, to prawda sweatdrop ale jak moge sie e przywiazac, kiedy cos jest tylko moje i zawsze dotrzymuje mi towarzystwa, jak jestem sama? [hahaha, brzmi, jak psychol] tak na serio, wszystkie mje maszyny sa na tyle wredne, ze je uwielbiam, chociaz czasami dostaja pozadnego kopa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 12:14 pm
ja jeszcze żadnej mojej maszynki nie skopałam rolleyes Zal by było wydawac kasę na nową lub na naprawdę i bym miała w domu pieklo, ze zepsułam, znowu, ja... A ja rozmawiam z moja roślinką mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|