|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 7:14 am
jak chcialam cos sprzedac. kupowac dalej stamtad mozna, tylko sek w tym, ze dodawac do sklepu rzeczy niebardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 12:17 pm
A jak ja klnęłam na nowy market, co twierdziłas, ze nie ma zle i moze podatek obniży ceny, a teraz sama klniesz i wogóle wyzywasz te 2% stare
Niech mnie tez ktos przytuli exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 12:23 pm
a ja na nowym probowalam wystawic i chuj, nie wystawilo mi stare . a wszystko dobrze robilam... poza tym tam jest spieprzone szukanie, nie ma opcji "lowest buy price" jaka chujnia >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 7:06 pm
A moze by zrobić petyjszon o powrot starego marketu? Czy cuś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 12:28 am
bo to bylo MOZE. z reszta czas pokaze tak naprawde. na razie jest wielk panika standardowo juz... petycja chyba nic nie da...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 4:06 am
Yajo A jak ja klnęłam na nowy market, co twierdziłas, ze nie ma zle i moze podatek obniży ceny, a teraz sama klniesz i wogóle wyzywasz te 2% stare Niech mnie tez ktos przytuli exclaim *tuli yajca* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 6:39 am
Mnie tam nowy marketplace nie przeszkadza specjalnie. Do starego bylam przyzwyczajona, ale z nowym tez da sie zyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 10:39 am
hm... jest taki troche ten no... inny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 4:42 pm
Trochę inny. I wkurzający.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 10:04 am
Maris274 Yajo A jak ja klnęłam na nowy market, co twierdziłas, ze nie ma zle i moze podatek obniży ceny, a teraz sama klniesz i wogóle wyzywasz te 2% stare Niech mnie tez ktos przytuli exclaim *tuli yajca* 4laugh *wtul* mraf mraf... Czy ktoś wie ile maxymalnie przedmiotów mozna wystawic na tym markecie? Bo ja widziałam, ze jakis kolo miał chyba z 7 czy 8.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 10:12 am
Yajo Maris274 Yajo A jak ja klnęłam na nowy market, co twierdziłas, ze nie ma zle i moze podatek obniży ceny, a teraz sama klniesz i wogóle wyzywasz te 2% stare Niech mnie tez ktos przytuli exclaim *tuli yajca* 4laugh *wtul* mraf mraf... Czy ktoś wie ile maxymalnie przedmiotów mozna wystawic na tym markecie? Bo ja widziałam, ze jakis kolo miał chyba z 7 czy 8. mozna 10. wiem z autopsji xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 10:15 am
a wlasnie chcialam robic topik anty-pochwalny ze glupi ten nowy market i nieczytelny...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:34 am
Andareen Yajo Maris274 Yajo A jak ja klnęłam na nowy market, co twierdziłas, ze nie ma zle i moze podatek obniży ceny, a teraz sama klniesz i wogóle wyzywasz te 2% stare Niech mnie tez ktos przytuli exclaim *tuli yajca* 4laugh *wtul* mraf mraf... Czy ktoś wie ile maxymalnie przedmiotów mozna wystawic na tym markecie? Bo ja widziałam, ze jakis kolo miał chyba z 7 czy 8. mozna 10. wiem z autopsji xD Na dłuższą metę nie za fajna opcja... Zwłaszcza dla mnie, bo ja cholernie nie lubię mieć pustego sklepu jak mam coś do sprzedania, takie małe, gaiowe zboczenie, cienko to widzę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:40 am
wilkus "Information Listings Items in old-school Marketplace has been disabled. Please use the NEW Marketplace at www.gaiaonline.com/marketplace" co to niby ma byc?! przeciez nowy marketplace mial byc testowany dopiero! nie bylo zadnego ogloszenia, ze nie mozna sprzedawac w staarym.... normalnie mnie trafilo wlasnie >.< było.na samym koniuszku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 12:17 pm
Z jedna rzecza sie zgodze: brak wyszukiwania wedlug ceny to powazna wada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|