Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Czeeeeeść...Czarownica Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 4:26 am

EMO jest CiUL

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 6:28 am

Należy jeszcze spojrzeć na to, ze są dwa "typy emo". Emo-ludzie, którzy SĄ emo i emo pozerzy, którzy MUSZĄ być emo bo to jest modne. I to zazwyczaj Ci drudzy smucą sie na siłę, tną się bo to jest imol i wyskakują na ulicę cali w gwaizdki ^^ To teś jest różnica xD

I nie życzę sobie "dziecinko"

Wrajt

Wrajt

PostPosted: Mon Sep 10, 2007 10:15 am

A w ogóle to to jest temat o emo czy o mnie?
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 11:58 am

O Tobie, sama stwierdzilas,ze kiedys bylas to mowimy o emo, wiec co sie krzywisz... Przepraszam za dziecinke, nie chcialam skrzywdzic twojego ego;]

Justinka

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Sep 10, 2007 12:48 pm

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Przez te okulary do opcego jest podobny.
PostPosted: Tue Sep 11, 2007 5:48 am

Brakuje mu emo torby z przypinkami xD i empetrójki z smutnymi piosenkami na uszach ^^

Wrajt

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Tue Sep 11, 2007 6:41 am

Tak sobie to czytam i staram się rogryźć jedną rzecz, a mianowicie wypowiedzi Justinki. Najpierw "więcj tolerancji", a potem zaraz "emo to cioty". Zastanów się, dziewczyno, jaką postawę chcesz przyjąć, bo tych dwóch pogodzić się nie da. I prawdopodobnie nazywasz ich ciotami jedynie z powodu wyglądu (każdy ma inny charakter do cholery!),a to też nienajlepiej o Tobie świadczy. Oj, rozczarowałam się.

Zeby było jasne --> Nie, nie jestem i nie mam nic z emo wspólnego, NIE, nie słucham Placebo/MCR/Happysad (tych szczególnie nie lubię, teksty maja niezłe, ale muzyka w kazdym kawałku taka sama =/) ani nic w tym stylu. Jednakowoż nie mogę złego słowa o emo powiedzieć. A poza tym co za głupi mpomysł szufladkowania ludzi... Żałuję, że muszę tego używać w wypowiedziach.

Witam serdecznie (nie ma to jak witać się z kimś w srodku wypowiedzi X3). Nie uważam, żeby Karolina to było okropne imię. Pomysl, że mogłabys mieć na imię Milena i już Ci się zrobi lepiej X3 Poza tym lubisz mangę --> rysujesz? ^^
PostPosted: Tue Sep 11, 2007 9:31 am

Mylenka
Tak sobie to czytam i staram się rogryźć jedną rzecz, a mianowicie wypowiedzi Justinki. Najpierw "więcj tolerancji", a potem zaraz "emo to cioty". Zastanów się, dziewczyno, jaką postawę chcesz przyjąć, bo tych dwóch pogodzić się nie da. I prawdopodobnie nazywasz ich ciotami jedynie z powodu wyglądu (każdy ma inny charakter do cholery!),a to też nienajlepiej o Tobie świadczy. Oj, rozczarowałam się.

Zeby było jasne --> Nie, nie jestem i nie mam nic z emo wspólnego, NIE, nie słucham Placebo/MCR/Happysad (tych szczególnie nie lubię, teksty maja niezłe, ale muzyka w kazdym kawałku taka sama =/) ani nic w tym stylu. Jednakowoż nie mogę złego słowa o emo powiedzieć. A poza tym co za głupi mpomysł szufladkowania ludzi... Żałuję, że muszę tego używać w wypowiedziach.

Witam serdecznie (nie ma to jak witać się z kimś w srodku wypowiedzi X3). Nie uważam, żeby Karolina to było okropne imię. Pomysl, że mogłabys mieć na imię Milena i już Ci się zrobi lepiej X3 Poza tym lubisz mangę --> rysujesz? ^^

Eh widze,ze musze pisac sprostowanie do moich wypowiedzi smile Ja do Emo nie mam nic. Moja przyjaciolka jest emo, jej chlopak tez. Moi niektorzy znajomi. Ubieraja sie jak chca, robia co chca, maja swiatopoglad taki jaki chca miec. Nic a nic mnie to nie dotyczy. Inna sprawa, ze osobiscie uwazam, ze ich system wartosic robi z nich ofiary losu co potocznie nazywam "bycie ciota". Po prostu stosuje tego terminu i nawet my friend Kot wie, ze czasem ja tak nazywam;] Ja ich nie szufladkuje. Po prostu jestem optymistka i bardzo aktywna osoba, ktora wnerwia czasem postawa ludzi wiecznie nierozumianych i niekochanych. Bardziej trafne jest tu irytujace poczucie bolu, ze ktos ubolewa nad swoim zyciem, a wcale nie jest takie zle. Inna irytujaca rzecz tyczy sie wlasnie udawania wiecznego zmartwienia;] No to tyle ode mnie. I sie Mylenka nie zrazaj, ja taka zla nie jestem smile

Justinka

Wrajt

PostPosted: Tue Sep 11, 2007 9:39 am

Quote:

Szczerze? Uwielbiam imię Milena *___*

A mangę raczej czytam, bo syrować to nie umiem biggrin Zbieram Naruto i FMA a reszte pożyczam.
PostPosted: Wed Sep 12, 2007 3:04 am

Ehh, Justinka, nie uważam, ze z Ciebie jest potwór, tylko mi się ta zagrywka nie podobała ^^ Masz przecież pełne prawo do własnego zdaniai do tego, aby smutasków nie lubic, tylko ze mnie na ten przykłąd nie byłoby zbyt przyjemnie, gdyby mnie ktoś nazwał ciotą, Tobie chyba tez nie cool Więc darujmy sobie takie okreslenia, przynajmniej w tym przypadku.*
_________
Co do mojego cudnego milenowego imienia Milena, to nie wiem, co w jim takiego pieknego. Jak ono brzmi? Jakoś tak grubo, tłusto, ćlamowato (niewazne, ja tez nie mam pojęcia, co to słowo może oznaczać X3). Co innego zdrobnienie Milenka, to już jest słodziachne ^^ Od Karoliny tez się da zesłodzić, jak ktos ma pomysł, nich się rzuca:

Karolinka, Karcia, Karusia, Karol, Karola, Karolka, Karna, Kirla**, Lina, Linka, Linuśka, Karonka, Rolinka, Rolka, Karr, Karuś, Karka...
________
Naruto to się powoli robi Moda na Sukces X3 lubie sobie od czasu do czasu obejrzeć, ale dla zabawy, szcególna radochę mam z tymi ich czakrami czy jak-im-tam. W tej chwili kiedy on robi tych 50 ruchów rękoma, to można by po prostu podejśc i sprzedać mu cepę w twarz X3 dlaczego nikt na to nie wpadł? XD Albo kiedy Naruto wpadł na cudowny pomysł z jakimśtam planem, wszystko poszło świetnie, przeciwnik juz lezy i ledwo zipie, a on KONIECZNIE musi mu wytłumaczyć krok po kroku jak go pokonał i jakich użył do tego sztuczek X3 Za to ten chłopiec z czarnymi włosami do ramion jest niezły. Sasuke czy jakoś tak?...
Spróbuj rysować, kazdy to potrafi, tylkom łatwiej powiedziec, ze się nie umie =P Nikt przeciez nie robi arcydzieła za pierwszym razem =] Ja swoich pierwszych bazgrołów wolę nie pamiętać (księżniczki nie miały rąk, bo mi nie wychodziły X3) ale się ich nie wstydzę!

*jesli chcesz, to mozesz smiało za to obrażać dresów, których bawi to, ze ktoś sadzi krótsze i dłuższe, mają dziwne hobby ponizania innych i nie widzą nic złego w znęcaniu się nad słabszymi. To nie są ludzie.
** autorstwa mojej kumpeli Karoliny ^^

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Wrajt

PostPosted: Wed Sep 12, 2007 4:49 am

Jeżeli o Naruto chodzi to ja mangę czytam a animca nie oglądam bo dubbing przyprawia mnie o mdłości. Czyta się bardzo przyjemnie szczególnie, że nie mam wszystkich tomów a one kończą się w najmniej odpowiednim momencie. No i potem pytanie "co bęzdie dalej? TATOOOOOO kup mi Naruto!!" xD

wahmbulance wahmbulance wahmbulance

Milena mi się podoba, bo mi się dobrze kojarzy. Z taką małą niewinną słodką dziewczynką ^^

wahmbulance wahmbulance wahmbulance

A tych zdrobnień typu "Kara" to nie toleruję...

No i rysować NAPRAWDĘ nie umiem xP

P.s Podpis z Twojej sygnaturki, jest z piosenki Nightwisha czy mi się wydaje?
PostPosted: Wed Sep 12, 2007 9:02 am

xXmy_emo_worldXx
Jeżeli o Naruto chodzi to ja mangę czytam a animca nie oglądam bo dubbing przyprawia mnie o mdłości. Czyta się bardzo przyjemnie szczególnie, że nie mam wszystkich tomów a one kończą się w najmniej odpowiednim momencie. No i potem pytanie "co bęzdie dalej? TATOOOOOO kup mi Naruto!!" xD

Ja w Naruto nie mogę znieść tych wszystkich zapychaczy....

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Wrajt

PostPosted: Wed Sep 12, 2007 10:05 am

Masz na myśli mangę czy animca? Bo jeśli o magnę chodzi to fakt. Za dużo jest "gadnia" o niczym. Typu na czym polegała dana technika, dany atak tłumaczenie egzaminatorów itepe. Ale jest też wiele ciekawych momentów. I tak wolę FMA xD
PostPosted: Thu Sep 13, 2007 6:53 am

Tak na serio to jeden odcinek Naruto to by można w 5 minut opowiedziec i może by było ciekawsze. Ale nie opowiedzieli, więc dno.

A podpis z sygnaturki faktycznie zapozyczony z "Dark Chest of Wonders" by Nightwish! Niebywałe, ktos wie, o co chodzi =3 Wcześniej miałam refren "Wanderlust" ale po dorzuceniu QuestBara się nie zmieścił X3

Jeszcze nie widziałam takiej Mileny, co by była małą słodką dziewczynką... Moja mama czesto mi mówi, ze powinnam miec na imię inaczej, np. Wredota X3

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Wrajt

PostPosted: Thu Sep 13, 2007 9:41 am

Wiem o co chodzi bo kooooocham (starego) Nightwisha *___*
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games