|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 6:22 am
Evil123Angel Daedhel Evil123Angel Daedhel Evil123Angel a ja nic nie dostałam, a się zapisałam ;/ to wejdź na to announcement, gdzie była o tym mowa i kliknij na linka. kliknęłam ;/ question i co? nic Ci się nie pojawiło? coś wyskoczyło, ale nic nie dostałam ;/ tam był jeszcze taki drugi link, odsyłający prosto do inventory. Na niego też kliknęłaś? Sprawdź dokładnie w my inventory, może gdzieś jest. A jak nie ma, spróbuj odświeżyć stronę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 7:03 am
Ale mnie te włosy rozwaliły, te loczki i zadziorki i te lata 70'te jak w mordę strzelił, loool xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:36 am
no mnie sie tez te nowe dlugie wlosy z wywinietymi koncowkami podobaja biggrin ale mam swoje breezy i jak na razie zal mi kasy wydawac na nowe..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:38 am
mi tez zal wydawac zreszta nic to dla mnie super nie jest....nie chce mi sie zbierac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:40 am
...jedyne, jakotakie moim zdaniem to te punk... reszta mi sie nie podoba =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 10:21 am
Yajo Ale mnie te włosy rozwaliły, te loczki i zadziorki i te lata 70'te jak w mordę strzelił, loool xd nonono! ja to właśnie czekałam aż dadzą takie rzeczy w stylu retro, etc., bo po prostu kocham te sprawy mrgreen więc jak dla mnie fryzy jak w mordkę szczelił.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 10:28 am
punk są cudne, ale podobają mi się też te na pazia i kok. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 10:35 am
nawet zmieniłam kolorek z tradycyjnej czerwieni na czerń smile fryz troszkę jak Karen O.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 10:46 am
U was tez na markecie nie ma zadnej statuetki na sprzedaz? moze mam jakis blad na marketplace? bo sprawdzalem na wersji beta i tej starszej, niestety z takim samym skutkiem... musze miec ta zlota statuetke!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 10:50 am
ichabot U was tez na markecie nie ma zadnej statuetki na sprzedaz? moze mam jakis blad na marketplace? bo sprawdzalem na wersji beta i tej starszej, niestety z takim samym skutkiem... musze miec ta zlota statuetke!!! twisted niet, wszystko normalnie... i calkiem ich sporo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:31 pm
Ohhh... yeah!! Złoto dla Gambinoooooo!!!! (Market mi sie odblokowal) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:34 pm
ja sobie kupiłam nowe włoski, podobają się? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:38 pm
Andareen ja sobie kupiłam nowe włoski, podobają się? 4laugh nice arrow 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:47 pm
ichabot Andareen ja sobie kupiłam nowe włoski, podobają się? 4laugh nice arrow 3nodding 3nodding 3nodding myślałam nad białymi, ale stwierdziłam, że tamte miałam białe, więc czas na zmianę... w ogóle fajne są, takie dwukolorowe wink . no i do ava mi pasują 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 1:52 pm
Andareen ichabot Andareen ja sobie kupiłam nowe włoski, podobają się? 4laugh nice arrow 3nodding 3nodding 3nodding myślałam nad białymi, ale stwierdziłam, że tamte miałam białe, więc czas na zmianę... w ogóle fajne są, takie dwukolorowe wink . no i do ava mi pasują 3nodding a zauwazylas ze jak kupujesz obojetnie jakie hair'y w sklepie to na wlosach pojawia sie random pasemko? mi sie tak zdazylo i dla mojego kolegi tez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|