|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:17 am
Owiec Jak wam sie podoba moj nowy image mrgreen wszystko ślicznie dobrane, tylko butki trochę odstają od kolorystyki. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:17 am
Gem_ma *zuca sie na Owce i zaciąga w krzaki * twisted przecie bylam grzeczna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:19 am
Daedhel Owiec Jak wam sie podoba moj nowy image mrgreen wszystko ślicznie dobrane, tylko butki trochę odstają od kolorystyki. wink a nie uczyli cie ze glany to do wszystkiego pasuja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:21 am
Baranina Daedhel Owiec Jak wam sie podoba moj nowy image mrgreen wszystko ślicznie dobrane, tylko butki trochę odstają od kolorystyki. wink a nie uczyli cie ze glany to do wszystkiego pasuja xd chyba przegapiłam tę lekcję. xd Cóż, zakładając takową wcześniejszą indoktrynację, avatar skomponowany wprost idealnie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:23 am
Daedhel Baranina Daedhel Owiec Jak wam sie podoba moj nowy image mrgreen wszystko ślicznie dobrane, tylko butki trochę odstają od kolorystyki. wink a nie uczyli cie ze glany to do wszystkiego pasuja xd chyba przegapiłam tę lekcję. xd Cóż, zakładając takową wcześniejszą indoktrynację, avatar skomponowany wprost idealnie! xd bo to trzeba byc mna mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:25 am
Baranina bo to trzeba byc mna mrgreen i wszystko stało się jasne... rolleyes znaczy - oczywiście, Pani Moderator! heart cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:31 am
Daedhel Baranina bo to trzeba byc mna mrgreen i wszystko stało się jasne... rolleyes znaczy - oczywiście, Pani Moderator! heart cool a wiesz ze w brzuszku mi kiszeczki marsza graja? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:36 am
Owiec Daedhel Baranina bo to trzeba byc mna mrgreen i wszystko stało się jasne... rolleyes znaczy - oczywiście, Pani Moderator! heart cool a wiesz ze w brzuszku mi kiszeczki marsza graja? emo tadadaaaaaaaaam!
*********** Babunia Dae radzi ***********
...zjedz obiadek heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:36 am
idz moze jednak do sklepu i kup jakies zarcie >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:40 am
za 30min ojciec ma dac koryto whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:41 am
o, to bezproblemowo widze tym razem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:42 am
4laugh pierooooooogiiiiiiiiii 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:51 am
Owiec 4laugh pierooooooogiiiiiiiiii 4laugh rady Babuni Dae jak zwykle nieomylne. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 06, 2007 8:55 am
skonczylo sie crying i znow nie mam co jesc crying umre z glodu crying policzki mi sie wessa do wewnatrz i juz nie bebe wygladala na 12 lat crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|