|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 12:53 am
Kyoko Suomi Yajo Paryż płonie. Płonie Moskwa. a mnie du.. ekhm.. pupa plonie.. crying a to czemu?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 1:35 am
Baranina Kyoko Suomi a mnie du.. ekhm.. pupa plonie.. crying a to czemu?? rofl dolaczam sie do pytania o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 05, 2007 12:38 pm
Bo płonie stodoła płonie.
Moze dostała pejczem i zostały slady i boli? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 2:58 am
Ktos mi kedys mowil ze w Wawie spokojnie mozna sobie na laweczkach spac. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 3:11 am
Martines.PL Ktos mi kedys mowil ze w Wawie spokojnie mozna sobie na laweczkach spac. blaugh mozna.. ale ja bym jednak chciala miec gdzie laptopa podlonczyc i kawe z rana zagotowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 3:43 am
jak wywalisz mojego brata z domu to moge zalatwic, a tak to nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 11:30 am
Andareen jak wywalisz mojego brata z domu to moge zalatwic, a tak to nie xp nie ma problem, mam wprawe w likwidacji meskiego otoczenia z rejonu w ktorym sie znajduje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 11:52 am
Moje mieszkanie będzie częściowo do wynajęcia, ale to dopiero najwcześniej za jakiś rok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 11:55 am
Baranina Andareen jak wywalisz mojego brata z domu to moge zalatwic, a tak to nie xp nie ma problem, mam wprawe w likwidacji meskiego otoczenia z rejonu w ktorym sie znajduje xd bylabym wdzieczna, bo mi zawadza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 12:39 pm
Baranina Martines.PL Ktos mi kedys mowil ze w Wawie spokojnie mozna sobie na laweczkach spac. blaugh mozna.. ale ja bym jednak chciala miec gdzie laptopa podlonczyc i kawe z rana zagotowac xp można? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 12:53 pm
Yajo Baranina Martines.PL Ktos mi kedys mowil ze w Wawie spokojnie mozna sobie na laweczkach spac. blaugh mozna.. ale ja bym jednak chciala miec gdzie laptopa podlonczyc i kawe z rana zagotowac xp można? eek wiesz, spac na lawce zawsze mozesz, inna sprawa czy cie nie okradna mrgreen . i czy cie policja nie wywali mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 1:23 pm
Baranina Andareen jak wywalisz mojego brata z domu to moge zalatwic, a tak to nie xp nie ma problem, mam wprawe w likwidacji meskiego otoczenia z rejonu w ktorym sie znajduje xd To juz wiecie dlaczego nie mam zamiaru zamieszkac w Wawie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 6:55 am
Kasmizar Baranina Andareen jak wywalisz mojego brata z domu to moge zalatwic, a tak to nie xp nie ma problem, mam wprawe w likwidacji meskiego otoczenia z rejonu w ktorym sie znajduje xd To juz wiecie dlaczego nie mam zamiaru zamieszkac w Wawie cool nikt cie rzecz jasna nie zmusza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 7:23 am
Owiec Kasmizar To juz wiecie dlaczego nie mam zamiaru zamieszkac w Wawie cool nikt cie rzecz jasna nie zmusza. tzn ze sie Owiec wyprowadzi, czy zmusi Kazmiego do mieszkania w Nowiaku ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 9:45 am
wilkus Owiec Kasmizar To juz wiecie dlaczego nie mam zamiaru zamieszkac w Wawie cool nikt cie rzecz jasna nie zmusza. tzn ze sie Owiec wyprowadzi, czy zmusi Kazmiego do mieszkania w Nowiaku ? xd to znaczy ze ani to ani to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|