|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:49 am
fajnie by bylo.. chce byc wampirem i wysysac krew chce 3nodding
ooo..! a unknow liuqid to ja nadal mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:49 am
xBardielx Zimtca Coz nawet tyle nie mam lol Ale jesli kiedys sie wzbogace, z pewnoscia go nabede. jezeli zbije troszke kaski na listach z tego miesiaca a tak zazwyczaj bywa to ci podaruje ta peleryne :3 slowo! wilkus ozby, a moze bedzie mozliwosc stania sie wampirem, tak jak kiedys zombie? to by co najmniej mile bylo 3nodding wlasnie tak mysle, ze bedzie to samo co z zabiakami :] a wlasnie jak to jest ze jeszcze pare zombiakow zostalo? myslalem ze wszyscy zostali wyleczeni bo byl jakis glitch z tymi zombiavkami :/ żeby przestać być zombi trzeba było zażyć antidotum czy coś w tym stylu, analogicznie jak z ufolem. Niektórzy po prostu tego nie zrobili do tej pory i nie kasowali avka, więc się im został zombiak. A właśnie, wciąż można na markecie nabyć Vial of Unknown Liquid, która z tego, co wiem, zamieniała w zombi, ale teraz już nie ma takiego działania i można ją co najwyżej umieścić na honorowym miejscu w domku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:50 am
to tak, jak i ja ninja ninja ninja tyle, ze ja go skas dostalam chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:54 am
to czym się w zombiaka zamieniało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:54 am
czytacie co ja pisze?! grrrr stressed adminy wyleczyli wszystkich :/ zostalo tylko paru zainekowanych czego nie rozumiem smile a vial nie dziala razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 11:00 am
ad Daethel: wydaje mi sie, ze tak, jak Grunny, ale ja tego nei pamietam w ogole...
ad Bardiel: czytam, ale jakos nie bardzo mi sie wydaje, zeby tak moglo byc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 11:12 am
hmm... *mysli* ja tam bym najppierw wypróbowała mułka a potem glowne razz gdyby byla opcja, ze na halloween bedzie sie mozna stac wampirem razz fajnie by bylo razz albo te zabki wampira xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 1:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 2:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 8:42 pm
co do wampirów, to to było jasne...... pozostaje się tylko cieszyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 12:27 am
ano... ale to dopiero na halloween bedzie, tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:26 am
no ekhem ekhem raczej tak nie widze lepszej okazji a zalazki tego eventu siegaja tak daleko wstecz ze spokojnie siegna jescze do halloweenu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:29 am
nie zeby mi nie sopowiadalo, ale to cholernie daleko jeszcze. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:31 am
wilkus nie zeby mi nie sopowiadalo, ale to cholernie daleko jeszcze. xp blizej niz to co minelo od poczatku razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|