|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 2:16 pm
Evil123Angel Andareen Evil123Angel tylko raz tam weszłam i nic nie skumałam ... podobno dzieci urodzone w lipcu są ułomne, ale wyjątek potwierdza regułę xD chyba tak, bo raki sa dziwne xDD i zlosliwe (o tym chyba najlepiej wie wilkus wink ) tez xP a ja jestem strzelcem, a strzelce sa niewyzyte rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 2:18 pm
Andareen Evil123Angel Andareen Evil123Angel tylko raz tam weszłam i nic nie skumałam ... podobno dzieci urodzone w lipcu są ułomne, ale wyjątek potwierdza regułę xD chyba tak, bo raki sa dziwne xDD i zlosliwe (o tym chyba najlepiej wie wilkus wink ) tez xP a ja jestem strzelcem, a strzelce sa niewyzyte rofl niewyzyte, czyli ? ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 2:29 pm
Evil123Angel Andareen Evil123Angel Andareen Evil123Angel tylko raz tam weszłam i nic nie skumałam ... podobno dzieci urodzone w lipcu są ułomne, ale wyjątek potwierdza regułę xD chyba tak, bo raki sa dziwne xDD i zlosliwe (o tym chyba najlepiej wie wilkus wink ) tez xP a ja jestem strzelcem, a strzelce sa niewyzyte rofl niewyzyte, czyli ? ;p zboczone, perwersy, zawsze im malo...? xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 2:23 am
ja jeszcze go nie widzialam, wiec lece pedze na spotkanie z marketem ..#%#$*&^$#^&....moja noga TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 2:49 am
A mi sie podoba ot co razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 7:35 am
wilkus one sie w wiekszosci z petycji wziely... Ludzie maja dziwne pomysły, i zawsze wszystko naraz i nawet nie pomysla, jak potem taki gulasz wyglada :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 8:22 am
zmora13 Ludzie maja dziwne pomysły, i zawsze wszystko naraz i nawet nie pomysla, jak potem taki gulasz wyglada :XP: ale powiem Ci, ze ten market naprawe moze byc lapszy od tamtego. juz mniej wiecej sie przestwilam i rozumiem, jak dziala. wszystko jest w porzadku. nawet ten podatek. jakas marda osoba stwierdzila, ze jest on prawdopodobnie dlatego, ze gdy wprowadza battle system, bedzie spory naplyw kasy, co spowodowaloby nagly wzrost cen itd. [co znaczy, ze to moze juz niedlugo] z reszta ceny jak na razie nie sa takie tragiczne. chybaze mam po prostu farta nie z tej ziemi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 10:25 am
jaki podatek? ja tam nie zaglądam juz... pojęcia nie mam od czego zacząc zabieranie sie za ten tfur.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 3:18 pm
jest podatek za ukonczenie tranzakcji, czy jakos tak. 2% od kasy, jakabys dostala. dobrze bedzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 3:42 pm
wilkus jest podatek za ukonczenie tranzakcji, czy jakos tak. 2% od kasy, jakabys dostala. dobrze bedzie xp jak item malo kosztuje to jeszcze, ale jak pareset tysiecy? przejebane stare . nie wiem czy to obnizy ceny, bo beda windowac, zeby sprzedac za wieksza kwote, niz kupili, zeby zysk miec nawet po odjeciu tego podatku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 1:23 am
Andareen jak item malo kosztuje to jeszcze, ale jak pareset tysiecy? przejebane stare . nie wiem czy to obnizy ceny, bo beda windowac, zeby sprzedac za wieksza kwote, niz kupili, zeby zysk miec nawet po odjeciu tego podatku... tez nie do konca jarze po co to, ale mam nadzieje, ze jednak mieli racje i tak bedzie sweatdrop nie chgce mi sie zbierac jeszcze wiecej kasy na piksele...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 3:16 am
glupi market...wole stary...chociaz w nowym jest troche wiecej ulepszen...np moge wreszcie znalez cansy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 3:17 am
INFLACJA kochani, INFLACJA.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 7:59 am
tez uwazam ze nowy market ssie :/ jak juz musi byc to niech bedzie tak jak jest, ze mozna sobie wybrac pomiedzy stary a nowym marketem ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 10:45 am
xBardielx tez uwazam ze nowy market ssie :/ jak juz musi byc to niech bedzie tak jak jest, ze mozna sobie wybrac pomiedzy stary a nowym marketem ;] dobry pomysl, ale moglo by jeszcze tak byc, ze wszystkie itemy sa w obydwu, a nie podzielone...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|