|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 7:27 am
wilkus Yajo Baranina teraz gwiazda moze byc byle oszolom z mandolinka neutral Wg mnie to jest bałałajka. Czy jakos tak xD Ale wieś xD no to chyba o wies w tym chodzi. pokusze sie jeszcze o stwierdzenie, ze jest lepszy od duzej czesci polskich spiewajacych "pan" >.< Wg mnie jeszcze chodzi o to, że świat potrzebuje godnego nastepcy Wielkiego Pora xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 7:28 am
Evil123Angel tzw. " japońskie disco polo" - nawet niezłe, śmieszne przynajmniej ... Ten juror mało się nie posikał ze śmiechu xD Tam piszse, że to jest Kazachstan, ale ja tam nie wiem, mio tez wygląda na japończyka... O tak, ten juror miał tam niezły ubaw xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 7:31 am
zmora13 Evil123Angel tzw. " japońskie disco polo" - nawet niezłe, śmieszne przynajmniej ... Ten juror mało się nie posikał ze śmiechu xD Tam piszse, że to jest Kazachstan, ale ja tam nie wiem, mio tez wygląda na japończyka... O tak, ten juror miał tam niezły ubaw xd Kazachstan mi się z Boratem kojarzy dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 7:46 am
Andareen Kazachstan mi się z Boratem kojarzy dramallama Bardzo mądry film. Człowiek niezbyt rozgarnięty odnalazł w tym komedie w stylu świat według Bundych czy Inny szajs. Zaś człek myślący mógł się w tym wręcz jakiegoś, dramatu z nutą sarkazmu czy ironii losu doszukać. Więcej takich filmów!!!!!!!!!!!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 8:15 am
zmora13 Wg mnie jeszcze chodzi o to, że świat potrzebuje godnego nastepcy Wielkiego Pora xd a, to tez niewykluczone. ale chcesz mi powiedziec, ze to tez bada poznej poszczac w tv jako wielki hit? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 10:14 am
degenerat Andareen Kazachstan mi się z Boratem kojarzy dramallama Bardzo mądry film. Człowiek niezbyt rozgarnięty odnalazł w tym komedie w stylu świat według Bundych czy Inny szajs. Zaś człek myślący mógł się w tym wręcz jakiegoś, dramatu z nutą sarkazmu czy ironii losu doszukać. Więcej takich filmów!!!!!!!!!!!! pirate Jakbym była amerykanką to bym sie wstydziła za własny kraj i naród.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 10:16 am
wilkus zmora13 Wg mnie jeszcze chodzi o to, że świat potrzebuje godnego nastepcy Wielkiego Pora xd a, to tez niewykluczone. ale chcesz mi powiedziec, ze to tez bada poznej poszczac w tv jako wielki hit? eek ożby, więcej s**tów w tv, ten przynajmniej będzie miał nutke folklorystyczną xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 10:54 am
Yajo Jakbym była amerykanką to bym sie wstydziła za własny kraj i naród. No! To teraz nie narzekaj że jesteś w Polsce, tu masz tylko braci Kaczyńskich. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 11:51 am
w Katowicach na dworcu dzisiaj pan gral na mandolince... ^_^ ale zeby tylko braci Kaczynskich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 3:25 pm
Yajo ożby, więcej s**tów w tv, ten przynajmniej będzie miał nutke folklorystyczną xd tak, takie pokazywanie obcych kultur. hehehe i sprobuj powiedziec, ze Ci sie nie podoba, to bedziesz rasista :Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 1:15 am
To jest wczapiste xD Smieszne xD Tamten z jurz nie mogl wztrzymac ze smiechu. Remix wezme na profil xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 5:48 am
zmora13 Evil123Angel tzw. " japońskie disco polo" - nawet niezłe, śmieszne przynajmniej ... Ten juror mało się nie posikał ze śmiechu xD Tam jest napisane, że to jest Kazachstan, ale ja tam nie wiem, mio tez wygląda na japończyka... O tak, ten juror miał tam niezły ubaw xd Ja tam nie czytam, co jest napisane. ;p Wolę posłuchać pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 5:56 am
jedno słowo.....żal.......Xx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 5:59 am
wilkus zmora13 Wg mnie jeszcze chodzi o to, że świat potrzebuje godnego nastepcy Wielkiego Pora xd a, to tez niewykluczone. ale chcesz mi powiedziec, ze to tez bada poznej poszczac w tv jako wielki hit? eek nie!!!! gonk proooosze błagam nieeeeeeeeeee! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 11:04 am
degenerat Yajo Jakbym była amerykanką to bym sie wstydziła za własny kraj i naród. No! To teraz nie narzekaj że jesteś w Polsce, tu masz tylko braci Kaczyńskich. wink I Romcia, i Leppera, i ich wyborów, i wszechpolaków, i ojczulka grzybka Rtdzyka i jego moherki, i dekomunizacje mamy i wesołego Ziobra, i sexafery i hej hej heeej, same porządne skandale, moze dorównamy najlepszym mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|