|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 10:49 am
ZebraDeath no co wy, Yajo jest cute!!! whee whee whee chodź do mojej kabiny, zboczku alieniasty! pirate a moze dostanę wreszcie swój klucz, co co? *mizia się* whee 4laugh A z wieczorkiem zapoznawczym z rodzicami jeszcze troszku poczekamy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 10:50 am
Andareen MASZ TECZOWE GATKIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh A Ty obsesję rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 10:51 am
Evil123Angel Mam uwagę, co do polla !! To nie jest wilkuś, tylko WIKLUS !! ŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ... mrgreen Odruch pisania polskich liter rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 11:33 am
Yajo Andareen MASZ TECZOWE GATKIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh A Ty obsesję rofl tęczowe gatki, tęczowe gatki, tęczowe gatki... eek *powtarza jak mantrę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 11:43 am
*tanczy taniec tęczowych gatek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 11:55 am
Yajo *tanczy taniec tęczowych gatek* *wpada w trans* eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:58 pm
Yajo Evil123Angel Mam uwagę, co do polla !! To nie jest wilkuś, tylko WIKLUS !! ŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ... mrgreen Odruch pisania polskich liter rolleyes to zamykam buzie na klucz *polyka klucz* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 12:06 am
Yajo xBardielx jakos nie widze w nim niczego specjalengo, zbior random itemow :/ nie mowiac juz o poziomie czyjegos ego razz otrzasnij sie to tylko internet xP Sam jestes random item rolleyes Nie wspominając już o poziomie czyjegos ego jesli mysli, ze jest taki mądry skoro mnie upomina rolleyes Koles, otrząsnij się, to tylko zabawa w internecie rolleyes talk2hand chlopie czy czym tam jestes xD to byla wahmbulance uwaga wahmbulance ironia ale skoro cie to poruszylo no to wybacz musialem nacisnac na czuly punkt ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 7:23 am
Evil123Angel Yajo Evil123Angel Mam uwagę, co do polla !! To nie jest wilkuś, tylko WIKLUS !! ŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ... mrgreen Odruch pisania polskich liter rolleyes to zamykam buzie na klucz *polyka klucz* xD Tez chcem tak umiec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 8:26 am
xBardielx Yajo xBardielx jakos nie widze w nim niczego specjalengo, zbior random itemow :/ nie mowiac juz o poziomie czyjegos ego razz otrzasnij sie to tylko internet xP Sam jestes random item rolleyes Nie wspominając już o poziomie czyjegos ego jesli mysli, ze jest taki mądry skoro mnie upomina rolleyes Koles, otrząsnij się, to tylko zabawa w internecie rolleyes talk2hand chlopie czy czym tam jestes xD to byla wahmbulance uwaga wahmbulance ironia ale skoro cie to poruszylo no to wybacz musialem nacisnac na czuly punkt ;] eee Yajo to chyba dziewczyna rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 9:52 am
Yajo ZebraDeath no co wy, Yajo jest cute!!! whee whee whee chodź do mojej kabiny, zboczku alieniasty! pirate a moze dostanę wreszcie swój klucz, co co? *mizia się* whee 4laugh A z wieczorkiem zapoznawczym z rodzicami jeszcze troszku poczekamy... myślę nawet że sobie odpuścimy... ale musisz zapoznać się z Gemmą - on będzie chciał sprawdzić, czy umiesz się bić (by bronić mojego honoru, oh, mrauf~~)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 10:32 am
W obronie Twego honoru ma pani najdroższa to ja moge robic o wiele więcej niz sie tylko bic heart *lsni swoją srebrną zbroją*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 10:34 am
Andareen Yajo *tanczy taniec tęczowych gatek* *wpada w trans* eek eek eek eek Jetses teraz w mojej mocy i zrobisz wszystko, co Ci rozkazę *wije się wije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 10:35 am
baby-kid xBardielx Yajo xBardielx jakos nie widze w nim niczego specjalengo, zbior random itemow :/ nie mowiac juz o poziomie czyjegos ego razz otrzasnij sie to tylko internet xP Sam jestes random item rolleyes Nie wspominając już o poziomie czyjegos ego jesli mysli, ze jest taki mądry skoro mnie upomina rolleyes Koles, otrząsnij się, to tylko zabawa w internecie rolleyes talk2hand chlopie czy czym tam jestes xD to byla wahmbulance uwaga wahmbulance ironia ale skoro cie to poruszylo no to wybacz musialem nacisnac na czuly punkt ;] eee Yajo to chyba dziewczyna rolleyes lol, uwielbiam to xd Ojej, patrz no pan panie psycholog jak to moje ego się porusza i obrusza *ego sie porusza i obrusza i strzela focha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 11:06 am
a mi ze dwa razy jakieś nooby pmy przysyłały, gadając jaki to ja mam cudowny av (nie obecna wersja) i w związku z tym próbując kasę wyłudzić. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|