|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:22 pm
a łe, nikt grafiki nie skomentował.... *foch*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:31 pm
Andareen ja mam rozpoczęcie roku o 15.50, ale myślę, że zdążę wrócić do 8... Ale dziwnie Oo Ja mam o 9.00 biggrin A o gai juz sobie nastawilam notatke na telefonie <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 12:32 pm
Zebra fajna graficzke odwaliłas smile
Zebra wiodąca lud Paryża na barykady.
Baranina pewnie bedzie chciała miec swoje zdjecie na tle "wenus wynurzajacej sie z morza" smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 11:50 pm
widze ze wilkus z buraczkiem dochrapaly sie nowych avkow ;] wilkus sprzedasz mi dragon bone helm? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 12:12 am
Kasmizar Zebra fajna graficzke odwaliłas smile Zebra wiodąca lud Paryża na barykady. Baranina pewnie bedzie chciała miec swoje zdjecie na tle "wenus wynurzajacej sie z morza" smile da sie zrooobic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 1:00 am
Zimtca Kasmizar _b_u_r_a_k_ kurwa!nie bedzie mnie wtedy w domu crying Baraniny też nie, ale zostawia włączonego kompa z Gaia smile Przeciez po ilus tam minutach nieaktywnosci samo wylogowuje...? neutral nie na explorerowym szajsie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 2:51 am
Kasmizar Zebra fajna graficzke odwaliłas smile Zebra wiodąca lud Paryża na barykady. Baranina pewnie bedzie chciała miec swoje zdjecie na tle "wenus wynurzajacej sie z morza" smile starczy mi:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 3:51 am
Pszczola_M Andareen ja mam rozpoczęcie roku o 15.50, ale myślę, że zdążę wrócić do 8... Ale dziwnie Oo Ja mam o 9.00 biggrin A o gai juz sobie nastawilam notatke na telefonie <3 bo ja do wieczorówki idę dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 4:04 am
Andareen bo ja do wieczorówki idę dramallama dramallama rolleyes A nie opłaca Ci się w dzień , a potem wieczór mieć dla siebie?? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 5:04 am
degenerat Andareen bo ja do wieczorówki idę dramallama dramallama rolleyes A nie opłaca Ci się w dzień , a potem wieczór mieć dla siebie?? rolleyes opłaca się, bo to tylko 3 dni w tygodniu, mniej przedmiotów, np nie ma takiego badziewia jak wf, religia itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 5:43 am
xBardielx widze ze wilkus z buraczkiem dochrapaly sie nowych avkow ;] wilkus sprzedasz mi dragon bone helm? ;] Wilkus tak buraczek nie zakonczyl jeszcze questa dramallama a teraz wyjezdza i znowu tydzien bedzie w plecy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 6:01 am
Andareen degenerat Andareen bo ja do wieczorówki idę dramallama dramallama rolleyes A nie opłaca Ci się w dzień , a potem wieczór mieć dla siebie?? rolleyes opłaca się, bo to tylko 3 dni w tygodniu, mniej przedmiotów, np nie ma takiego badziewia jak wf, religia itp. Myślałem że to chodzi o studia wieczorowe a nie szkolę. To ile Ty masz lat?? eek Z całym szacunkiem, ale zdawało mi się że stara dupa już jesteś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 7:16 am
degenerat Andareen degenerat Andareen bo ja do wieczorówki idę dramallama dramallama rolleyes A nie opłaca Ci się w dzień , a potem wieczór mieć dla siebie?? rolleyes opłaca się, bo to tylko 3 dni w tygodniu, mniej przedmiotów, np nie ma takiego badziewia jak wf, religia itp. Myślałem że to chodzi o studia wieczorowe a nie szkolę. To ile Ty masz lat?? eek Z całym szacunkiem, ale zdawało mi się że stara dupa już jesteś xd w tym roku skończę 20. została mi trzecia klasa szkoły średniej, dwa razy mi się nie zdało dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 9:11 am
Andareen w tym roku skończę 20. została mi trzecia klasa szkoły średniej, dwa razy mi się nie zdało dramallama Bywa, czasem i tak się zdarza. Tym razem Ci się uda. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 31, 2007 9:18 am
degenerat Andareen w tym roku skończę 20. została mi trzecia klasa szkoły średniej, dwa razy mi się nie zdało dramallama Bywa, czasem i tak się zdarza. Tym razem Ci się uda. biggrin no właśnie dlatego idę do wieczorówki, żeby w końcu skończyć tą szkołę, bo bez średniej to tak lipa trochę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|