|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 10:18 am
no jest.. np. zostac anorektyczka.. albo zajsc w ciaze (i problem z glowy na 9m-cy..).. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 2:21 pm
Ew. wyciąc se macicę rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 11:05 am
hehehe, tez dobre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 26, 2007 9:54 am
To która pierwsza chętna do zabiegu u yajeczka? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 1:20 pm
ja chce, ja chce! biggrin a zmacasz mnie przy okazji? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 11:08 am
Za dodatkową opłatą to ja Ci mogę wszystko zrobić, he he cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 2:54 am
mój okres trwa 7 (słownie: SIEDEM!) dni. jaka wtedy jestem, spytajcie się Gemmy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 10:25 am
To chyba trochę za długo... Co na to lekarz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 4:13 am
...że po pierwszym dziecku mi przejdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 03, 2007 10:54 am
Szczere >.<... A co to ma do rzeczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 1:53 am
podobno ma. tak samo jak bóle przy okresie, te takie hardcorowe (oooouuuch sad ) tez po pierwszym urodzeniu mają minąć.
ale za to słyszałam, że jak się ma długie okresy i bardzo bolesne, to zwiększa to możliwość urodzenia bliźniaków heart heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 6:39 am
7 dni eek współczuje Tobie, gemmie i przyszłemu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 6:43 am
7 dni? ja mam przewaznie 6. ale niezbyt bolesne, moze tylko pierwszy dzien jest hadrkorowy a tak to spoko. hmm.. a tabletek nie bierzesz? (chodzi mi o antykoncepcyjne, a nie ibupromy i te inne dziady)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2007 1:33 pm
ZebraDeath podobno ma. tak samo jak bóle przy okresie, te takie hardcorowe (oooouuuch sad ) tez po pierwszym urodzeniu mają minąć. ale za to słyszałam, że jak się ma długie okresy i bardzo bolesne, to zwiększa to możliwość urodzenia bliźniaków heart heart whee Nie jestem jakoś głeboko wtajemniczona w sprawy ginekologiczno-położnicze, więc się pytam dramallama To o bliźniakach to taki mit i madrośc ludowa czy naukowe prawdopodobieństwo? A opiekowałas się kiedyś cho jednym dzieckiem przez dłuższy czas tak non-stop? Hardcore. W złym znaczeniu tego słowa... ale ja po prostu nie lubię dzieci i te przezycia tylko coraz bardziej mnie przekonują, że mam rację.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 12:30 pm
Yajo, ja mam nawet zdjecia z opiekowania się tym bahorem...
Kyoko, hormonalnych nie biorę, bo ginekolog kręcił nosem nad receptą, a ja chciałam NATYCHMIAST wyjść z jego gabinetu. A w 3 pierwsze dni faszeruję się dziadostwem xp
Z tymi bliźniakami to właśnie jakieś mądre badania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|