|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 8:58 am
Mylenka Jego się nie da nie lubić, choć czasem może się wydawać, ze mówi coś, żeby Cie obrazić X3 Takie trochę to dziwne. Ale zachowuje się tak raczej wyłącznie wobec osób, które wiedzą, że to był ZART. No i w sumie fajnie, bo w drugą stronę jest tak samo i można się z jiego anbijać i zamiast się obrażać, to jeszcze zacznie się sam śmiać X3 Ogłoszenia parafialne: Smacks jest stanu cywilnego do wzięcia X3 Zastanawiam się, ile jest takich starszych pań, które wiedzą, co słowo gej właściwie oznacza X3 Napisz mi gdzie mieszkacie... To się tam przeprowadzę.... mrgreen mrgreen Będzie niezła zabawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:43 am
Gosh, na śmierć zapomniałam o tym topicu sweatdrop Sorasy i dzięki za miłe powitanie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 11:49 am
Zetka Gosh, na śmierć zapomniałam o tym topicu sweatdrop Sorasy i dzięki za miłe powitanie :* Gosh, Zetka, jak mogłaś... Czujemy się.... Tacy... tacy... Zlekceważeeeeeni.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 11:22 am
Gomen, gomen *pada na kolana* Myślałam, że nikt tego nie odwiedzi crying sama nie wiem, jak tak mogłam pomyśleć confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 2:47 am
Musimy ci jakąś karę wymierzyć....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 12:27 pm
*wiaze supelki na pejdzu* no to ile batow? *zaciera raczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 7:54 am
A Naruto lubisz? Masz zejedwabistą muze na profilu x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 11:19 am
Justinka *wiaze supelki na pejdzu* no to ile batow? *zaciera raczki* A czego ten pejdz? Bo może coś z kolcami by się przydało... twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 11:30 am
xXmy_emo_worldXx A Naruto lubisz? Masz zejedwabistą muze na profilu x3 Nie, niestety confused Naruciak i Bleach to dwa z moich najbardziej nielubianych anime confused Mangi z resztą też przestają mi się podobać. Nie potrafią mnie wciągnąć, klimaty też nei za bardzo mi odpowiadają i ciut za długie są. Nie przepadam za tasiemcami, w dodtaku takimi mordko-bijatykami. A ta muza to L'Arc-en-Ciel znany też jako Laruku. Zajefajni goście, miałam niemałe problemy, żeby wybrać jakiś ich utwór na profil. kamilka3d Justinka *wiaze supelki na pejdzu* no to ile batow? *zaciera raczki* A czego ten pejdz? Bo może coś z kolcami by się przydało... twisted twisted NO PEWNIE! scream Od razu mnie drutem kolczastym obwiążcie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 12:36 pm
A dlaczego od razu BDSM question Czyż nie lepiej ukarać kogoś psychicznie question Choćby pokazaniem bisha przez adamyntową szybę, a potem zeszpecenie mu twarzy...albo pokazanie wymarzonych itemów za ileśset Goldów, podsunięcie pod nosem, pozwolenie, by mogła się nimi pobawić tak z 10 minut, a potem odebranie jej.......... twisted ..............
....kurChuck z Półobrotu, ale ze mnie sadystka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:58 pm
Wiedzminka Ciri kamilka3d Justinka *wiaze supelki na pejdzu* no to ile batow? *zaciera raczki* A czego ten pejdz? Bo może coś z kolcami by się przydało... twisted twisted NO PEWNIE! scream Od razu mnie drutem kolczastym obwiążcie gonk A wiesz, że to też jest niezły pomysł?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 10:01 pm
Runya_EithelNar A dlaczego od razu BDSM question Czyż nie lepiej ukarać kogoś psychicznie question Choćby pokazaniem bisha przez adamyntową szybę, a potem zeszpecenie mu twarzy...albo pokazanie wymarzonych itemów za ileśset Goldów, podsunięcie pod nosem, pozwolenie, by mogła się nimi pobawić tak z 10 minut, a potem odebranie jej.......... twisted .............. ....kurChuck z Półobrotu, ale ze mnie sadystka xp Run, aleś ty okrutna... mrgreen twisted mrgreen twisted *stawia jej flachę wypełnioną ulubionym napojem Run*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 5:23 am
Runya_EithelNar A dlaczego od razu BDSM question Czyż nie lepiej ukarać kogoś psychicznie question Choćby pokazaniem bisha przez adamyntową szybę, a potem zeszpecenie mu twarzy...albo pokazanie wymarzonych itemów za ileśset Goldów, podsunięcie pod nosem, pozwolenie, by mogła się nimi pobawić tak z 10 minut, a potem odebranie jej.......... twisted .............. Runya, chcesz lizaka buzio-sklejkę? =.=" kamilka3d A wiesz, że to też jest niezły pomysł? Wiem, ale najpierw wypróbujemy na Tobie i sprawdzimy, czy działa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 6:52 am
Wiedzminka Ciri Runya_EithelNar A dlaczego od razu BDSM question Czyż nie lepiej ukarać kogoś psychicznie question Choćby pokazaniem bisha przez adamyntową szybę, a potem zeszpecenie mu twarzy...albo pokazanie wymarzonych itemów za ileśset Goldów, podsunięcie pod nosem, pozwolenie, by mogła się nimi pobawić tak z 10 minut, a potem odebranie jej.......... twisted .............. Runya, chcesz lizaka buzio-sklejkę? =.=" kamilka3d A wiesz, że to też jest niezły pomysł? Wiem, ale najpierw wypróbujemy na Tobie i sprawdzimy, czy działa xd Czemu na mnie? To ty jesteś winowajcą. A buzio sklejkę ty dostaniesz na chiwlę przed karą... Zoaczymy czy masz silne mięśnie szczęki. mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 8:39 am
Gomen ZelCiri sweatdrop *bierze szybko termos ColoSagi i ucieka*
Mordoklejki question Toffi question Wielka jesteś biggrin exclaim Dzięki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|