|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 4:11 am
Zimtca Yajo Baranina a ta co ma 2 czarnych synow? co tym uposledzonym? no i jeszcze czy bylo cos o tym co go shlastali po mordzie? Przykro mi, ale nie wiem, wogóle nawet tych postaci nie kojarzę ^^' Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD Chyba chodzi o Applewhite'ow? rolleyes ło tototo wlasnie to xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 4:12 am
wilkus matko, juz wole mode na sukces. przynajmniej mozna sie posmiac z dziadkow xp sie nie znasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 5:08 am
Baranina Zimtca Yajo Baranina a ta co ma 2 czarnych synow? co tym uposledzonym? no i jeszcze czy bylo cos o tym co go shlastali po mordzie? Przykro mi, ale nie wiem, wogóle nawet tych postaci nie kojarzę ^^' Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD Chyba chodzi o Applewhite'ow? rolleyes ło tototo wlasnie to xd Kurcze, jakos nie kojarze co sie z nimi dzialo w tych odcinkach, o ktore Ci chodzi. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 7:19 am
Baranina wilkus matko, juz wole mode na sukces. przynajmniej mozna sie posmiac z dziadkow xp sie nie znasz xd ja się nie śmieję z dziadków, ja sie załamuję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 7:20 am
Zimtca Baranina Zimtca Yajo Baranina a ta co ma 2 czarnych synow? co tym uposledzonym? no i jeszcze czy bylo cos o tym co go shlastali po mordzie? Przykro mi, ale nie wiem, wogóle nawet tych postaci nie kojarzę ^^' Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD Chyba chodzi o Applewhite'ow? rolleyes ło tototo wlasnie to xd Kurcze, jakos nie kojarze co sie z nimi dzialo w tych odcinkach, o ktore Ci chodzi. neutral Moze się po prostu z nimi nic nie działo? Ale juz sobie przypomniałam o kogo chodzi. Trzeba było powiedziec, że chodzi o ta świruskę, co trzyma ułomnego syna w piwnicy ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 7:21 am
Baranina Yajo Wogóle to czemu jest to dziwny serial ktorego nie rozumiesz? xD bo ja lubie to czego ni rozumne mrgreen Ale przeciez on nie jest jakos zbytnio skomplikowany i natchniony i ambitny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 9:43 am
Yajo ja się nie śmieję z dziadków, ja sie załamuję. a ja stwierdzam, ze jk bede na emeryturze, tez bede ogladac - bo co innego do roboty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 10:39 am
ta jasnowlosa cierpliwa i dobra mama to jak sie nazywa? bo to moja ulubiona biggrin my mum to oglada, ja czasem zerkne...mile ale chyba wole Kochane klopoty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 11:39 am
Silvery the Alchemist ta jasnowlosa cierpliwa i dobra mama to jak sie nazywa? bo to moja ulubiona biggrin my mum to oglada, ja czasem zerkne...mile ale chyba wole Kochane klopoty wink Chyba chodzi Ci o Lynette Scavo. O ile wytniemy slowo "cierpliwa" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 12:32 pm
wilkus Yajo ja się nie śmieję z dziadków, ja sie załamuję. a ja stwierdzam, ze jk bede na emeryturze, tez bede ogladac - bo co innego do roboty? Myslisz, ze jeszcze bedą to kręcic i nadawac? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 6:59 am
Yajo wilkus Yajo ja się nie śmieję z dziadków, ja sie załamuję. a ja stwierdzam, ze jk bede na emeryturze, tez bede ogladac - bo co innego do roboty? Myslisz, ze jeszcze bedą to kręcic i nadawac? eek Z pewnoscia; u nas podobno nie zaczeli od pierwszego odcinka a i tak do konca ciagle daleko. Moda na sukces trzyma sie juz od tylu lat, nie wierze ze zniknie z anteny przed nastaniem kolejnego stulecia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 7:49 am
no przeca to by bylo straszne. jak dzialalby swiat bez mody na sukces xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 7:55 am
U nas puszczali chyba od ok. 300 odc., teraz jest u nas chyba cos ok. 3700, a jest ponad 5 tys. (sprawdziłam se w gazecie ;d). A jak aktorzy poumierają? bez tych starych Spectrów i Loganów to nie bedzie juz to samo rolleyes Czy jak oni sie tam nazywają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 8:01 am
kurde, a ja chce sobie sciagnac 1szy odcinek i nie moge znalezc xd ozby, racja, ale to bedzie tez takie zyciowe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|