|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 1:39 pm
to by nie wykielkowal xd
darcie mordy.... polecam Behemotha, dark tranquillity, king diamond
bardziej spokojne... Coma, Hunter...
zawsze mozesz Chopina wlaczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 1:47 pm
wilkus to by nie wykielkowal xd darcie mordy.... polecam Behemotha, dark tranquillity, king diamond bardziej spokojne... Coma, Hunter... zawsze mozesz Chopina wlaczyc xd chopina, come, huntera i behemotha juz mam. reszte zara zerkne. to mowisz ze zozolec taki slby naozik daje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 1:50 pm
skandal xd
a cholera ja wie. szczesliwie nie mialam nigdy z nimi po czynienia jestesmy mistrzyniami offtopu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 1:52 pm
wilkus skandal xd a cholera ja wie. szczesliwie nie mialam nigdy z nimi po czynienia jestesmy mistrzyniami offtopu no popatrz... i jeszcze zaden moderaor nm pkt karnych nie dal xp fajnie co nie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 1:53 pm
taaaaa... tylko nie iwem, czy to do konca w porzadku jest.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:02 pm
tupelne tak jak ja... wiec wracamy do temau o jajkach. jakie lubisz? miekkie twarde, duze male,slone czy zmaselkiem,czyje najlepsiejsze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:03 pm
jajecznica z cebula i boczkiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:07 pm
wilkus jajecznica z cebula i boczkiem xp boczem? a wiesz ile biednych swinek musialo zginac bys ty mogla jesc taka jajecznice?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:10 pm
bywa. mni te kiedyz zezra jakies robale xd a swinki i tak by zginely... co za roznica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:13 pm
wilkus bywa. mni te kiedyz zezra jakies robale xd a swinki i tak by zginely... co za roznica a taka ze nie jedzac teo prosiaka nie przytyjesz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:14 pm
e, chyba jest mi wszystko jedno xd patrzylas ta muzyke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:16 pm
wilkus e, chyba jest mi wszystko jedno xd patrzylas ta muzyke? sie sciaga kuna. PS: czmu wszystko jedno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:18 pm
oz xd
a nie wiem. stwierdzialm jakisz czas temu, ze nie obchodzi mnie to wszystko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:29 pm
wilkus oz xd a nie wiem. stwierdzialm jakisz czas temu, ze nie obchodzi mnie to wszystko 3nodding bo co? czemu? niech zgadne? bo nie masz faceta? a co cie obchodzi jakas para jajek co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 2:30 pm
jakos nie lubie byc sama przypadkiem xd odchudzanie sie jest denerwujace. ...sek w tym... ze ja nie czuje sie gruba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|