Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Czy wasi rodzice też sa tacy ? ;/ Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czy wasi rodzice też sa tacy ?
  tak
  nie
  podobni
  podobni ale twoi sa gorsi
View Results

Justinka

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 12:40 am

Taaaa a ja ostatnio przyszlam do domu po 22, a nikomu nie mowilam gdzie jestem (BO TO CHYBA NORMALNE ZE U MOJEGO CHLOPAKA!) a ojciec z tekstem na wstepie "wez plecak i sie spakuj" zapytany po co "wyprowadzasz sie". Chyba nie spodziewal sie mojej odpowiedzi "jak ci bardzo na tym zalezy to to zrobie". Niedzielne obiady staram nie jesc w domu, bo zawsze wszyscy sie dra na siebie. Ja mam 4 rodzenstwa i zawsze jest jazda, zwlaszcza jak moj nieokrzesany brat zacznie sie obnosic ze swoim agresywnym stanowiskiem do calego swiata;/ na szczescie buduje sie mi juz mieszkanko i tylko do maja bede musiala ogladac te parszywe geby twisted twisted twisted twisted
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 12:44 am

albo przypomniało mi się jeszcze że ja z bratem czasem kłócimy się o internet, wtedy matka zawsze drze mordę że nam modem zabierze. kiedys powiedziala, ze go przez okno wywali, to ja lece do brata "porozmawiaj z mama, bo chce modem przez okno wywalic". na to on " to mamusi internet i moze robic sobie z nim co tylko chce". nie ma to jak "wsparcie" u brata _^_______________________________________________________

Insane Lady-sama

Nimfadora Tonks

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 3:58 am

ja mam źle dzień w dzień. moi starsi ciągle się mnie czepiają, jednak najlepsza akcja była zimą. noszę glany, które po kilku dniach użytkowania wyglądają źle, a moja mamusia musi mieć wszystko w idealnym porządku. i któregoś dnia powiedziała, żebym wypastowała sobie buty. ja standardowo nie mam czasu na takie głupoty- lekcje i czas dla siebie, oczywiście tego nie zrobiłam. to matka nazwała mnie cytuję "debilem".

ja ogólnie mam chorą rodzinę, zwłaszcza brata. kiedyś siedziałam w dużym pokoju i oglądałam film, słyszałam jakieś hałasy w przedpokoju więc zerknęłam w tamtą stronę, na drzwi (u mnie drzwi mają wstawioną taaaaką dużą szybę) a tam... mój starszy o 7 lat brat wypiął tyłek do mnie i odcisnął ją na szybie... stare
no po prostu facepalm.jpg
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 5:00 am

ranne przy****alanie

o 8 szykuje sie do sklepu matka juz 3 razy sie czepła.
a) a dlaczego wyjelas nowy recznik ...(logicznym chyba jest to ze bierze sie nowy reznik jak stary jest w praniu)
b) i dlugo te wode bedziesz lała?
c)wywiesila mi recznik na balkon podczas gdy jeszcze mialam umyc zeby i sie o to przyczepila, ze latam po domu jak metro po torach.
Nastepnie chciala jeszcze troche poczytac przed snadaniem i w trakcie. wiec normalnym jest raczej to ze wyjelam ksiazke i lezala tak sobie na stole co i raz w nia patrzylam robiac sniadanie. Poszlam na chwile do WC po powrocie ksiazki juz nie ylo, lezala u mnie pokoju rowniutko pod innymi ksiazkami w kolejnosci od najwiekszej do najmniejszej, zas produkty sniadaniowe byly pochowane do lodowki i mialam 20min klutnie o to ze porozwalam wszystko, nie sprzatne i sobie ide gdzies. ;/
potem jeszcze sie poklucilam o to ze ladowarka od laptopa przebiega przez srodek pokoju(rzecz jasna mojego.) a laptop nie stoi pzy ladowarce tylko musi ten kabel tak przez pol pokoju isc. o to ze modem stoi nie rowno. o to ze poprzestawialam kamienie w terrarium by gadzina mogla spacerowac. (oczywiscie na nowo po swojemu ustawila )
i to chyba na tyle.

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 6:21 am

U mnie standard:

Po 8 godzinach pracy pomyślałam, że warto by było odwiedzić moją babcię (w miarę niedaleko) dzwonię więc do mamy, że będę później. Dostaję objazd, że ona siedzi w domu, sprząta, a tu pranie, gotowanie, mycie podłóg, odkurzanie, a ona sama. Pytam się, gdzie Gemma, może ona łaskawie jej pomoże, a ona mi na to, że Gemma wyszedł ze znajomymi. Cały dzien siedzi i się obija, potem wychodzi z kolegami, a ja po robocie, zmęczona, mam wracać do domu i jeszcze zapieprzać jak idiotka... nożesz ku**a...
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 6:36 am

oooo i jeszcze:
"jak ty sie odzywasz do ojca, szacunku dla rodzicow nie masz za grosz"

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

pani psychol

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 8:32 am

eh... stare
ja pamiętam jak miałam ognisko na koniec roku.
Umówiłam się z moją koleżanką przed ogniskiem i z nią na chwilę wskoczyłam do domu i powiedziałam mamie, że będę szła na pożegnalne ognisko, więc pewnie wrócę późno. Przekąsiłam coś, napiłyśmy się i poszłyśmy na chwilę się przejść. Później wpadłam znowu do domu po jakąś kasę, bo chcieliśmy dokupić jakiś prowiant. Nie powiedziałam po co mi ta kasa. Po prostu wzięłam i poszłam.
Jak wróciłam do domu po całej zabawie matka mi powiedziała, że ojciec pojechał samochodem mnie szukać i pyta się mnie dlaczego tak późno wracam. Normalnie myślałam, że się zagotuje zaraz i jej łeb o ścianę rozpierdaczę stare Ona stwierdziła, że skoro przyszłam drugi raz do domu to znaczy, że jest po ognisku i nigdzie nie idę jednak. Kłóciłam się z nimi jakieś dwie godziny. I tak nie przetłumaczyłam im do rozsądku, stwierdzili, że jestem nieodpowiedzialną gówniarą i miałam karę- musiałam wracać przed 21. do domu.

chore.

było naprawdę wiele takich sytuacji, zawsze ja obrywałam oczywiście.
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 9:05 am

dlaczego w pollu nie ma opcji "podobni ale moi sa gorsi"? razz
a tak serio to TAK, znam to doskonale...moze z ta roznica ze ja nie mam netu w domu a rzadko z kims gadam przez komorke biggrin

Silvery the Alchemist

Mroovecka

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 9:06 am

tez mam takich rodziców...moge posprzatać chate przed jakas domowa impreza rodzinna albo cuś w ten deseń ale i tak to zawsze potem jest ze ja przeciez nic nie zrobilam...brat ma jako jedyny obowiazek skosic trawnik, a jak on tego nie zrobi to sie na mnie skupi krzyk mamuski (bo brata akurat nie ma) i ja musze skosić...ostatnio mi wmawiali coś czego nie zrobiłam, a wlasciwie nie powiedzialam, i zrobili awanture na sto fajerków...
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 12:57 pm

ehhh.... szkoda gadac.... talk2hand

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Yumea

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 1:38 pm

a moi są fajni smile
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 1:46 pm

To sie ciesz kolezanko whee Ja jak mial lat 12 powiedzialam moim,ze jak tylko napisze mature to sie wyprowadze i tak wlasnie bedzie. Bo zycie w moim domu jest totalnie ograniczajace i wyczerpujace

Justinka

baby-kid

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 2:26 am

eee tam wszyscy narzekacie :/ cieszcie się że w ogóle macie rodziców razz
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 2:30 am

narzekanie jest fajne.

zaprosilam dzisiaj Bufu do siebie i czuje, ze bedie rozpierducha, bo nieoczekiwanie rano wrocil moj ojciec z delegacji.
oczywiscie nikomu nie powiedzial, ze wraca, bo po co?
i ide o zaklad, ze bedzie probowal wmowic, ze to nieprawda. tylko ciekawe, czemu nikt nie wiedzial >.<

wilkus
Crew

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 3:53 am

moja matka jest fajna ale czesto mnie wkurza...prawie nigdy nie ma jej w domu...ostatnio przed jej wujazdemw delegacje kupila szynke tylko ze troche durzo a my jestesmy dwie no to trudno zebym sama to wszystko zjadla w 4 dni...(nie jem duzo btw.) ona wraca i sie drze ze czemu nie zjadlam szynki i ze jest prawie do wyrzucenia...ja mowie ze niezjadlabym calej bo mam jesc tylko szynke?! a ona na to ze tak :/

albo jak przechodzi obok mojego pokoju albo do niego wchodzi i w tym momencie wylaczam okienko jakies w kompie to ona odrazu co to bylo i zebym jej pokazala :/ ale to naszczescie bylo dawno i sie juz nie powtarza...
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces