|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 9:06 am
nie wiem, nie mam mulkow. moze jestem staroswiecka ale uwazam to za takie jakies naciagane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 9:41 am
Silvery the Alchemist nie wiem, nie mam mulkow. moze jestem staroswiecka ale uwazam to za takie jakies naciagane... bo sie nie znasz wink . mulek=2x tyle kasy dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 9:50 am
racjem, ale tez wiecej przepierdzielonego czasu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 10:13 am
wilkus racjem, ale tez wiecej przepierdzielonego czasu xd ale jak sie komus nudzi np mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 10:16 am
u mnie nie ma z tym problemu. rodzinka zawsze zrobi cos, zebym sie przypadkiem nei nudzila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 10:20 am
wilkus u mnie nie ma z tym problemu. rodzinka zawsze zrobi cos, zebym sie przypadkiem nei nudzila mi nic nie moga kazac, bo ja i tak tego nie zrobie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 10:27 am
ja potrzebuje pieniedzy - rob co mi kaza a pozniej mam kase, bo jestem "milym czlowiekiem" rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 10:42 am
wilkus ja potrzebuje pieniedzy - rob co mi kaza a pozniej mam kase, bo jestem "milym czlowiekiem" rofl rofl rofl mi czasem daja za piekne oczy, poza tym troche ostatnio sobie dorabiam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 11:39 am
ja wlasnie nie i o to wiekszosc klotni sie toczy sweatdrop ale kurde, mam wakacje, nie bede zapierdzielac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|