|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 8:20 am
Kasmizar Owiec Kasmizar Pyrkon..... konwent w Poznaniu więc na pewno tam bede, chociażby jeden dzien. Z okazji wizyty u Baraninki chce pojechać do Wawy na konwent, nocleg mam zapewniony smile to mowisz ze idziemy na konwent? sweatdrop Ja na pewno, nie wiem jak ty mrgreen ps. Oczywiscie ze razem pojdziemy kochanie heart zobaczysz bedzie milutko heart zawsze tak mowisz jak mamy spedzic wiecej jak 1,5h w towarzystwie przychlastow emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 22, 2007 8:12 pm
Ja siem wybieram na Bake, ale to jeszcze nic pewnego... Najpierw musze do kraju powrócić. Cóż.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 12:06 pm
Baranina Kasmizar Owiec Kasmizar Pyrkon..... konwent w Poznaniu więc na pewno tam bede, chociażby jeden dzien. Z okazji wizyty u Baraninki chce pojechać do Wawy na konwent, nocleg mam zapewniony smile to mowisz ze idziemy na konwent? sweatdrop Ja na pewno, nie wiem jak ty mrgreen ps. Oczywiscie ze razem pojdziemy kochanie heart zobaczysz bedzie milutko heart zawsze tak mowisz jak mamy spedzic wiecej jak 1,5h w towarzystwie przychlastow emo Ostatnio tak mówiłem przed wejściem do twoich rodziców na obiad...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 11:44 pm
ja jade teraz na Bake, jak ktos bedzie chcial poznawac, to mozna po dolfie i/lub metrowej dlugosci blond wlosach razz
ale ostrzegam, ze ja nikogo procz Zebry poznawac nie chce! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |