|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:29 am
Baranina wilkus ja! ozby, durzo radosci i zdrowia i sily do roznych ciekawych rzeczy! zeby Kazmi byl grzeczny, piwa zawsze starczalo i nie bylo problemow na uczelni 3nodding a gdzie nasz stały tekst? "i niech galazki świerkowe pachną Ci na zdrowie? I żeby nikt nie zgasił światła?" xd czasy sie zmieniaja xd ale "zeby dotknac niedotknietych chwil" xd sorki, ale ja tutaj mam co najmniej przerabane chwilowo i obmyslam plan, jak zwiac ze doma. nawet juz mialam sie z Trabkiem umowic, ale powiedzial, ze nie moze crying ja nei chce tutaj siedziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 11:57 am
wilkus Baranina wilkus ja! ozby, durzo radosci i zdrowia i sily do roznych ciekawych rzeczy! zeby Kazmi byl grzeczny, piwa zawsze starczalo i nie bylo problemow na uczelni 3nodding a gdzie nasz stały tekst? "i niech galazki świerkowe pachną Ci na zdrowie? I żeby nikt nie zgasił światła?" xd czasy sie zmieniaja xd ale "zeby dotknac niedotknietych chwil" xd sorki, ale ja tutaj mam co najmniej przerabane chwilowo i obmyslam plan, jak zwiac ze doma. nawet juz mialam sie z Trabkiem umowic, ale powiedzial, ze nie moze crying ja nei chce tutaj siedziec to chodz do mnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 1:30 pm
chyba juz za pozno troche. jutro emigruje do Anny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:19 pm
wilkus chyba juz za pozno troche. jutro emigruje do Anny o ktorej bo ja jutro tez robie sruu na warszawe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:20 pm
Baranina o ktorej bo ja jutro tez robie sruu na warszawe z mama do pracy rano jade. 6.45 emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:22 pm
wilkus Baranina o ktorej bo ja jutro tez robie sruu na warszawe z mama do pracy rano jade. 6.45 emo no chyba ze. a nie wiesz o ktorej tak w granicy 6 mam pks lub cos w ten desen?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:24 pm
nie mam zielonego pojecia. zazwyczaj o tej porze spie mimo wszystko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:25 pm
wilkus nie mam zielonego pojecia. zazwyczaj o tej porze spie mimo wszystko sweatdrop ja musze jutro te dupniete sprawy pozalatwiac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:28 pm
oz... a ja dalej nei wiem, kiedy mam egzamin. ale chociaz sie pozbylam rodzinki,o jak mi dobrze. a Trabek sie nie pojawil. 10 lat probowalam sie go pozbyc a teraz kiedy raz w zyciu jest mi potrzebny, nie ma go >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:31 pm
wilkus oz... a ja dalej nei wiem, kiedy mam egzamin. ale chociaz sie pozbylam rodzinki,o jak mi dobrze. a Trabek sie nie pojawil. 10 lat probowalam sie go pozbyc a teraz kiedy raz w zyciu jest mi potrzebny, nie ma go >.< chyba musze ci pomoc daj mi jego gg bo wykasowalam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:34 pm
on nie ma internetu >.< z reszta juz po ptokach, moja fantastyczna [przeseplen to sobie] rodzinka jutro wraca na Slask,.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:39 pm
wilkus on nie ma internetu >.< z reszta juz po ptokach, moja fantastyczna [przeseplen to sobie] rodzinka jutro wraca na Slask,. czekaj czekaj wroc.... zwroc.... xd mialas kurde gosci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:45 pm
tak, dlatego jestem taka wsciekla ogolnie. przyjechala jakas rodzina z Olkusza czy skastam... i mnei cholera bierze, bo synecxek ma 16 lat i lata za mna wszedzie. nawet do kibla nie moge spokojnie pojsc >.< i wyglada jak Stradza ale jutro juz ich nei bedzie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:51 pm
wilkus tak, dlatego jestem taka wsciekla ogolnie. przyjechala jakas rodzina z Olkusza czy skastam... i mnei cholera bierze, bo synecxek ma 16 lat i lata za mna wszedzie. nawet do kibla nie moge spokojnie pojsc >.< i wyglada jak Stradza ale jutro juz ich nei bedzie 4laugh jak michalek neutral rofl rofl ale odpał mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:54 pm
no wl;asnie/ ale jest od niego duzo gorszy, bo glab nieoczytaniy nimozliwei i w ogole debil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|