|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:22 am
Ayah_TheMetalMania no coz w koncu to Ameryka rolleyes rofl rofl czy to cos co ma ten kolo w twoim podpisie na ustach to to to co mysle ze tym jest? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 9:27 am
a u nas byloby tak samo, obawiam sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 10:00 am
xBardielx Ayah_TheMetalMania no coz w koncu to Ameryka rolleyes rofl rofl czy to cos co ma ten kolo w twoim podpisie na ustach to to to co mysle ze tym jest? eek sperma a jak dramallama . yaoi rlz 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 10:40 am
wiecie co wam powiem? ten "koleś" jest spoko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 12:28 pm
czy jak napisze, ze nie chce mi sie tego ogladac, to bedzie znieczulica ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 12:38 pm
_b_u_r_a_k_ czy jak napisze, ze nie chce mi sie tego ogladac, to bedzie znieczulica ninja nie martw sie, mi tez sie nie chcialo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 1:14 pm
Andareen xBardielx Ayah_TheMetalMania no coz w koncu to Ameryka rolleyes rofl rofl czy to cos co ma ten kolo w twoim podpisie na ustach to to to co mysle ze tym jest? eek sperma a jak dramallama . yaoi rlz 4laugh 4laugh 4laugh zboczuszek z niej cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 1:38 pm
baby-kid Andareen xBardielx Ayah_TheMetalMania no coz w koncu to Ameryka rolleyes rofl rofl czy to cos co ma ten kolo w twoim podpisie na ustach to to to co mysle ze tym jest? eek sperma a jak dramallama . yaoi rlz 4laugh 4laugh 4laugh zboczuszek z niej cool muahahaha, to bylo juz wiadomo jakis czas temu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 2:21 am
baby-kid Andareen xBardielx Ayah_TheMetalMania no coz w koncu to Ameryka rolleyes rofl rofl czy to cos co ma ten kolo w twoim podpisie na ustach to to to co mysle ze tym jest? eek sperma a jak dramallama . yaoi rlz 4laugh 4laugh 4laugh zboczuszek z niej cool chyba sama se poszukam jakiegos yaoi-obrazka, a jak blaugh . albo jakis fanservice jrockerow udokumentowany zdjeciem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:21 pm
Andareen baby-kid Andareen xBardielx Ayah_TheMetalMania no coz w koncu to Ameryka rolleyes rofl rofl czy to cos co ma ten kolo w twoim podpisie na ustach to to to co mysle ze tym jest? eek sperma a jak dramallama . yaoi rlz 4laugh 4laugh 4laugh zboczuszek z niej cool chyba sama se poszukam jakiegos yaoi-obrazka, a jak blaugh . albo jakis fanservice jrockerow udokumentowany zdjeciem cool Zaiste Wszem i wobec oznaimiam iz macie racje i macie moje blogoslawienstwo mrgreen moge wkleic w sygnie caly ten jpg bo to jest okrojona wersja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 12:45 am
Ayah_TheMetalMania Andareen baby-kid Andareen xBardielx Ayah_TheMetalMania no coz w koncu to Ameryka rolleyes rofl rofl czy to cos co ma ten kolo w twoim podpisie na ustach to to to co mysle ze tym jest? eek sperma a jak dramallama . yaoi rlz 4laugh 4laugh 4laugh zboczuszek z niej cool chyba sama se poszukam jakiegos yaoi-obrazka, a jak blaugh . albo jakis fanservice jrockerow udokumentowany zdjeciem cool Zaiste Wszem i wobec oznaimiam iz macie racje i macie moje blogoslawienstwo mrgreen moge wkleic w sygnie caly ten jpg bo to jest okrojona wersja rolleyes taak, Tak, TAK!!!!!!!!!!!!! blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|